LACE BRA

12.5.15

9 done
Málokedy píšem články ráno, ale dnes je tomu tak. Mám radosť, lebo Mumford & Sons majú nový album Wilder Mind, práve som ho začala počúvať, takže deň sa začal veľmi dobre, dokonca som si našla v maily schválenú seminárnu prácu! A keď už som načala tú tému škola, ktorá ma teraz naplno zamestnáva, tak tento outfit som mala v sobotu na skúške. Máme počítačové skúšky, takže som nikoho nepoburovala :). Tento look som už mala na začiatku jari na akcii MakeUp Group, ale nikdy som vám ho neodfotila, takže teraz je tu v menšej obmene. Veľmi ma baví vykúkajúca čipkovaná triangle podprsenka (ktorú priateľ pôvodne nazval tričko a potom mi vo výťahu zapínal horný gombík na veste, no takže tričko....) spod ,,dedkovskej" šedej vesty, ktorú mám v šatníku už od začiatkov môjho blogovania (hneď 3. outfit vôbec!). Takéto kúsky mám rada, síce som tú vestu nosila a potom nenosila, dobre, že som si ju nechala, pretože teraz patrí medzi moje obľúbené kúsky. A čo som si tiež obľúbila, je mixovanie zlatých a strieborných doplnkov. Alebo akýchkoľvek kovov. Dlho som mala zafixované, že kovy sa nemiešajú, keď som mala 9 rokov, povedala mi to mamka a tak sa do mňa táto informácia vyryla, že som toto, teraz už neexistujúce ,,pravidlo" nedokázala porušiť ani keď nastal pred pár rokmi veľký trend miešania kovov. Dnes je to už naozaj mŕtve pravidlo, ale tiež je dôležité ako jednotlivé doplnky nastajlovať. Páči sa vám, ako som to urobila ja? 

Inak cez víkend som bola bez internetu, tak som napísala dva dlhé články, ktoré čoskoro publikujem, tak dúfam, že sa budete tešiť rovnako ako ja :).



2 done
5 done
8 done
1 Collage
6 done
3 done
4 done
photos by Foly

Outfit: vest, jacket - H&M / pants - Tally Weijl / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / leather bag - jej.sk / watch, silver bracelet - Michael Kors / bracelets - Fossil, Mojito

You Might Also Like

29 komentárov

  1. Moc se mi to líbí! :) Ty doplňky jsou opravdu krásné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si tu krasna. To, ze nemas ruz, ti uplne zmenilo tvar a myslim, ze pozitivne. Pomixovane kovy - tiez mam tu utkvelu predstavu, ze nemixovat, ale toto sa ti podarilo. Lodicky odkial?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Teraz ma baví si viac líčiť oči, ešte aj tie vaše pochvaly ma tešia :). Lodičky sú z Wojas, kúpila som si ich v NM, ale sú killer, strašne v nich bolia nohy.

      Odstrániť
  3. Ty jsi nějak odbarvená?:) Sluší ti to.
    Jestli ano, není to tím Sunkiss Jelly? Také o něm uvažuji, ale mám středně až tmavě hnědé vlasy, tak se trochu bojím, že to nechytne..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám zosvetlené vlasy, ale je to práca kaderníčky, čiže neviem aký zvolila postup. Sunkiss Jelly by mi takto rýchlo a výrazne vlasy nezosvetlil :).

      Odstrániť
  4. Neskutočná si! Ako z časopisu ^_^ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne ako vzdy. Mne sa tiez zo zaciaku nepacilo miesanie kovov, ale tak ako to robis ty to vyzera skvelo a vobec nie gycovo. Si uzasna blogerka a velmi ma inspirujes.
    Ak by si bola taka zlata, chcela by som ta poprosit ci by si mi neporadila. Kupila som si vyraznejsie tenisky s hadou potlacou (strih je nieco na styl nike rosherun), no neviem ku comu ich mam kombinovat aby vynikli ale zaroven neposobili gycovo. Nemas nejake navrhy?? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, mám veľkú radosť z pozitívnych komentárov :).

      Aj ja mám hadie topánky a tento vzor je podľa mňa skvelý, ale naozaj si vyžaduje tie najjednoduchšie kombinácie. Čiže biele tričko/košeľa + čierne skinny jeans či sukňa, alebo all black / all white outfit :). Takisto kombinácia s denimom, ale inak by som viac neexperimentovala s farbami ani kombináciami.

      Odstrániť
  6. Pekný outfit a tie vlasy ti veľmi pristanú. Inak ak sa môžem opýtať, odkiaľ máš prosím ťa tie úžasné lodičky?
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kraasne vlasy..urob clanok o tom ako si si ich zosvetlila, take pekne do rysava ich mas, necakala by som, ze ti pojde aj taka farba vlasoch, super.
    to obocie je uz fakt too much ,pomaly ho budes mat cez pol cela ako muzatka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krasna farba vlasov...toto je klasicka farba alebo to sunkiss jelly?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to farba, Sunkiss Jelly až takéto výsledky nerobí :).

      Odstrániť
  9. Moc se mi líbí, jak jsi nalíčená :)
    HollyChicc

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Velmi pekny outfit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherný outfit, moc ti to sluší a úplně jsem si zamilovala jak máš prosvětlené vlasy, vypadají úžasně :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Páčia sa mi vlasy, a outfit skvelý - vesta, lodičky, doplnky aj miešanie kovov a jemné líčenie (ale obočie by som trošička zhora ubrala, je také blogerské a aké sa "nosí" ale mne to už príde príliš na teba). Pekný slnečný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tiež mám lace bra a som na ňu hrdá! <3 Krásny fit :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ty si v reklame! ja umrem. gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuuuha! V akej??? :)))

      Kača

      Odstrániť
    2. Na Sunkiss Jelly tu :) - https://www.youtube.com/watch?v=B4sb7owTWJ8

      Odstrániť
    3. Superna si tam Becca! A krasna. Ak bude cas, zacni prosim znova robit videa.

      Odstrániť
  15. Veľmi ti to pristane. Nádherne okuliare a tá farba vlasov je neskutočná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Becca vyzeráš nádherne, som veľmi zvyknutá na to, že máš skoro stále rúž ale takto ti to neskutočne svedčí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nasla si skvelu kadernicku, drz sa jej, urobila Ti uzasne vlasy, neuveritelne sa Ti hodia, v tmavsej podla mna posobis pritvrdo. Make up tak isto super.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Reba čau! :D ten strieborny naramok mi giveaway!(rozumieš nie? :D) proste sa mi paci :D uz ti mal niekedy vlak meskanie 2 hodiny? Ja sa tu tak nudiiiim ze uz som skoro aj svoj google ucet pouzila :D od nejakej doby velmi opeknievas. A stale mas super posty! Tak nech je pre nás vela orgovanov a tulipanov! Xoxoo

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook