Must Have Fall/Winter 2014

24.9.14

must have FW 2014 2015 collage done
Tak máme tu jeseň a už sa bohužiaľ nemôžme tváriť že tomu tak nie je, pretože chodenie s holými nohami alebo iba v balerínkach je definitívne preč. Aspoň pre mňa určite, keďže vonku je hrozná zima! Taká tá ostrá zima, viete, čo myslím. Musíme si na seba dať minimálne dve vrstvy oblečenia, slnko nie je zárukou príjemného počasia a o ôsmej večer je už tma. Je to smutné, ale nič sa nedá robiť. Avšak aj toto obdobie môže byť pekné, ak máme okolo seba veci, ktoré nám túto jeseň dokážu spríjemniť :).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Well, fall is already here and we can´t pretend it´s not. We can´t walk barelegs or wear only flatshoes anymore, because it´s (fucking) cold outside. We have to be covered in two layers at least, the sun doesn´t guarantee the good nice weather and it´s dark at 8 pm. Oh, so sad, but this chapter of the year can be nice also, when you have the right things to do so :).

1. gold sound - pletená čiapka, Hudson&Taylor v iPode, ktorých budem počúvať cez tieto skvelé zlaté Frends slúchadlá na ceste do fitka.
2. leather overall - milujem overaly a milujem kožu, takže je snáď vhodnejšie obdobie na nosenie koženkového overalu ako práve jeseň a zima? To bola samozrejme, iba rečnícka otázka.
3. MK ring - Michael Kors má podľa mňa nielen úžasné hodinky, ktoré patria medzi moje obľúbené, ale aj nádherné šperky. Úplne som sa zamilovala tohoto prsteňa, ktorý by vyzeral super osamote ale aj v kombinácii s tými, ktoré už mám. 
4. bucket bag - už dlhšie pokukujem po takejto kabelke, ktorá vyzerá ako vrece. Momentálne sú hitom a nájdete ich u Saint Laurent, Proenza Schouler či Marc by Marc Jacobs. Nádherné, ale pre mňa cenovo neprístupné tašky má aj Mansur Gavriel, ach. Lacnejšie verzie som videla v Carpise, I am či Parfois. Avšak rada by som ozajstnú koženú a tie, ktoré som doteraz videla, boli z umelej kože. Takže rozmýšľam, že si jednu vyrobím sama. 
5. trenchcoat - až sa čudujem, že jeden klasický v krémovej farbe ešte nemám...
6. dream bag - dobrá kabelka zlepší každý outfit aj náladu. Na túto jeseň to u mňa na plnej čiare vyhrala baby blue kabelka od Belle&Bloom.
7. brown booties - obyčajné čierne už mám a hnedé na hrubom opätku by sa mi fakt hodili. Avšak nájsť ich bude asi problém, zatiaľ som na nič ideálne nenatrafila a všetko, čo sa mi páči je iba v čiernej. 
8. faux fur coat - vôbec by mi nevadil konkrétne tento dvojfarebný. Kožuchy na zimu musia byť!
9. army green pants - túto farbu som si na jeseň veľmi obľúbila a trochu by oživila moju záplavu jeansov, ktorú mám teraz v skrini
10. black blazer - mám biely, mintový aj sivý, ale čierny nie! Pozdáva sa mi tento, kvôli jednoduchosti a materiálu.
11. Innamorata Lovely Rose - top vôňa na túto jeseň od Blumarine.
12. big black hat - je snáď zázrak aby som našla jeden, ktorý by mi nebol veľký, ale už sa tak stalo! Viete, že ja a klobúky sme super kamaráti.
13. metallic backpack - všetko lesklé a metalické je trendom na túto sezónu a bude aj na jar/leto. Hneď ako som uvidela tento zlatý ruksak, zamilovala som sa a preto uvažujem, že si ho zaobstarám. Aj keď je mi ľúto, že už nechodím na strednú, to by bola s týmto ruksakom jedna bomba.
14. business cards - uvažujem o nich už nejaký čas a teraz vytrvalo pracujem na ich dizajne.
15. black elegant sunglasses - konečne som našla tie pravé jednoduché elegantné čierne okuliare. Od môjho obľúbeného Michaela Korsa
16. bomber jacket - som závislá na bomberách a kombinácia sivej teplákoviny s hnedou kožou od Company&Co. bola predurčená k tomu, aby patrila mne.

Aké sú tie vaše korenia na túto jeseň a zimu? :)

collage by me

You Might Also Like

12 komentárov

  1. ja som si vcera kupila sivu fedoru a som z nej nadsena :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nemám rada kamienky na všetkom, od hodiniek, cez prstene, okuliare, mobily, vždy! to vyznie gýčovo, či je to od číňana alebo od Michaela Korsa, Swarovski časy sú už dávno preč ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a hnedé jednoduché majú v H&M, či v čiernej, či v hnedej

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jo, je to nechutné ten skok od jednovrstevných dní k těm dvou až třem vrstvám. Ale to je každoroční problém, o to víc vyvíjím usílí hledat si na všem to hezké a příjemné ^_^
    Na designu business cards přemýšlím už taky dlouho, pár nápadů mám, ale s žádným nejsem úplně ztotožněný =/ Asi to chce další dávku Vinného nebe..
    M.
    http://www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný výběr! <3 Já budu podzim a zimu přežívat v dlouhých cardiganech, brousím si zuby na nějaké to pončo, taky plánuju spoooustu kožíšků a vysoké hothothot kozačky... Tak jsem se rozvášnila, až se na ten mráz začínám docela těšit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné kousky jsi vybrala! :) Já si chci taky pořídit nějaký barevnější a výraznější kožíšek (podle letošních trendů), no a ten koženkový overal vypadá taky dost luxusně! Vlastně se už na podzim a zimu docela těším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oha stacila by mi jedina (ktorakolvek) vec z tvojho vyberu a bola by som stastna ako blcha :D Ja planujem zimu preckat v nejakom zavinovacom kabate, v ruke vinova kabelka, na nohach pohodlne opatky :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já taky klasický trenchcoat ještě nemám, nemůžu najít "ten pravý"

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krémový trench coat je prekrásny! :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta sluchátka a kabelka se mi hrozně líbí :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook