THAT´S ME

16.10.14

29 done
Viete na čo som prišla? Že od istého času nakupujem iba kúsky, ktoré viem, že vynosím, pretože dokonale odrážajú môj štýl. Som rada, že som dospela do štádia, keď sa už poznám a presne viem, čo som JA. JA som (sivá) mikina, ja som overal a boyfriend jeans, ja som klobúk, som koža a kožušina, som výrazný rúž, zlaté doplnky či bomber bunda. Nenosím príliš dievčenské veci, necítim sa v nich dobre, čiže v mojom šatníku nenájdete obtiahnuté šaty, retro strihy a dokonca už veľmi ani kvietky. Akurát som minule hľadala niečo na party (stará dobrá diskotéka) a netušila som, čo si mám obliecť :D. Keďže na diskotéky chodím fakt minimálne, nenakupujem si oblečenie na túto ,,príležitosť", ale už som si zadovážila pár kúskov, ktoré ma v týchto situáciách zachránia. 

Vrátim sa ešte k spomínaným bomber bundám. Milujem svoju sivú teplákovú prešívanú bomberu. Nosím ju nielen ja, ale aj Foly. Akurát je dosť hrubá, čo je super, keď je zima, ale túžila som po niečom podobnom v tenšej verzii. Ešte v lete som našla v H&M túto ľahkú vzorovanú bundičku v mojej veľkosti so super zľavou a pri pokladni mi povedali, že je ešte vo väčšej zľave, ako som si pôvodne myslela, tak som mala radosť :). Je v neutrálnych farbách, ktoré teraz nosím, až sa čudujem, že sa na blogu objavuje prvýkrát, pretože na sebe som ju už mala pomerne mnohokrát. A je úžasné, že mi stačila na prehodenie cez ramená aj v októbri! Tento vzor sa mi dokonca páči tak veľmi, že som si v ňom kúpila aj kimono, ktoré som vo veľkom využívala na dovolenke. Ktoré kúsky by ste označili za typické VAŠE? 


8 done
24 done
15 done
18 done
4 done
1 collage
16 done
20 done
photos by Foly

Outfit: denim overall - Tally Weijl / tee - Tezenis / jacket - H&M / bag - Renata Corsi / booties - Zara / hat - Lindex / pierced earring, necklace - Six

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Sluší ti to, ta bunda je krásná:) Já za svoje považuju high wasted, prakticky se bez nich neobejdu, pak retro/vintage halenky, hlavně ať to má límeček :D a svetry, miluji svetry, milovala jsem a vždycky budu :D

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bombery jsou super =). Taky mám jednu z HM Trend a taky je hrubší, takže ráno ji obleču, je to v pohodě a v poledne v ní jdu skapat =/.
    Jinak krtečkové kalhoty..vždycky jsem takové chtěl, ale vždycky v nich vypadám jako farmář =(, ale tobě padnou (jen bych si je asi dokázal představit s nějakými Airmaxy, třeba těmito http://blog.thegoodwillout.com/wp-content/uploads/2012/06/DSC04220.jpg ^_^ )
    Btw., klobouk 4ever!
    Michael
    http://www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten náhrdelník aj bomber sú skvelé...moje kúsky sú šaty, úpletové šaty na zimu, kotníčkové čierne čižmy, koža (veľa kože) a ešte viac kožušiny, dlhé kabáty, minimalistické doplnky, náhrdelníky chokers...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. strasne super potlac na bomberke :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úžasnej outfit! Bomber mám taky a miluju jí stejně jako Ty :))
    Typická já? Asi podobně jako Ty...nic moc dívčího a barevného, výrazné rty a baby pink <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super klobuk :-)
    ja povazujem za "svoje" conversy, jeansy, nejaku tu mikinu a male hodinky ..... co povazujem za "nesvoje" tu opätky, saty, velke hodinky, prilis vela "farby" v tvari ....

    ono sa nenadarmo hovori,ze cloveku najviac pristane to, v com sa citi najlepsie :))

    Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som skinny nohavice, čierna a biela, červený rúž a výrazné náhrdelníky :) Krásne topánky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O niečom podobnom som písal tuším na jar (?). U mňa jednoznačne víťazia saká, křiváky, basic tričká, na jeseň chelsea boots a celoročne hodinky a slnečné okuliare... V minulosti som si nevedel predstaviť deň, kedy by som na ruke nemal aspoň jeden náramok. Teraz nenosím žiadne, takže preferencie sa menia... Ale do vyššie spomenutého vždy rád investujem :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak toto by som mohla z teba vyzliecť a navliecť rovno na seba :-)
    prekvapuje ma to ale v opise sa s tebou musím stotožniť, posledných dvoch omylov- kvietkovaných vecí som sa zbavila cez víkend na bazári.

    a k tejto bundičke a kimonu netreba žiaden komentár u mňa majú čestné miesto. dokonca som mala problém že ju mám na každej fotke z leta :-D mám ju už od marca.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Po takýchto montérkach túžim veľmi dlho :)) Tebe krásne pristanú a ten klobúk je skvelý :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzeráš perfektne a závidím ti. Tiež by som už konečne chcela nájsť svoj "štýl" :))

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  12. rovnako to cítim ;)
    ja som proste "JA V TENISKÁCH", aj keď mám desiatky topánok na vysokom opätku nosím ich minimálne (ale rada sa na ne pozerám), ale fakt sa najlepšie cítim v teniskách a v oversized šatách - najlepšie úplný minimál.
    a inak týchto bomber bundičiek som sa chcela všetkých zbaviť a nakoniec som rada, že som tak nespravila, posledné týždne nosím hlavne tie.

    a ty si inak kočka, na bundičke je na môj vkus síce príliš veľa vzorov, ale tebe to aj s klobúčikom mega pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. uhhh tu vyzeráš ako čerstvá 18ka;)) jeees!

    a JA SOM všetko high waisted, veľké náhrdelníky- alebo akékoľvek náhrdelníky, tieto boty čo máš na sebe, dlhé sukne, modrá..a ešte určite aj ružové boty od teba:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. super outfit :) príde mi to veľmi prirodzené a presne "také ty". :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Becca, strašne ti to v týchto "tvojich veciach" pristane :) žiariš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tu si fakt krasna a prirodzena..!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook