ORANGE AND BABY BLUE

29.3.14

1 done
Oranžové pery a bledomodré nechty sú na mojom SS 2014 must have zozname a teraz ich môžete vidieť aj na mne. Musím povedať, že zbožňujem pastelovú manikúru, momentálne najviac používam túto bledomodrú, ale chystám sa aj na ružovú. Druhá vec, ktorú môžete vidieť prvýkrát, je moje nové tetovanie. Na začiatku marca som si dávala robiť dve naraz, ale toto som vám doteraz neukázala. A teraz pár slov k outfitu. Tento look je veľmi dievčenský. Kto sleduje tento blog pravidelne, určite si všimol, že nie som zvyknutá nosiť takéto ženské a obtiahnuté oblečenie. Síce som sa cítila veľmi atraktívne, musím poznamenať, že je fakt ťažké v takomto outfite dýchať a byť jednoducho v pohode, keď sa stále musíte kontrolovať. Pamätám sa, že mi to na strednej škole vôbec neprekážalo, ale teraz je na prvom mieste komfort (ok, tak až na druhom, na prvom je vizuálny dojem). Niekedy je však skvelý pocit obliecť sa takto. Čo myslíte?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Orange lips and baby blue nails are on my SS 2014 must have list and now you can see them on me. I have to say, that I´m literally obsessed by pastel nails, I´m rockin´ baby blue most of the time now, but I will go for baby pink too. And the other thing, which you can see for the first time is my new tattoo. I got two in the beginning of March, but I didn´t show you this yet. This look is pretty girly, in black, white and grey colours. I´m not used to wear so girly outfits and even I felt very attractive in this one, I have to admit, that it´s difficult to breathe and just be fine, when you always have to control yourself. I remember, that I didn´t care on highschool, looking classy was important, but I have grown up and comfort is n.1 (or ok, n.2, n.1 is visual pleasure). But sometimes, I like to look like this, do you like it?

18 done
7 done
8 done
2 done
16 done
10 done
photos by Foly

Outfit: skirt, top - Tally Weijl / blazer - Daphnea / heels - Buffalo London / sunglasses - Ray Ban Clubmaster/ bag - H&M

You Might Also Like

23 komentárov

  1. zaujimavy, "neslovensky/cesky" outfit. odlozila by som ho ale na horuce letne dni ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och Becca! Si moja najobľúbenejšia bloggerka, pretože nemáš 180 cm a dokonalé nohy a neskutočne ma inšpiruješ k tomu, že aj tak človek môže nosiť čokoľvek. A vyzeráš naozaj krásne a vidno, že si na postave zapracovala. Krásne tetko, btw:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ďakujem, veľmi si ma potešila!! Fakt veľmi :) A na postave stále pracujem, a som rada, že už vidno zmenu trochu :).

      Odstrániť
    2. to som rada, lebo ti zlepšuješ mne náladu každým príspevkom:)

      Odstrániť
  3. Wow tak toto je prekrásne! Tá kombinácia crop topu a sukne je dokonalá. Oranžový rúž aj baby blue lak na nechty akurát zháňam, môžeš mi povedať aké sú to značky / odtiene?
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka! :) Rúž je Artdeco - nájdeš v parfumérii Marrionaud a lak je NYC, kúpila som ho v drogérii Rossmann a čoskoro sa objaví v Random poste.

      Odstrániť
  4. naozaj krasne, aach. a aky lak to je?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tomu říkám dokonalý pin-up look

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wau nemám slov! Ten top a sukňa sú úplne úžasné! Milujem tooo :) a chcem to aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wau si Becca si krasna ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je tak super! Jsem tu poprvé a projela jsem hned několik příspěvků, které bych pochválila stejně! :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prva fotka je najkrajsia :) Velmi sa mi paci ta kombinacia oranzovej a nebickovej.

    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  11. všimla som si, že v každom poste máš niečo bombové a je to z tally weijl, pre kristapána, prečo nie je aj v Nitre? :(((((((

    OdpovedaťOdstrániť
  12. namakaná postavička:) no seksi si tu veľmi, ešte aj tá nôžka cez nôžku...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. kombinace topu a sukně je boží, po podobném kompletu taky pokukuju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. pekne sa ti formuje postavička :-) sekne ti to

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook