RAINY

27.3.14

12 done
Keď som si už začínala myslieť, že moje kožušinové veci nepoužijem zopár mesiacov...bum!..zima sa vrátila a tentoraz aj s bonusom - dažďom! Neznášam, keď prší, mám zlé vlasy, musím so sebou nosiť dáždnik, ktorý zaberá miesto v kabelke a je veľmi ťažké / nemožné niečo nafotiť. Posledný bod chápu isto všetci blogeri. Ale tentoraz som bola celkom rada, že pršalo, pretože som si konečne mohla zobrať svoje gumáky. Veľmi sa  mi páčia, mix matnej a lesklej gumy je skvelý. Navyše vyzerajú trochu ako čižmy, takže sú vhodné aj do mesta. Gumáky využívam často doma v Košiciach, keďže bývam na mieste, kde sa do centra medzi ľudí musím občas doslova brodiť blatom. Tieto so sa hodia ku všetkému a vyzerajú parádne. Našťastie, keď sme fotili tieto fotky, tak už nepršalo, ale zato bola poriadna kosa. Preto som využila príležitosť a zahriala sa mojou obľúbenou kožušinou. Konkrétne novou bordovou vestou, ktorá je rovnako ako gumáky so Slevomatu (Móda a Styl). Značka Company&Co., od ktorej mám aj zimný kožuch a teraz túto vestu, má naozaj krásne, kvalitné kožušiny (ale aj produkty z pravej kože), vyzerajú veľmi reálne, sú príjemné a hebké na dotyk. Určite si nejakú vec od tejto značky ešte kúpim a môžem ju jedine odporúčať :). Ako ste na tom vy, máte radi dážď? A vlastníte nejaké gumáky?
----------------------------------------------------------------------------------------
When I already started to think, that I won´t use my faux fur stuff for a couple of months...bang!..the cold weather is back again. And with a bonus - rain! I hate rain, my hair is bad, I have to carry an umbrella and it´s hard / impossible to take pics in rain. All the bloggers understand the last thing. But, this time, I was actually kinda happy, that it was raining, because I could finally wear my wellies. I like them so much, the mix of matte and shiny rubber is awesome. They look like boots and that makes them weareble in the city too. For my luck, it wasn´t raining when we wanted to take these photos, but it was damn cold, believe me!


4 done
17 done
1 collage
11 done
15 done
9 done
19 done
photos by Foly

Outfit: jacket - F&F / faux fur vest - Company&Co., wellies - Favolla (Slevomat Móda & Styl) / skirt - unknown / denim shirt - second hand / bag - Roberta Minelli / watch - Michael Kors / sunglasses - Mango

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Nos takto vlasy častejšie, vyzeráš super! A gumáky sú skvelééé...tiež by som jedny potrebovala. Dážď mám rada len taký letný, keď je horúci deň :)
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gumáky vyzerajú naozaj luxusne!..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. máš tam bohovské nohy, ale nepáči sa mi, ako je polovica košele vonku :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsi dokonalá :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty sa stazujes na vlasy a ja som sa prave kukala, ze ako ti svedcia takto! a gumaky vyzeraju super.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to není možný jak jsi nádherná!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. neskutočne sa mi páči ten nápad s tou košeľou !

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to počasí - skutečně zlé!
    ale kožešinka móóc super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Outfit je samozrejme super, ale musím ti napísať niečo iné. NESKUTOČNE vyzeráš na týchto fotkách, totálne bombasticky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. sukňa je úplne nádherná <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi zaujímavý outfit, vyzerá to super :)

    thevandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  12. aj ja som si všimla, že si tu viac než krásna (pravdaže,nie len tu!), asi je to tými vlasmi
    a gumáky hejtujem :D ale tieto sú iné a dobree

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prepac moju slovenstinu ale neni to moj rodny jazyk. NADHERNE su te gumiaky. Ja tiez mam take smerovane na equestrian. Mam je velmi rada ale vzdy mam velke problemy je stiahnut'. Tvoje tiez tak t'azko sa stiahaju? Pozdrav Anna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Anna, priznám, že sa sťahujú hrozne ťažko, trvá mi to niekoľko minút :D.

      Odstrániť
  14. Ano, ano...poznam tuto problemu. Kupila si svoje obycajne cislo alebo vacsie? I -akim sposobom je st'ahujesz: noha za nohu, alebo rukom?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám o čosi väčšie číslo - kvôli ponožkám a rifliam, ale keďže ja mám hrubé lýtka, tak to ide aj tak ťažko :D. Takže sťahujem rukami, ak sa dá, tak si pri tom aj sadnem alebo poprosím niekoho blízkeho - mamku či priateľa, nech mi pomôžu :D. Ale keď mám silonky, tak je to ok, len tie nohavice sú horšie.

      Odstrániť
  15. Myslim, ze to ne lytka. Lytka mas v norme. Neni to vysoky priehlavok? Mala si te gumaky na nahych nohach? Boli problemy z st'ahovaniem?

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook