FOOD TIME

3.2.14

Myslím, že všetci, ktorí žijú sami vedia, aké to je, keď sa vám nechce variť. Niekedy ani natrieť chleba. Lebo občas nemáte ani ten chleba, pretože ste neboli už týždeň a pol na nákupe. Nemali ste čas a ani náladu a mali ste skúškové. Mne sa to bohužiaľ stáva, naozaj nemám rada nakupovanie potravín a občas si už vymyslím také recepty z potravín, čo nájdem v poličke, že by sa nejeden človek čudoval. Ok, aj ja sa čudujem. Väčšinou je to aj chutné, ale už sa mi neraz stalo, že to bola jednoducho povedané, katastrofa. A v takýchto prípadoch je záchranou donáška jedla. Ja som skúsila tú z foodpanda.cz.


S Foly a babami sme si spravili pekný obedík pred skúškou. Keďže milujeme sushi, voľba kuchyne bola jasná. Na foodpanda.cz vám nájde donášku podľa vašej lokality a následne si môžete vybrať z rôznych druhov kuchýň (indická, čínska, talianska, mexická...) či jedál (fast food, sushi, burger, cestoviny...). 


Niektoré reštaurácie majú donášku zadarmo alebo za minimálny poplatok, dokonca sa dá niekde platiť aj kartou, čo je viac ako super. My sme si objednali zo Sushi Time a ja sa pridávam k pozitívnych reakciám, ktoré som čítala na internete. Jedlo prišlo presne za taký čas, ako písali (čiže 100 minút), donáška stojí iba 30 korún, a sushi aj nudle boli výborné. Mne teda naozaj chutilo. Z veľkej porcie pad thai, ktorá stojí približne 155 korún sa najete dvaja alebo si porciu môžete rozložiť na obed a na večeru. 



Ja som z donášky nadšená, vyskúšala som to prvýkrát a určite nie naposledy, teraz keď viem, že je tu aj taká možnosť, tak mám pocit, že môj režim lenivosti prejde na vyšší level :D. Foodpanda funguje aj na Slovensku, zatiaľ však iba v Bratislave, ale chystajú sa aj do Košíc. Na to sa teším, pretože dnes mám na pad thai veľkú chuť.

photos by me and Foly


You Might Also Like

9 komentárov

  1. ja objednavam z damejidlo.cz. a sushi time miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jop, ta donaska jedla je super vecicka, niekedy vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. škoda, že bývam tak ďaleko vyzerá to tak chutneee:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten pocit poznám, keď som doma sama nenavarím si za nič na svete, no ak je u mňa priateľ, varím jedna radosť a aj ma to baví :)
    Hmm, na sushi sa dlho chystám, ale zatiaľ som sa ešte neodhodlala, vcelku sa bojím, že mi to nebude chutiť :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Žeby som prvýkrát skúsila sushi keď dôjdu do KE? :P Joooj, stráášne dlho sa na to už chystám a akosi ešte ... nikdy mi to nevyšlo :-/ Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Áaano hovoríš mi z duše :) Varím strašne rada,len do toho obchodu sa mi nechce ísť :P Chcela som sa opýtať, či funguje Panda aj na Slovensku, ale už som sa dočítala, takže nabudúce nebudem hladovieť :) Ďakujem Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja to vyuzivam do roboty, tu nic na okoli nie je cize ak si nedonesiem z roboty som hladna :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. becca v Ke máš koshisushi donášku ,, a robia vyborne nudle ;)b

    OdpovedaťOdstrániť
  9. áno, koshisushi odporúčam... kupujem u nich a majú všakovaké zaujímavé balíčky...

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook