MISHAP

29.1.14

Nehody, náhody či rôzne nepríjemné situácie...občas sa stávajú. Zabudnete si do fitka zobrať hrebeň a zistíte to, až keď si umyjete vlasy, otlačí sa vám na zuboch rúž a prídete na to trochu neskoro, vyhorí vám doma posledná sviečka, mobil sa ako naschvál vybije v tej najnevhodnejšej situácii, alebo sa vám cestou do školy na skúšku vyleje čaj do ešte poriadne nenosenej kabelky. Áno, to posledné sa mi stalo minulý týždeň. Zle som zavrela fľašku a celých 400ml zeleného čaju bolo v mojej kabelke. Až sa čudujem, že som na tom Smíchovskom nádraží nezačala kričať. Odniesol si to môj diár, peňaženka, plný balík slimiek, aj vreckovky. Takže som tie mokré veci ani nemala čím utrieť. ,,Krása". Ešteže som v tom nebola sama, zachránila ma Benitka. Čaj, ktorý sa držal v tej kabelke som v metre vyliala do odpadkového koša (áno, predstavte si tú absurdnú situáciu), diár som dala na radiátor a kabelku tiež. Nič im nie je. Len ten papier je taký...trochu vlnitý. No, bohužiaľ, stáva sa. Ale skúšku som spravila. Stalo sa niečo podobné aj vám?

Inak, kombinácie týchto legín, kožušiny a huňatého svetra u mňa v tejto zime vyhráva na plnej čiare. Dokonca sa priznám, že som bola takto oblečená už asi 3-4x, keďže sa mi nechcelo rozmýšľať, čo na seba. A keďže je to u mňa taký populárny outfit, bola by škoda, keby sa neobjavil na blogu :D.


4 done
8 done
3 done
photos by Foly

Outfit: sweater - F&F / leggings - Lanti , bag - Belle&Bloom (Slevomat Móda a Styl) / coat - Foly´s Tally Weil / bracelet - Swarovski / faux fur scarf - Gate / sunglasses, hat - unknown

You Might Also Like

17 komentárov

  1. pre mňa je jedna veľká nehoda henten typ topánok:D ale inak vyzeráš skvele, kľudne by som si to obliekla aj ja:)
    Nix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. velka nehoda, to je dobre :-DDD ale bohuzial trefne

      Odstrániť
  2. Mne sa niečo také stalo, keď som išla na pohovor do jednej firmy, mala som v taške sprite a zrazu mi prišla taška akási ťažká a divná. Pred vchodom do firmy som sa pozrela čo sa deje samozrejme Sprite vyliaty na životopis, diár, peňaženku a samozrejme vreckovy...aby toho nebolo málo ako som sa snažila zachrániť situáciu tá debilná flaša na mňa vyprskla (doteraz nechápem ako sa to mohlo stať nakoľko som mala už toľko vody vyliatej do tašky) takže nielenže som mala mokré vnútro ale aj seba..vyzerala som ako total pako, samozrejme prácu som nedostala.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som minule zle zatvorila oranzovy ruz, hodila som ho do kabelky a az vecer som zistila, ze sa mi rozpatlal snad uplne vsade. Ruz putoval do kosa, kabelku sa mi nastastie podarilo zachranit. ;) A leginy su super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne začal tiecť termohrnček, takže diár (našťastie som bol prvý týždeň tohto roku taký lenivý, že som ho nevymenil za nový, na rok 2014) bol krásne vlnito-hnedý... ale taká úprava má niečo do seba!
    (akurát stravné lístky a recept do lekárne s touto úpravou nezožali veľa úspechu...)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzeras perfektne!!! :-) ps.:ake slimky preferujes?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). V Prahe si kupujem LD fialové a na Slovensku LM oranžové alebo Petry ružové. Ale ako nefajčím veľa a rozhodne si nikdy nezapálim sama, to už musím mať hroznú depku :D.

      Odstrániť
  6. Já strčila termohrnek se zbytkem kafe do kabelky, seděla si v autobuse, a kabelku na klíně. Ta svině hnědá (káva) mi vytekla přes látkovou kabelku i do klína. Taky potěší :)
    jo a ještě se mi otevřela krabička s obědem do práce v kabelce, takže jsem měla v celý kabelce buřtgulášovou spoušt. Hnus !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa raz podarilo snubencovi vyliat cervene vino na novy Macbook, ale kedze Apple ma nanajvys super customer service, vymenili vinom poskodene casti a laptop fical ako svajciarske hodinky. O mesiac na to som mu uvarila kavu do Starbucks termosky a kedze drahy ju zle zavrel, vsetka grande size kava skoncila v taske na jeho staro novom laptope. Laptop neprezil a oprava by stala rovnako ako novy Mac Book. Aj teraz sa nan pozeram, ked uz nic, aspon v sebe zachoval aromu kavy a pekne nam rozvoniava izbu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. bohovské okuliare! veľmi ti pristanú ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Presne tieto tu nohavicolegíny som si kúpila v čiernej a je to absolútna láska! Sú zaujímavé, sexi, tvarujúce, elegantné keď treba, jednoducho všetko. Aj na tebe vyzerajú superšpica :) Noačo že 3-4x krát rovnako, keď stále úžasne :P !

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Áno a ešte som rozbila v priebehu mesiaca tri poháre. Je toto normálne :D :?????? O premočených kabelkách ani nehovorím, ja a voda sa niejak nekamarátime, netuším prečo :(

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook