Cosmetic random III.

17.2.14

Mám pocit, že kozmetické články sa pomaly stávajú na tomto blogu ,,klasikou". Tento je tretí, kedže mám ďalšie produkty, o ktorých vám musím povedať.

Ako lipstick maniac neodolám žiadnemu novému odtieňu. Mojou obľúbenou značkou je Maybelline - Color Sensational, pretože majú krásne farby, skvelú pigmentáciu a krémovú textúru, ktorá pery nevysušuje. Plus dobre voňajú, to mám rada. Barbie ružová je 900 Pink Pop a jahodová je 904 Vivid Rose.

Novinkou na našom trhu od Garnier je Perfect Blur, rozjasňovač, ktorý ako ste už mohli vidieť v reklame, vašu pleť zmatní, vyhladí a odstráni nedokonalosti. Všetko za 5 sekúnd. Účinkuje skvele, to áno, dokonca rýchlejšie ako za tých 5 sekúnd, ale má jednu nevýhodu. Obsahuje silikóny, ktoré sú pre pleť škodlivé a tak by som ho neodporúčala na každodenné použitie hlavne v prípade, ak máte citlivú pleť ako ja. Perfect Blur sa má nanášať na denný krém, pred použitím make-upu, ale ja si ho dávam až po make-upe ako poslednú vrstvu. Potom už ani nemusím použiť púder. Rozdiel je viditeľný, pleť je naozaj hladšia, či už na pohľad alebo aj na dotyk.

Keďže sa mi minul môj obľúbený BB krém, hľadala som zaň vhodnú alternatívu a našla som ju. Na brunchi v L´Oréali nám vizážistka Margita Skřenková dala tip, aby sme si make-up Maybelline Fit Me! miešali s denným krémom alebo BB krémom, keďže na mladú pleť je vrstva make-upu zbytočná. Tak som to teda vyskúšala s BB krémom od BRTC, ktorý mi už na mňa prišiel príliš svetlý, tak som ho nepoužívala. Ale s Fit me, ktorý má výborný odtieň, krytie, ho miešam v pomere 1:1 a spolu tvoria skvelé duo, ktoré mi momentálne vyhovuje dokonale. 

Ďalšie produkty z radu Maybelline Fit me!, ktoré teraz používam sú púder a líčka. Púder má veľmi praktické balenie aj so zrkadielkom, čo veľmi oceňujem. Líčka majú v balení aj malý štetec, čo je myslím, výhoda, hlavne keď cestujete z miesta na miesto, ako ja. Posledným novým a často používaným produktom sú púdrové neutrálne očné tiene Douglas, ktoré používam ako podklad pod tiene.

Veľmi veľmi sa mi páči obal, farby a vône nových Garnier Neo deodorantov. Fakt ma zaujali. Čo sa  týka účinku týchto krémových tuhých deodorantov, nie je to zlé, ale na 48 hodín to, samozrejme, nefunguje. Ani na 24, ale zas, záleží od toho, čo robíte. Človek sa pri nejakej tej fyzickej námahe spotí, prírodu neoklame žiadny antiperspirant. Celkovo mám však pocit, že Rexona Maximum Protection má silnejší účinok.

Maskara Maybelline Go! Extreme Volum´ je taktiež novinka, ktorá ma nesklamala, no na L´Oréal Wings sa nechytá. Ale za tú cenu je naozaj dobrá, riasy natočí, nezlepí ich a kefka je dosť veľká, čo mi vyhovuje. V týchto dňoch ju používam každý deň.

Dostala som do daru od babky tri voňavé lesky z Fleur de Santé. Čučoriedkový, čerešňový a marhuľový. Každý si dám do jednej kabelky alebo bundy, aby som sa už nesťažovala, že nemám pri sebe nič, čím by som si mohla natrieť pusu.

photos by me

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Tie rúže vyzerajú skvele! Mne ten Perfect Blur ale totálne nesadol, asi preto, že mám skôr suchšiu pleť, keď si dám naň makeup, totálne ma vysuší a robia sa mi šupinky a také akoby mapy. Ale mamine pasuje, tak je to asi naozaj individuálne :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Garnier Blur je proste skvelý :)) a tie lesky vyzerajú božsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. make up Fit me pouzivam uz niekolko mesiacov a kazdy sa ma pyta, ze ci vobec nieco pouzivam, lebo moja plet vyzera rirodzene a ako bez makeupu :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie ruze som este neskusala ! :) ale vyzeraju super tak asi zavitam do parfumerky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten deodorant bych chtěla vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zaujímalo by ma,aký je ten púder prosím ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sadol, úplne stačí, ak si ho nanesiem raz a moja pleť je matná, takže z mojej strany číra spokojnosť.

      Odstrániť
  7. Ty rtěnky vypadají krásně:)! A jinak opravdu povedené fotky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. S tím Garnier Blur je to dobrý nápad dávat až po make-upu - to určitě vyzkouším :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. kde prosím seženu ten řetízek s tím beranem či co to je?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ty rtěnky na první fotce vypadají tak.. chutně :D
    a jinak, obdivuju, jak máš všechno nádherně nafocené! ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook