MANGA LOOK

2.12.13

Japonská kultúra je v našich končinách známa skôr v kuchyni ako v kozmetike, ale keďže viete, že som veľkou fanúšičkou ázijských BB krémov, nemohla som odolať a vyskúšala som novú maskaru Miss Manga od L´Oréal. Moje líčenie je, rovnako ako táto riasenka, inšpirovanú práve japonským animovaným komiksom. Nie som z tých, ktoré pred zrkadlom trávia príliš veľa času, mám rada rýchle a efektné líčenie a som rada, že toto je jedno z nich. 


Pleť: Na tvár som naniesla Skinfood Mushroom BB krém z bbcreamshop.sk. Hoci si Manga look vyžaduje veľmi svetlú pleť, ja som tentoraz použila o niečo tmavší odtieň, pretože som bola párkrát v soláriu. Na tento BB krém som čítala samé pozitívne recenzie, preto som si ho objednala a som naozaj spokojná. Skinfood je jedna z mojich najobľúbenejších značiek, ale BB som od nich až doteraz nemala. Teraz na zimu mi vyhovuje dokonale, určite viac ako môj favorit Missha, ktorý je vhodný na leto, ale teraz v chladnejších dňoch mi tvár vysušuje. Naopak Skinfood Mushroom mi pokožku pekne hydratuje a vydrží celý deň. Čo sa týka krytia, podľa mňa je tak akurát, pleť farebne zjednotí, prekryje červené fľaky, ale nevyzerá umelo. Rozhodne môj zimný favorit a to aj vďaka príjemnej vôni. 


Následne som na nedokonalosti použila korektor a zvýraznila som si obočie. Celé som to zafixovala púdrom a líčka som jemne zvýraznila tvárenkou.

13 done

Oči: Na oči som v prvom rade naniesla púder, aby sa vo vráskach na viečkach nehromadil očný tieň. Ten som použila najprv svetlý a do vonkajších kútikov tmavohnedý. Štetčekom som ich vytieňovala dostratena. Rovnako som postupovala aj v spodnej linke očí.
Čiernou kajalovou ceruzkou, som si na hornom viečku namaľovala tenkú linku, presne v línii mihalníc. Spodnú linku som naniesla len do polovice oka s tým, že smerom k vnútornému kútiku sa linka stráca. Tak som vytvorila dojem väčšieho okrúhleho oka, ktorý je pre Manga look typický.
Na záver prichádza nadôležitejšia časť, úplná novinka ktorá toto líčenie dovedie to dokonalosti. Maskara L´Oréal Miss Manga. Pred jej nanesením môžete použiť klieštiky na mihalnice, aby bol efekt ešte výraznejší. Táto riasenka vám po niekoľkých vrstvách mihalnice neskutočne predĺži. Použila som ju aj na spodné mihalnice, aby bolo oko otvorené a veľké.


Pery: Na pery som zvolila jemný neutrálny ružový rúž a telový lesk.

Ako sa vám páči toto líčenie? Vyskúšate ho?

3 done
photos by Foly and me

Outfit: body - Tezenis / bracelets - Swarovski by Shourouk Black & Pink

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Pekné líčenie :) a más krásnu tapetu..teda ak to je tapeta :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne to teda manga look vobec nepripomina, ale fotky su super

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mrtee! podareny makeup, ktory sa ti hodi. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásna si :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No nádhera!!! :) Kočka!

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zvyknem sa licit podobne, presne ako ty mam rada jednoduche, rychle a efektivne licenie. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líčení je povedené ale především ty fotky jsou skvělé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. máš krásne náramky! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jsi nádherná, hlavně na té první fotce - to jak jsou kvalitní je super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta naskara je fakt super!!! ;) a super he aj nivy clanoj a fotky a prekrasna ty!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. si tu strašne pekná a chválim aj kvalitu fotiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. skvělé líčení! jsi krásná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jedno obocie mas o dost hrubsie(prave) ako druhe uz som si to vsimla viackrat. viem ze sa to uplne na rovnako vytrhat neda ale malo ludi to ma az takto zjave. ale aj napriek tomu krasne fotky. sice neveim co je na tom manga mne to rpide ako velmi podarene denne licenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu líčenia :). S tým obočím to tu tak vyzerá na fotkách kvôli svetlu, aj ja som to skúmala :).

      Odstrániť
  14. To sú obrazy, sama som maľovala :).

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ste sa dohodli?
    http://www.bloglovin.com/frame?post=1989884871&group=0&frame_type=a&blog=2571062&link=aHR0cDovL21pYXNsaWZlc3R5bGUuYmxvZ3Nwb3QuY29tLzIwMTMvMTIvbWFuZ2EtbG9vay13aXRoLWxvcmVhbC1wYXJpcy5odG1s&frame=1&click=0&user=3068521

    OdpovedaťOdstrániť
  16. najkrajsie fotky, najefektnejsie, ake si mala " :) super!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja milujem anime, najma japonsku mangu a tento look je sice pekny a nositelny a pride mi ako kazdy, ktory si zatial vytvorila, ale zial okolo mangy ani nepresiel. Shōjo dolls, co su typicke zanske charaktery v mange vyzeraju ako babiky. Maju tenke obocie, rozpustene vlasy, velmi vyrazne oci. Ja by som na Tvojom mieste zjemnila obocie, dala umele mihalnice hore aj dole, mozno velke umele kontaktne sosovky a bud modru alebo jemne ruzovu parochnu. :) vtedy by to bol manga look. :) takto zial vyzeras ako kazda SK/CZ blogerka, ktora podobny look vytvorila a na Teba som mala ovela vacsie noroky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Aaaa strasne sa mi pacia Tvoje bodkovane obrazy!!! Nadhera 20 z 10 bodov :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook