Missha Perfect Cover

10.7.12

2 done
Ďalší z produktov, ktorý som mohla vďaka BBcreamshop.sk vyskúšať je BB cream od značky Missha. Ukrýva v sebe denný krém, make-up a opaľovací krém. Práve to boli dôvody, prečo ma zaujal. S prvým BB creamom od Skin78 som bola nadmieru spokojná. Ako mi vyhovoval tento krém sa dozviete v pokračovaní článku.
Už na webe BBcreamshop.sk popisuje Missha Perfect Cover vhodný pre ľudí s akné a s problémovou pleťou. Tú ja, ako už dobre viete, mám. Krém má hustejšiu konzistenciu, ľahko sa rozotiera a veľmi dobre vonia. Nie silno, skôr tak jemne. Pokožku krásne zjednotil a kvalitne prekryl červené miesta a vyrážky. Rovnako ako pri Skin79 je nutné chvíľu (len chvíľu, aj keď na stránke píšu až 30 minút) počkať, kým na tvári zoxiduje a prispôsobí sa tónu pleti.  
Čo ma však príjemne prekvapilo je fakt, že sa naozaj rýchlo vstrebáva a na pleti pôsobí nanajvýš prirodzene. Keďže mám mastnú pleť, vrstvu BB creamu som ešte zafixovala púdrom. Predstavte si, že aj napriek tomu, že som bola celý deň na slnku, tak sa mi pleť neleskla a nemusela som sa prepudrovať ani raz, čo sa mi nezvykne stávať.
Keďže má Missha Perfect Cover aj anti-aging účinky a vraj pôsobí aj proti pigmentovým škvrnám (asi preto ten vysoký UV faktor), určite ho dám vyskúšať aj mamke.

face college
1. bez krému 2. s krémom a púdrom

V týchto horúcich dňoch používam tento krém každý deň. V lete nemám rada make-up, ale zas obyčajné opaľovacie krémy mi nerovnosti na tvári neprekryjú. Na môj typ pleti je Missha Perfect Cover ako stvorený. Som rada, že ho mám a určite si ho vezmem aj na pláž, pokiaľ sa v okolí bude pohybovať nejaký atraktívny Chorvát :D.
1 done
photos by me

Nezabudnite na letnú darčekovú akciu! Ku každému veľkému baleniu BB creamu dostanete 2 vzorky zdarma.

You Might Also Like

11 komentárov

  1. To vypadá skvěle, díky za tip :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaujímave...hlavne to že kryje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hmmmmm... tak to mě zaujalo. Taky v létě nemám ráda klasický make-up, ale BB od Garnier mi nevyhovuje.
    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzerá parádne, rada by som ho vyskúšala :)

    http://wehateloverscompany.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiež ho používam a je veľmi dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A ktery ti vyhovoval vic? :) ten od skin 79 nebo tenhle?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, nebol tento Light Beige príliš svetlý? Rozmýšľam medzi milky a light beige a neviem sa rozhodnúť :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak neviem presne, akú máš pleť, mne vyhovoval aj light beige, na leto je však lepší asi o niečo tmavší :). Ale ono tieto ázijské BB krémy sú všetky svetlé :).

      Odstrániť

Find me on Facebook