EMERALD

19.2.14

14 done
Dnes je veľký deň, mám narodeniny! Myslím, že to na blogu spomínam prvýkrát. A prvýkrát mám z veku reálnu ,,depresiu". Včera som nad tým premýšľala v aute a to, čo sa hovorí, že teraz to smeruje už iba k tridsiatke, je pravda. Trochu, samozrejme, preháňam ako vždy. Ale preboha, 21?! Už? Veď to som seriózne dospelý človek. Nemám dvakrát chuť oslavovať, hoci včera som už urobila menšiu sushi večeru. Teraz by som chcela stopnúť čas, pretože sa cítim, akoby som bola na nejakej križovatke a ja sa neviem rozhodnúť ktorým smerom ísť, ale na mieste tiež ostať stáť nemôžem. 

Zvykla som si v Prahe na lepšie fotečky, ale moja stará zrkadlovka v Košiciach dokáže pri všetkých silách toto, takže oceňte snahu, keď mám tie narodeniny...Dala som si to v jeden zamračený deň farebne, zeleno, s kúskami, ktoré nosím už pomenej. Farby v poslednom čase vynechávam (ak nerátam červenú), ale chcem to zmeniť, hlavne na jar a leto ma začínajú lákať ružová, tyrkysová a oranžová. Čo vy a farby (a konkrétne takáto zelená)?


2 done
16 done
12 done
1 done
1 Collage
photos by Laura

Outfit: skirt, sweatshirt - Sheinside / coat - Pussy Deluse / bag - Renata Corsi / boots - Baťa / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / watch - Michael Kors

You Might Also Like

25 komentárov

  1. Podľa mňa ti zelená veľmi pristane, skús ju nosiť častejšie :) a všetko najlepšie :)

    LeroseP

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Smaragdová farba je nádherná, outfit je super, len by som vymenila čižmy, tieto sa k tomu nehodia, skracujú ti nohy. Chválim pozadie na fotkách! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. boze mas len 21 a robis taku dramu?!?! :D ved je to len cislo. ja budem mat tento rok 27 a ani mi to nedochadza. skus sa preprogramovat, lebo neskor budes mat problemy sa s tym vyrovnat, to nemyslim zle :) a tato zelena je super.

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Môžem sa spýtať kde upravuješ fotky? Vždy vyzerajú dokonalo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zelené kombo oceňujem najviac!
    áále si ešte mladica, nepreháňaj..aj keď som zvedavá ako ja budem depkovať v lete pred narodkami!

    križovatka?!!! no hlavne sa nevracaj na staré cesty, to ťa nikam neposunie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tomu co pises se musim fakt zasmat a az ti bude jednou pres tricet das mi zapravdu. Me je "pouze" 35, mam rocniho syna, mam skvelou praci, kterou zvladam i na materske, za sebou mnoho pozitivnich i negativnich zkusenosti.... Zda se mi, ze az po tricitce opravdu ziju.
    ....a stejne si porad pripadam velice mlada :)
    Vsechno nejlepsi!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto tak rada čítam! Mám 24, za pár mesiacov končím vysokú školu a mám pocit, že študentské časy boli také skvelé, že už to lepšie nemôže byť. Len horšie. Preto ma naozaj teší, keď niekto tvrdí opak. :)

      Odstrániť
    2. To isté hovorí aj moja mamka, takže určite má každý vek svoje čaro! A 35 je naozaj ešte stále POUZE :).

      Odstrániť
  7. Vsetko najlepsie Beka ;) joooj, 21-ka bol moj oblubeny vek, tam by som sa vratila :D a taketo kontrastne farby ti velmi seknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tahle zelená je super, já si na barvy potrpím, hlavně žlutá a růžová. Všechno nejlepší !! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. 21 je supeeeer, hned by som menila :P Musketiersky outfit sa mi paci a svieze, syte farby ti budu sediet :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jé, tak to ti přeju jen to nejlepší!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. všetko najsam:) bud šťastnáá a nedepkuj a toto je take mušketierske presne a páči sa mi to velmi

    OdpovedaťOdstrániť
  12. všetko najlepšie :) ja som takto depkovala pri 20, nechcela som ísť spať, že ak vstanem, tak to už bude tu :D hlúposť, ale čo už :D teraz mám 24 a už to neriešim ;) ale zasa lepšie si to uvedomiť, ako nechať život bežať bez zastavenia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prajem ti všetko najlepšie. Aj ja bude za necelé dva mesiace oslavovať 21 a je to zvláštny pocit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Takže na začiatok všetko najkrajšie k narodeninám! Zelená ti sekne veľmi veľmi :) A čo sa týka tej 21.. teraz si ma poriadne nastrašila. až teraz som si uvedomila, že to naozaj ide pomaličky ale isto k tridsiatke. a to som ešte toho strašne malo prežila... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. V prvom rade, vsetko najlepsie Rebeka :) vela zdravia, stastia, lasky a nech sa ti aj nadalej plnia sny.

    V druhom rade jedna rada :) zi podla vlastnych pravidiel hodnot a noriem stastia :) spolocnost uz dlhe roky nastavuje zenam zrkadlo, ze co ich definuje ako krasne a uspesne je ich vek a ich vaha. Mladost sa rovna dievca, dokonalost, bezstarostnost, sexy, stihla, nezabudnutelne zazitky, moznost robit sialene veci s tym, ze mas moznost vyhovorit sa na svoj vek. Mladost, pochabost. Dospelost sa rovna zena, prve vrasky, celulitida, kilecka navyse, tikajuce hodiny, pravidla, povinnosti.

    Toto nam tvrdi spolocnost v ktorej zijeme, kde dievca je sexy a zena je dospela. Vek ako aj vaha ako aj konfekcne cislo je len cislo. Pre niektore zeny skutocna mladost a spontannost a stastie nastanu po 40ke. Pre niektore, ktore sa drzia skatuliek, do ktorych ich tato spolocnost vklada nikdy. Vek je len cislo. Ak by si sa spytala ludi, kolko mas rokov, malokto by povedal 21. Ak by si sa spytala ludi, aky maju dojem z Tvojich fotiek, povedia kocka, mila, sympaticka atd. To uz znie lepsie. Ak sa spytas svojich blizkych, aby ta opisali povedia dobra, laskyplna, krasna. Neudaju ani tvoj vek, ani vahu.

    Treba si uvedomit, ze na narodeniny neoslavujes svoj vek, ale svoj zivot a ludi, ktori do tvojho zivota prisli a ostali. A rozhodne to nebolo preto, ze si sexy, alebo ze si mlada. Prisli a ostali, pretoze pod povrchom sa skryva nieco, co ich robi stastnymi v tvojej blizkosti.



    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, evidentne tlak spoločnosti vplýva aj na mňa. Ďakujem za skvelé slová :).

      Odstrániť
  16. Ďakujem všetkým za komentáre! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook