RUN FOR COVER

11.12.13

8 done
Dnes idem domov do Košíc!!! Ach, veľmi sa teším, zajtra o takomto čase už budem so svojím malým bratom Sebastianom. Nevidela som ho viac ako dva mesiace a deti rastú rýchlo, určite budem v šoku, keď ho uvidím. Len mám trochu obavy z cesty a z toho, ako sa pobalím, mám už nakúpených pár vianočných darčekov a akosi som sa nezamýšľala nad ich prepravou na Slovensko....

Tento outfit som na sebe mala počas Swarovski raňajok. Úplne som zabudla na svoj body belt náhrdelník, pritom na zimu je ideálny a veľmi sa mi páči v kombinácii s kožušinovou vestou. Moje obľúbené  doplnkové kombo posledných dní je určite kožená prešívaná kabelka zo Slevomatu (Móda a Styl) spolu s okuliarmi v rovnakej farbe. Nosím ich ku khaki parke, k čiernemu a aj k ružovému kabátu. Takže ich spolu ešte neraz uvidíte. 

Idem sa ja radšej baliť, pripraviť si kufor a veci, ktoré chcem so sebou do Košíc zobrať. Balenie ma stresuje, ale len s kabelkou ísť nemôžem. Pustím si k tomu Run for Cover od Sugababes a vy sa zapojte do vianočnej SWAROVSKI GIVEWAY!

2 done
3 done
7 done
photos by Foly

Outfit: body, fur vest - Tezenis / skirt- H&M / body belt necklace - DIY / hat - Claire´s / sunglasses - Six / bagCarla Ferrari, watch - Yonger&Bresson (Slevomat Móda & Styl) / bracelet - Swarovski / boots - Baťa 

You Might Also Like

10 komentárov

  1. najviac sa mi pacia tvoje cizmy

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jednotlivé kousky by působily možná trochu nudně, ale v tomhle podání, kombinaci, nemají chybu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa hlavne páči, že ten body belt necklace sa dá všestranne využiť! :D a tebe to sekne, ostatne ako vždy ;) a je super, že už budeš doma, bratríček bude mať radosť :) a teším sa aj keď prídeš s5, popravde budem pevne dúfať, že návrat oslávime langošmi a zatiaľ budem aspoň sledovať blog a tešiť sa na nové články :) a snád si pobalila všetko čo si chcela! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som ešte nad vianočnými darčekmi ani neuvažovala :D fúúha....
    a teda, ty si spútaná. veľmi sa mi to páči, hlavne v červenej, v čiernej by to bolo už moc odokazujúce (no lebo akokeby v červenej nie :DDD ) na SM ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja si na sebe taky nahrdelnik predstavit neviem, tebe ale veru pasuje! :) Stastnu cestu. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krasne, len ten opasok nie je podla mojho vkusu, skor by som uprednostnila jednoduchy cerveny waist belt, ale inak ti to sekne. Klobuciky ti velmi idu :)

    www.cmukfashion.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook