SWAROVSKI BREAKFAST

8.12.13

Milujem raňajky, podľa mňa je to najdôležitejší chod dňa a nikdy ich nevynechám. Najradšej mám tie dlhé natiahnuté rána s plným stolom, keď si môžem dať aj sladké aj slané a nikam sa neponáhľam. A presne také boli raňajky Swarovski. Bolo tam všetko, čo mám rada, a navyše šperky, ktoré sme spolu s ostatnými blogermi skúmali, skúšali a obdivovali. Pod stromčekom by ma nejeden skvost nadchol, veď koho nie, však. Čo by ste si vybrali vy? Ja mám pár svojich obľúbených kusov, ktoré vás môžu inšpirovať pri písaní listu Ježiškovi, alebo by potešili niekoho blízkeho. Jedného z vás dokonca čoskoro obdarujem jedným Swarovski pokladom, a tak si na Vianoce otvorí tmavomodrú krabičku. 

S Foly :).

Jedným z mojich najobľúbenejších kúskov je táto Vi retiazka, ktorú mám aj na svojom wishliste.

S Beátou :). 

Krásny kameň Via Long, na ktorý by som sa pri nosení asi (ehm, určite) stále pozerala.

15 done
S Adelou :).

Keby som vyberala darček pre mamku, vybrala by som jej jeden z týchto skvostov. Zlatý náramok Tactic s pyramídkami by som jej občas ,,ukradla", takže by to bol prakticky spoločný darček. Aj strieborný Intervalle náramok alebo jednoduchý ale efektný prsteň Spiral. Keďže moja mamka má rada jemné kúsky, uvažovala by som aj nad Tactic retiazkou. Mamka (a aj ja) by bola s mojím výberom určite spokojná.

Kamarátku alebo sesternicu by som obdarovala jedným z týchto pokladov. Sú viac funky, niečo pre mladšie devy. Šedý náramok Slake vyzerá na ruke krásne a dobre sa kombinuje s hodinkami. Nejakú módnu maniačku by som potešila náramkom alebo náhrdelníkom Swarovski by Shourouk. A mňa by to potešilo tiež. Amen.

photos by Foly

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Wow, krásne šperky :) Najviac sa mi páčia jemné zlaté retiazky alebo ten náhrdelník z poslednej fotky, ale pekné sú úplne všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fakt krásne šperky :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pisala som to uz aj zú Foly, ale veru taketo ranajky by som prijala aj ja a kludne aj niekolkokrat do tyzdna! Niektore kusky su naozaj krasne. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc ti to slušelo :) Celkově vám všem.

    EJNET

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krasna vesticka :) kdyby mel nekdo zajem, je u me na blogu kosmeticka girveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné šperky, hned bych si vybrala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Foly má super tričko, ty klobúk :) a jedlo ani nekomentujem, mňam mňam

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook