MOJA NEOBĽÚBENÁ FARBA A ŠATY, ČO RASTÚ

27.4.19

Untitled
Opäť vám prinášam v poste viac ako jeden outfit. Rovno 2! Viem, nie sú to 3 ako minule, ale tieto 2 outfity majú aj napriek svojej rozdielnosti dosť veľa spoločného. Oba obsahujú žltý akcent, sú doplnené šperkami a kabelkami TOUS a v neposlednom rade ich základ tvoria elastické šaty.

Začnem asi tým, že sama sa čudujem, ako teraz milujem žltú. Veď som túto farbu nemohla ani cítiť, pretože v detstve som sa jej prejedla a tiež mi bola trochu nútená, takže keď som mala v dospelosti možnosť vybrať si sama, nič, čo bolo žlté u mňa nemalo šancu prejsť. Ale časy sa menia a ja žltú a jej odtiene priam MILUJEM. 

Untitled

Keď som v textile uvidela túto príjemnú žltú látku s čiernobielymi ananásmi, neodolala som a zobrala 2 metre ešte netušiac, čo z tej látky vykúzlim. Cestou domov som premýšľala a nakoniec sa rozhodla pre kimono, ku ktorému som si ušila aj opasok a keď nebudem mať tehotenské bruško, bude slúžiť ako šaty. A ešte mi ostala látka aj na menší poťah na vankúš! :) Žltú som zvolila aj keď som mala možnosť vybrať si nové TOMS z Urbanlux.cz

Každopádne, jar je ideálna na vrstvenie, a keď nie je dostatočne teplo na nosenie vašich obľúbených letných kúskov a vy si ich chcete veľmi obliecť, tak jednoducho vrstvite. Ono aj tak väčšinou musíte, pretože rána sú chladné a naopak poobede sa zvykne otepliť. Ak teda neradi mrznete, radšej sa oblečte a vždy je jednoduchšie sa vyzliecť ako potom klepať zubami. :)

Ešte spomeniem čierne elastické šaty. Kúpila som ich v Zare, kam normálne vôbec nechodím, ale poslala ma po ne sesternica. Nie sú tehotenské, ale vďaka tomu, že sú elastické, tak sa pekne prispôsobia tvaru bruška a nikde netlačia. Mám ich odvtedy, čo mi začalo rásť bruško a využívam ich celé tehotenstvo. No a keďže majú veľkosť S, tak ich využijem aj po pôrode.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: šaty - Zara / kožená bunda - Mango / žlté ananásové kimono - DIY / kabelka a šperky - TOUS / žlté espadrillky - Toms The Venice Collection z Urbanlux.cz  rifle - C&A / okuliare - Karen Walker / klobúk - outlet v USA

Untitled

O moju garderóbu s nálepkou "tehotenská" sa postarala slovenská značka Donee The Label. Veľmi ma potešili, lebo mi ich poslali práve v čase mojej obliekacej krízy, keď som mala pocit, že si už s bruškom neviem rady. Šedé šaty v hrubšej teplákovine ma zachránili! Sú veľmi príjemné, tvárne a výborne sa kombinujú. Určite si ich odložím, lebo ich mám v pláne využiť aj o nejaký ten rôčik. :) Ak patríte medzi tie tehotné, ktorým bruško vyrástlo viac menej hneď, tak vám ich odporúčam, pretože ich vynosíte. Ja mám ozaj veľké bruško až teraz ku koncu, počas 8.-9. mesiaca, tak som vyslovene po tehotenských kúskoch siahať nemusela, ale keby tomu tak bolo, tak v takýchto šatách by som prežila celé mesiace. :)

Ktorý outfit sa vám páči viac? Dajte mi vedieť! 


Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: šaty - slovenská značka Donee The Label / žltá denimová bundička - NAKD / kabelka a šperky - TOUS / okuliare - Gucci z Eyerim.sk / tenisky - Puma Thunder Desert / gumička - Invissibobble

all photos by Veronika Tázlerová

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Mne sa páči trošku viac prvý outfit, je taký netradičný s tým tvojim DIY kimonom, ktoré ti vyšlo skvele a je to tak všetko pekne nakombinované aj spolu s pozadím :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kimono sa mi veľmi páči a to, že je handmade, je ešte lepšie <3 (rada by som videla aj obliečku na vankúš :)) a cesta k žltej bola jasným znamením, pretože ti neuveriteľne pristane!

    NORALIC

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oba outfity sú úplne čarovné, milujem! Si neskutočná kočka. ;) Inak žltú som tiež nikdy nemala rada, prišlo mi, že sa absolútne nikomu nehodí. :D No a minulý týždeň som si kúpila žlté gate... No pochopíš to?!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook