WINTER OUTFIT GAME

15.12.18

Untitled
Keďže, ako ste si mohli všimnúť, nepridávam teraz príspevky tak často, občas vám sem pridám príspevok s viacerými outfitmi. Príde mi to ako dobrý nápad, hlavne, ak majú jednotlivé looky nejaký spoločný koncept, dnes napríklad kabelky a doplnky z Watch4U a okuliare z Eyerim. Navyše môžu poslúžiť ako inšpirácia pre vás na vaše zimné kombinácie. Sama viem, že sa mi niekedy míňa inšpirácia, keď teplomer ukazuje mínusové čísla.V outfitoch sa navyše opakujú niektoré prvky (kabát, čiapka, topánky...) alebo podobné kúsky, tak naozaj nie je dôvod vlastniť mnoho kúskov, keď sa s nimi budete vedieť pohrať a možno už vo svojom šatníku vlastníte niečo podobné. Dajte mi najte vedieť, čo si o tom myslíte a či sa vám články poskladané z viacerých outfitov páčia. :)

Vianoce sú inak seriózne za rohom, ja mám už darčeky zabalené a ešte nás čaká jeden výlet do IKEI, kam nás vyslala rodina. Dúfam, že ho prežijeme v zdraví (fyzickom aj psychickom), pretože kam fakt nechcete ísť cez víkendy a obzvlášť víkend pred Vianocami, je IKEA. Ale keďže nemáme odvahu prísť domov bez komody a detského nábytku, tak niet úniku. Navyše sme plný kufor použili ako jednu z výhovoriek na kúpu nového auta teraz a nie až na jar (to viete, že keď sa chlap niečoho chytí, tak je ako posadnutý :D).

Nedávno som videla pár blogeriek rozoberať Vianoce a celý humbuk okolo nich. Aké prekvapenie, že máme vianočné témy okolo Vianoc, však? :D Vraj môžu krásne vyzdobené stromčeky a dokonalé koláče, ktoré vidíme dennodenne na sociálnych sieťach na niekoho pôsobiť negatívne. Závisť, pocity nedokonalosti či dokonca zlyhania. Ja vám neviem, ale keď má niekto v povahe porovnávať sa s ostatnými, tak to nie je iba počas Vianoc, ale celý rok. A za to už ľudia, ktorí majú dané fotky na svedomí, ozaj nemôžu. Ja by som tiež chcela prerobený byt a 4 milióny k tomu, aby som si mohla dovoliť všetky tie vecičky od dizajnérov, ktoré vidíme na fotkách z Pinterestu, ale aj keď ich nemám, necítim sa o nič horšie, nie som z toho smutná, lebo aj tak som nadmieru spokojná s tým, čo máme a teším sa, že sme to vybudovali aj bez veľkého rozpočtu. A že má niekto krajší stromček? Teším sa s ním, beriem to ako inšpiráciu na ďalší rok a s láskou sa pozriem na ten náš. A keby sme aj žiadny nemali, tak je to naše rozhodnutie, za ktoré sme zodpovední my a teda aj za naše pocity, chápeme sa?

Opakujem to stále, nezáviďte, nielen počas Vianoc, ale vôbec. Doprajte sebe, čo môžete a tešte sa z toho. A darujte a doprajte aj iným. Stačí aj kilo pomarančov čo dáte bezdomovcovi pred potravinami alebo 3 eurá, ktoré vám ostanú vo vrecku. Môžete prispieť na charitu, ale dobré skutky môžete robiť denne pre ľudí okolo vás. A hneď si uvedomíte, ako dobre sa máte. :)

Robte veci PODĽA SEBA, tak, ako vám čas, financie a okolnosti dovoľujú. Hlavne, aby bola pohoda a čo najmenej stresu nie? Ozaj nepotrebujete niekoho uznanie, určite nie uznanie alebo súhlas od ľudí, ktorých ani nepoznáte. Robte to, čo vás baví, tak, ako to máte radi. Keď si k štedrovečernej večeri nechcete dať rybu, tak si spravte niečo iné a hotovo. Keď nechcete pozerať vianočné filmy a počúvať koledy, zapnite si to, na čo máte chuť. Proste sa majte radi. Tak ako ste. A na nejaké MUSÍM či MALA BY SOM sa môžete vykašľať. Samozrejme, buďte dobrí k ľuďom okolo vás, ale najviac lásky z vás pôjde vtedy, keď ju budete mať v sebe. :)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: kabát - z druhej ruky / rifle - Stradivarius / tričko - C&A / čiapka - H&M / čižmy - Skechers / kabelka - Marc Jacobs, náramok - Tommy Hilfiger (z Watch4U)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: sukňa - second hand / sveter - NAKD / rifle - C&A / kabát - Free People / čiapka - H&M / okuliare - Ray Ban Round (z Eyerim) / kabelka a hodinky - Tory Burch (z Watch4U) / tenisky - Puma Thunder Desert

Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: kabát - Free People / sukňa - H&M / sveter - second hand / kabelka - Michael Kors, hodinky - Marc Jacobs, náramok - Tommy Hilfiger (z Watch4U) / teniska - Puma Thunder Desert / čiapka - handmade / okuliare - Dolce&Gabbana (z Eyerim)

photos by my mum and Veronika Tázlerová

You Might Also Like

0 komentárov

Find me on Facebook