BEAUTY CORNER

22.12.18

Untitled
Rozhodla som sa opäť obnoviť tieto beauty články, pretože kozmetiky mám dosť, rada skúšam nové veci, myslím si, že po rokoch už viem, čo je dobré a čo je horšie (aj keď samozrejme, všetko je subjektívne a to, čo mne vyhovuje, inému vyhovovať nemusí) a v neposlednom rade, veľmi ma kozmetika baví! A tak v tomto článku zhrniem produkty, ktoré ma už týždne či mesiace neskutočne bavia a tešia, rovnako ako vám predstavím novinky, ktoré ma zaujali najnovšie. :) 

S paletkami od NYX nemám žiadne skúsenosti, preto, hoci som balíčku, ktorý mi prišiel iba pred pár dňami veľmi potešila, nevedela som, čo od nich čakať. Mám paletku líčiek a rozjasňovačov z limitovanej vianočnej edície Sugar Trip Squad. Všetkých 6 odtieňov je trblietavých a mám pocit, že sa ich pigmentácia zintenzívňuje každým odtieňom. Prvý, studený bielo-fialový highlighter je celkom jemný, aj keď pomerne výrazný, to isté platí o krásnom odtieni ružovej, broskyňová je veľmi jemná, zlato-žltá je môj obľúbený odtieň, už som aj skúšala na oči a vyzerá prekrásne, je intenzívny a rozžiari oči. Bronzový a medený odtieň sú silno pigmentované a neviem si predstaviť, že by som ich použila ako highlighter, ale ako očné tiene určite áno! Keď sa nad tým zamyslím, ja budem celú paletku používať viac na líčenie očí, je vážne vydarená. :) Teraz som ju hľadala na webe a je dokonca v zľave, stojí 363 Kč. Tu ju nájdete.

Single highlighter paletka Land of Lollies v pre mňa nezvyčajnom studenom broskyňovom odtieni je síce krásna, ale už teraz viem, že ju až tak nevyužijem, pretože radšej používam teplé odtiene. :)

Untitled
Untitled
Untitled
O féne a kefe v jednom Express Air Brush od Rowenty som vám už písala na Instagrame a nemôžem túto vecičku vynechať ani v tomto článku. Je to totiž jeden z mojich TOP objavov posledných týždňov. Vďaka Express Air Brush si vlasy pri fúkaní zároveň vyrovnávam, takže ušetrím nielen kopec času, ale šetrím aj vlasy, ktoré nemusím zvlášť fúkať a následne žehliť. Za mňa veľké plus a odkedy ho mám, nepoužívam už nič iné. Vlasy sú po použítí krásne hladké, rovné, lesklé. Ale je dôležité, ako pri každej tepelnej úprave, použiť ochranný balzam :). Už som ho musela doniesť aj domov, pretože ho chce vyskúšať aj moja mamka. Veľmi si ho chvília aj dievčatá, ktoré majú suchšie vlnité vlasy, čiže je ideálny aj na tento typ vlasov. 

Mala som pre vás aj 20% zľavový kód, ktorý bude pre veľký záujem opäť obnovený po Vianociach, akurát teraz sú všetky zásoby na e-shope, kde kód platil, vypredané.

Untitled
Značka Guerlain patrí do kategórie luxusnej kozmetiky (spolu s Dior či Chanel) a ja som veľmi rada, že sa mi ich dvofázové sérum Double R - Renew and Repair Serum z radu Abeille Royale dostalo do rúk - a na pleť. Je to novinka z tohto radu a ja som z nej nadšená. Veď bodaj by aj nie, však :D. Sérum pleť hydratuje, zjemňuje, dodáva jej pružnosť, vypína ju a vyzerá tak veľmi sviežo a obnovene a žiari. Veľmi sa mi páči, čo s mojou pleťou robí. Zjemnilo mi aj moje začervenanie na lícach, kde aj zjemnilo a vyrovnalo štruktúru pleti. Nepoužívam ho však každý deň, pretože nechcem, aby si naň moja pleť úplne zvykla. To si nechávam až o pár rokov neskôr. :) 

Ak však máte po 30-tke a hľadáte ozaj dobré a kvalitné sérum, toto je za mňa úplná pecka. Je drahšie, to áno, ak však neľutujete investovať peniaze do kozmetiky, tak sa pozrite na toto sérum. U nás som toto sérum našla zatiaľ iba TU.

Untitled
Untitled
Patrím medzi ľudí, ktorí sú zaťažení na svoje vlasy. Aj keď ťažko povedať, či to tak nemá väčšina z nás? Asi by to bolo inak, pokiaľ by boli odjakživa pevné a husté, ale mám ich skôr jemné a keď som kedysi kvôli stresu zažila rapídne vypadávanie, dosť som sa trápila. Niekedy v tom čase ma oslovila česká značka Curapil, či by som nechcela vyskúšať ich doplnok stravy podporujúci rast a kvalitu vlasov. Isteže, veď to bola správa ako z neba! Aby ste si nemysleli, skúsila som brať aj čistý biotín, aj iné doplnky stravy, ale nepomohli mi. Pri Curapile to bolo iné. Výsledky však neprišli zo dňa na deň, to je jasná vec. Po mesiaci a pol som si všimla, že mi vlasy vypadávajú menej, potom prestali padať úplne, neskôr boli silnejšie, pevnejšie a začali mi rásť nové vlasy aj v kútoch. Tak som si povedala, že nechám po rokoch narásť dlhé vlasy, ktoré mi predtým vždy po dosiahnutí určitej dĺžky začali padať. A zrazu všetko ide. Veľmi sa z toho teším. A tak o Curapile rada rozprávam, beriem ho už od jari a som najviac spokojná. Teraz je to už viac o udržaní stavu ako o nejakom zlepšení. Ešte pripomeniem, že tablety sú prírodné a po konzultácii s doktorom ho môžu brať aj tehotné a dojčiace ženy.

V ponuke sú okrem tabliet (1 balenie obsahuje 60 tabliet na 2 mesiace) aj šampón, kondicionér, rad pre mužov a najnovšie aj bezoplachové sérum s keratínom a kyselinou hyaluronovou.

Untitled
Maybelline prišiel so 6 odtieňmi rúžov Color Sensational, ktoré tvoria kolekciu Made For All. Hlavnou myšlienkou je to, že by každý z týchto odtieňov mal pristať každej žene, bez ohľadu na farbu pleti, vlasov či očí. Proste univerzálne odtiene rúžov, ktoré pôjdu rovnako vám, ako vašej mamke či kamarátke, aj keď ste typovo úplne odlišné. Za mňa skvelý nápad, aj keď ešte ho nemám v praxi otestovaný. To budem robiť práve teraz, počas Vianoc. :)  Avšak, rúže Color Sensational patria už roky medzi moje obľúbené. Majú skvelú krémovú textúru, ktorá nevysušuje pery, sú krásne pigmentované aj pekne voňajú. A sú cenovo veľmi prístupné. Ak teda chcete kúpiť či už sebe alebo svojim blízkym rúž a neviete, po akom odtieni siahnuť, jeden z týchto 6-tich je stávka na istotu. :)

Untitled
Untitled
Ak vás fascinujú čierne zlupovacie masky, tak jednu už kúpite v drogérii aj u nás. Je od Garnier, z radu Pure Active a je s aktívnym čiernym uhlím. Ja mám rada všetky prípravky od tejto značky s čiernym uhlím, hlavne ich tissue masku, ktorá je ozaj výborná. Tak som sa s nadšením pustila aj do testovania tejto zlupovacej masky. Nie je taká silná ako ázijské masky, ktoré pri zlupovaní strhnú pomaly aj časť kože. Pri zlupovaní to síce v niektorých častiach trošku bolí, ale dá sa to vydržať. Masku treba naniesť v hrubšej vrstve, aby poriadne uschla a mali ste ju za čo zlupnúť. Určite sa nemá nanášať na celú tvár, ale iba na tie časti, kde máte čierne bodky a rozšírené póry. V mojom prípade je to hlavne nos a brada. Skúšala som to aj s Macom. Maska vytiahne jemné póry a pleť vyčistí, avšak tie veľmi zanesené hlbšie musím potom ešte ručne potlačiť. Nevadí mi to a masku používam rada, hlavne spolu s Macom si ju dávame raz za čas ako taký víkendový rituál. :)

Untitled
Untitled
Značku Vichy používam už niekoľko rokov, produkty volím podľa toho, čo potrebujem. :) Na jar prišla na trh novinka hyaluron booster Minéral 89, ktorý je odvtedy mojím obľúbencom na každodenné použitie. Na jeseň som booster doplnila celým radom Slow Age, ktorý mi nie je úplne neznámy, lebo som ľahký fluid tohto radu používala už v minulosti. Slow Age sa výbornou prvou anti-aging starostlivosťou , ktorá je po 25-ke podľa mňa veľmi dôležitá. Pôsobí proti stresu, vonkajším vplyvom, znečisteniu ovzdušia a aj proti občasnej nezdravej strave. Má SPF, takže pleť chráni aj pred UV žiarením. Po nanesení séra používam očný krém, keď sa vstrebe, na pleť nanesiem hutnejší krém (na leto však zvolím ľahší fluid) a na noc zas nočný krém, ktorý úplne zbožňujem, vďaka jeho úžasnej konzistencii, farbe aj vôni. A samozrejme, účinkom. :) Pleť je po zobudení hydratovaná, svieža, hladká. Som veľmi spokojná a keď ho miniem, siahnem po ňom určite opäť.

photos by me

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tie paletky od NYX by som jednoznačne chcela vyskúšať aj ja! <3 Teraz len maximálne čakám, kedy si konečne aspoň niečo nasporím :D Skvelý článok <3
    NORALIC

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook