SATURDAY FEELING

10.8.18

Untitled
Keď som si obliekla toto tričko s nápisom Saturday v utorok ráno, Maco nechápal. Že čo to má byť?! Tak som sa smiala, že predsa nebudem toto tričko nosiť kvôli nápisu iba v v sobotu. Aj keď pri nákupe som sa nad tým chvíľu zamýšľala, čo si budeme hovoriť...Tak som to pri fotení spomenula Verči a povedala, že nie je problém, veď fotky vyjdú cez víkend, tak to sedí, nie?

Nemám dnes nejaké závažnejšie zdelenie ani tému, ktorú by som chcela rozoberať. Je (skoro) víkend, tak víkendujme, však. Minulú sobotu sme si kúpili bazén, kým sme ho postavili a napustili, začalo pršať, ešte v ten deň som dostala menštruáciu, takže som si ten bazén skutočne užila. :D Cez týždeň sme sa za bazénom vybrali opäť, neviem prečo, keď sme prišli, zase bolo zamračené. Preto verím, že tento víkend to už bude s naším (ok, hlavne s mojím) kúpaním lepšie, a že si bazén pred dovolenkou užijeme.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Dodám ešte zopár slov k outfitu. Bavlnené tričko som našla v zľavách za 100 korún a mám z neho radosť. Presne takéto basic kúsky, ktoré sú ale výrazné a ľahko kombinovateľné ja môžem. Ale viete čo ma vždy trochu sklame? Že keď predávam svoje veci niekde na blogerských bazároch, tak narozdiel od iných blogeriek, o moje veci nie je až taký záujem. Pretože na vešiaku pôsobia nudne. Nemám sezónne výstrelky zo Zary, ktoré hneď upútajú. Mám skôr univerzálne kúsky, ktoré dostanú šmrnc až v celkovom outfite. Navyše majú vždy nový výraz, keďže sa dajú kombinovať na mnoho spôsobov. Ale to na tom štendri málokto vidí a ja to chápem. 

Pásikavých vecí nemám veľa, ale viete, že milujem červenú. Pred pár rokmi som jedno červeno-biele pásikavé tričko kúpila Macovi pod stromček a prežil v ňom celé Thajsko. Aj Sebi má jedno. A teraz už aj ja. Červené pásiky ma bavia o čosi viac ako klasické tmavomodré. 

Čo ma ešte cez leto baví sú slamené kabelky. Túto som si ozdobila kožou a pom-pomami a mám z nej obrovskú radosť. Dokonalý letný kúsok, ktorý určite nikdy nevyjde z módy a raz ju ukážem aj svojej dcére. Alebo vnučke. Tak, ako nosím dnes Nagyikine veci ja.

A poslednou vecou, ktorú vám chcem spomenúť sú nové pozlátené šperky Cluse. Retiazky aj náušnice nosím teraz skoro stále. A fakt by som nepovedala, že budem niekedy nosiť kruhové náušnice. Pritom taký detail spraví veľkú robotu. Celkovo doplnky sú vo väčšine mojich lookov kľúčové a dajú každému looku taký môj podpis. :)

Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: sukňa - second hand / pásikavé tričko - H&M / kabelka - H&M a DIY / plátené tenisky - Deichmann / kožený opasok - vintage / okuliare - Ray Ban Round / hodinky a šperky - Cluse

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Nádherné fotky, super outfit a veľmi sa mi páči aj miesto, kde ste fotili. :) Tá vaša bazénová storka je síce neveselá, ale určite vám to konečne vyjde poriadne. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si taká krásna Becca! Outfit je perfektný a to bolo také zlaté, keď si napísala, že ju raz ukážeš dcére aleb vnučke:) Je to super, inak ja mám doma v skrini mini kabelôčku od mamky, keď bola mladá a tuším asi 2 blúzky od krstnej (jej sestra). Tuším som tie veci mala len raz v živote ešte pred par rokmi a vtedy som si neuvedomovala, akú to má cenu.. teraz, ked sa viac o modu zaujimam, viem, že ich nikdy nevyhodím a zaradim ich do mojho satnika.. doma mam take veci, co potrebujem pretriedit a vziat si k sebe do šatníka, ktorý mam teraz tu v irsku.. ale tie kusky tam nesmu chybat. Inak mas perfektny zmysel pre kombinovanie veci a si proste topka.. ja mam jednu plisovanu suknu, zatial som ju mala len raz na svoj elegantny sposob, ale takto s teniskami ja to teda neviem kombinovat a asi by mi to ani nepasovalo.. su ludia a ludia preto sme vsetci origos :)))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook