SNOW

27.1.18

Untitled
No, tento článok mal začať nejak snovo, ale ja prosímpekne už hodinu riešim pripojenie na internet a som teraz taká vytočená, že až. Na jednej strane mi to príde smiešne, na strane druhej, full time wifi (doma) je pre mňa niečo tak prirodzené, že keď zrazu nie je, začína panika. Rovnako to však je s chlebom či cibuľou, takže....Bežné počiny, ako napríklad napísanie článku na blog, v ktorých už mám rutinu, sú zrazu strašne náročné a hlavne sa strašne (a zbytoooočneeee) predlžujú. A jedno čo nemám rada je plytvanie časom. Teraz ho chcem venovať hlavne rodine a nie riešeniu wifi problému.

Tieto fotky sú ale ešte zo Špindlerovho Mlýna, z minulého týždňa. Boli sme s Macom na lyžovačke, dali sme si obed a nafotili sériu plnú snehu. Outfit som tomu teda, celkom prirodzene, prispôsobila. Nepatrím medzi ľudí, ktorí by nosili na šport, do prírody, či na lyžovačku nepraktické kúsky. Všetko musí byť pohodlné, funkčné a áno, aj pekné a ideálne štýlové, ale nie na úkor praktickosti. 

Bavlnený sveter som si doniesla ešte z vianočnej návštevy USA, kde som ho našla v sekáči. Je na hory ako stvorený, milujem ten vzor a celkovo ten vibe čo má. Čižmičky TOMS Alpine sú moje obľúbené topánky tejto zimy. Sú mäkučké, teplé, ľahko sa obúvajú a sú krásne. Ich čaro však najviac vynikne práve v snehu a ten v Prahe nemáme. V Košiciach je to inak, tu sneh je, ale v meste mám aj tak radšej sucho. 

Zaujímalo by ma, čo nosíte na hory vy? Máte radi cozy tematické oblečenie, ako pletené svetre, roláky a typické vzory alebo idete do športového termo-prádla a výrazných farieb?

Inak reštaurácia Panoráma ma očarila, má krásny výhľad, ale nebyť nových stolov, mám pocit, že tam zastal čas. A myslím to v tom najlepšom slova zmysle, hoci som z majiteľovho rozprávania mala pocit, že on by najradšej ten strop, ktorý je kultúrnou pamiatkou, najradšej strhol. Dali sme si výbornú kyslú polievku a boli sme spokojní. Mali sme super víkend a tieto fotky sú pre mňa pamiatkou naň, veď vidíte, že to bolo veľmi veselé fotenie, keďže Maco ma neustále rozosmieval.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my love

Outfit: sweater - second hand / pants - Mango / headband - Free People / scarf - Lull Loungewear / shoes - Toms Alpine (Urbanlux.cz) / watch - Cluse / sunglasses - Karen Walker

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Super fotky !!

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa veľmo ľúbia tvoje botičky! <3 Vyzeráš úžasne! <3 A ja si na hory neobliekam nič, keďže som na nich nikdy v živote nebola. Snáď sa mi raz pošťastí :D
    WITHGREYWOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj becca. Mam tvoj blog velmi rada ale dnes budem trochu kriticka, snad odpustis. V poslednej dobe mam z teba trochu negativne pocity a to z toho dovodu ze sa v clankoch, instagrame a na FB objavuju staznosti a tak trochu (az povysenecky posobiaca) ufrflanost. Ja viem ze to tak nemyslis a nemyslim si o tebe ze si nejaka pipina, a ze to v podstate myslis nadlahcene. Ale zacina toho byt trochu vela... raz sa ti nepaci toto, potom vadia ludia v buse, potom vadia ludia co robia to a hento, stazujes sa na wifi, nechutilo ti jedlo, tu zas ofrfles majitela restiky.. a dnes odpadky na svahu ( s cim 100% suhlasim). Asi mas motvaciu trochu ludi poucit, napr aby tie odpadku nehadzali, ale ver mi ze pozitivna motivacia funguje lepsie, ako ludi ohundrat, vyznieva to trochu povysenecky. tak ja len tolko, snad ta tento moj nazor nenahneva, len som mala taky pocit..:-) drzim palce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem za úprimný a dlhý komentár. :) Zhrnula si v ňom moje "hundranie" za pomerne dlhý čas, ale keď to takto napíšeš, je toho dosť :/ - napríklad ľudia v buse, to bolo už riaaaaadne dávno a na svoju obhajobu chcem len povedať, že ten posledný odstavec, kde spomínam majiteľa reštiky som si prečítala ešte raz, a nemala som pocit, že sa v ňom nejako sťažujem, práveže som vyzdvihla zachovalý interiér, ktorý sa mne páči a je kultúrnou pamiatkou - naopak, majiteľovi prekáža a najradšej by ho prerobil. Tie odpadky som asi tiež povedala dosť "kruto", ale s malým Sebanom sme ich po celom areáli zbierali, bola to pre neho hra, z ktorej sa tešil, bavilo ho to a zároveň sa naučil, že odpadky na zem nepatria.

      Ale, inak máš úplnú pravdu. A som rada, že si mi to takto napísala, lebo si to beriem k srdcu. Viem o tom, veľa dudrem, som citlivejšia na isté veci, nad ktorými by som pred rokmi iba mávla rukou (niekedy je to dobré, inokedy idem sama proti sebe). Všetko v mojom živote je na správnom mieste, napriek tomu mám pocit, že som bola kedysi spokojnejšia, viac som nechávala život len tak plynúť. Napríklad práve čašníci a služby - som hrozná, uvedomujem si to a musím to zmeniť. Ale určite nechcem pôsobiť povýšene či namyslene, božechráň, to ani nie som, presne ako píšeš, možno nie vždy čítate článok tým istým tónom ako ho ja píšem. :). Každopádne, tento tvoj komentár ma len ubezpečil v tom, že moje rozhodnutie si od Nového roka písať tzv.: pozitívny denník bolo správne. Každý deň si doň večer píšem veci, ktoré ma v daný deň potešili, urobili mi radosť, podarili sa mi a mám z nich dobrý pocit. Verím, že mi to pomôže opäť nájsť tú ľahkosť bytia. :)

      Odstrániť
    2. Ahoj becca, dik za peknu a vycerpavajucu reakciu! ja som inak tiez strasny dudros, ved aj ten moj komentar bolo v podstate dudrostvo :-D Nemam to na sebe rada, tak preto som si to aj takto vsimla - vies ako to chodi - najviac nam na inych vadia zlozvyky s ktorymi bojujeme my samy. Drzim palce a inak ja pouzivam https://www.intelligentchange.com/products/the-five-minute-journal na presne to podobne, odporucam! Tiez som bola viac easygoing ked som bola mladsia, tak si drzme navzajom palce nech sa nam na tom dari pracovat ;-)

      Odstrániť
  4. tieto fotky som už obdivovala na Instagrame, neskutočne veľmi sa mi páčia :) hoci nie som veľký fanúšik snehu a zimy, majú svoje čaro a ty vyzeráš skvele ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krása ! ja bohužiaľ patrím k tým nešťastníkom, ktorý na horách vyzerajú kadejak len nie takto štýlovo :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook