WEEKLY / JANUÁR

1.2.18

Untitled
Január prešiel akosi rýchlo - viem, žiadne prekvapenie a bol veľmi pohodový a pekný. Neviem prečo, ale v januári sa vždy akosi rozbieham a trošku ešte žijem "prázdninovo". Nový rok sa pre mňa začína až vo februári. Fotiek je mnoho, tak poďme pekne poporiadku.

Untitled
Jedna z našich mnohých ciest do IKEA a pekné svetlo v kombinácii s beauty filtrom, musela som to uložiť, lebo taká pekná a žiarivá nikdy nebudem. :D Mohla by som tu byť súčasťou upírskej rodiny Cullenovcov.

Untitled
Tu je už "iba" dobré svetlo, ale všetci vieme, že dobré svetlo je základ! :D

Untitled
Keď sa nám nechcelo variť a vybrali sme sa na portobello burger.

Untitled
Lubka oslavovala narodeniny, sedeli sme, ako inak, v Cobre.

Untitled
A potom sme zas my s Macom mali rok od zasnúbenia, tak sme zašli do reštaurácie Matrea, presne tak, ako pred rokom, ale tentoraz "ako manželové" (to stále hovorí Maco, nejde mu do hlavy, že sme manželia, ale inak hovorí dobre česky, fakt! :D)


Untitled
Praha, studená, ale romantická.

Untitled
Plnená paprika s quinoou. Gazdiná sooooom. 

Untitled
Prezentácia novej kolekcie Intimissimi, Calzedonia a Tezenis. Hlavne plavky z Calzedonie sú tento rok fakt vydarené. 

Untitled
Untitled
Untitled
Priestory jak lusk. :)

Novinky predtavoval aj L´Oréal Paris. Rovno v Zmrzlinárovi!

Untitled

Tou novinkou sú scruby na tvár Smooth Sugars v troch "príchutiach". Kakao, kiwi a hrozno. Mojím favoritom je určite kiwi.

Untitled
Untitled

Mali sme možnosť vyskúšať si naberanie zmrzky. :)

Untitled
Zmrzlinku naberiem?

Untitled
Ja som si dala hruškový a rakytníkový sorbet, ten hruškový bol per-fec-to.

Untitled
Hello! Z tohto mal byť outfit post, ale mali sme menšiu výmenu názorov a do toho začalo poprchávať, takže len táto fotka.

Untitled
Keď v našom byte je fakt dobré svetlo, nejak som tento mesiac selfíčkovala.

Untitled
Zažili sme tú najlepšiu lyžovačku. Dokonalé podmienky, počasie, sneh, svetlo, všetko. Ani moje nenabrúsené lyže mi neprekážali, veľmi som si to užila.

Untitled
Tieto lyžiarske okuliare mám už viac ako 10 rokov, minule som si akurát všimla, že som ich nechtom omylom pretrhla, tak je načase kúpiť nové, tentoraz už nielen z estetických, ale aj praktických dôvodov. A nie, neroztrhla som ich naschval. Ako človek sentimentálny som ich chcela zachovať tak, aby ich ešte nosili aj moje deti, neviem, či to už neni diagnóza. :D

Untitled
Sedím si na lavičke a premýšľam nad životom. Alebo skôr nad tým, prečo sa nedá hore v Špindli zaplatiť za brúsenie lyží kartou. My cash na svah nenosíme. A ja teda ani mimo svahu. :D

Untitled
Untitled
Môj lyžiar.

Untitled
Po lyžovačke sme zašli na obed do reštaurácie Panoráma. Zaujal nás názov, že to bude určite krásny výhľad a aj bol! :)

Untitled
Zachovalý retro interiér ma dostal, jediné čo ma rušilo, boli stoly, ktoré boli nové a vôbec sa k prostrediu nehodili. Pán majiteľ mi potom povedal, že strop je kultúrnou pamiatkou a nemôže s ním nič robiť. Jemu to bolo ľúto, no ja hovorím, našťastie. Predstavovala som si zlaté časy tohto penziónu, ako chodili ľudia oblečení a čo tu asi tak robili. My to už poznáme iba z filmov. :)

Dali sme si výbornú kyslú polievku, ktorú nám pripravili čerstvú. Určite sa sem ešte vrátime.

Untitled
Krásne, však?

Untitled
Doma som po lyžovačke uvarila ryžu so sójovými nudličkami a šalátom.

Untitled
Ďalšie selfíčka, v mojom obľúbenom zimnom svetri.

Untitled
A moja prvá návšteva čarovnej Cafe Letka.

Untitled
Prvýkrát som bola aj v SmetanaQ, ale asi aj poslednýkrát. Aj ja aj moja kamoška sme dostali dosť zlú kávu. A neberte to prosím ako sťažovanie, len vám o tom chcem povedať. V Prahe je toľko miest kam sa dá vybrať, a nie je všetko len o peknom interiéri.

Untitled
Keď idem von bez kabelky, cítim sa ako dieťa na sídlisku. :D

Untitled
Pred odchodom do Prahy som stihla nafotiť tento outfit a toto je jedna "backstage" fotka, keď sme s Veronikou hľadali lokáciu.


Potom som zašla omrknúť novú S/S 2018 kolekciu Baťa.

Untitled
Untitled
Tieto dva modely sú moje topky. 

Untitled
Na prezentácii som stretla Ivanku a zašli sme na kávu spolu s Barborou, ktorá sa čerstvo prisťahovala do Prahy. :)

Untitled
A posledný týždeň som už bola v Košiciach. Dala som si spraviť nové doklady a nafotila outfit s Braňom, s ktorým sa poznáme zo strednej. :)

Untitled
Cez víkend sme boli na Jahodnej, kde sa Seban učil lyžovať a potom sme sa hrali na smetiarov "Záchranárov peknej prírody". Zbierali sme po okolí odpadky a strašne to Sebana bavilo - veď to aj sám vymyslel. :D

Tiež sme sa hrali na policajtov a zlodejov (ja som bola zlodej) a bolo to veľmi smiešne, keď na mňa malý strieľal a ja som padala na zem. Potom na mňa skákal a kričal "Chytil som ťa zlodej, pôjdeš do väzenia!" :D Ľudia sa na nás pozerali, muselo to byť fakt komické, ale povedala som si, že je mi to jedno, lebo Sebanko sa tak tešil a tak sa bavil, že ma nič iné nezaujímalo.

Untitled
Moja staršia lyžiarska výbava, ale keďže som ju mala na sebe iba párkrát, stále je pre mňa nová. Beriem ju do Prahy.

Untitled
Dať dieťa do lyžiarskej škôly je super rozhodnutie, lebo rodičov moc nepočúva. Keď sme chceli, aby nám ukázal, čo vie, spustil sa ako šíp dole kopcom a kričal: "Rebeka, chytaj ma!". Nechcela som ho chytiť, vedela som, že ho neudržím, ale keď ho nechytím, vletí do ľudí pod nami. Tak som ho 2x zachytila, v oboch prípadoch sme obaja spadli, buchli sme sa a ešte šťastie, že mal Seban prilbu. Mne odleteli okuliare aj čiapka a na kolenách mám modriny. Hrozne som sa zľakla, ja ho so svojou výškou a váhou nemám silu zachytiť. Tak som aj pokryčala a išli sme sa radšej hrať.

Untitled
S mamkou. :)

Untitled
Policajt a hasič v jednom. Tiež smetiar. A láska, zloba, ľúbezniak. Milujem Sebana, tak ako s ním sa nenasmejem s nikým. 

Untitled
V pondelok mal Papi narodeniny, prišli aj s Nagyikou do Košíc a ja som pre oboch (Nagyi mala narodeniny začiatkom januára) upiekla banana bread s karamelom a orechami. Nechcem sa chváliť, ale výborný bol! 


Untitled
Nagyi, mamka a Papa. :)


Untitled
Untitled
Nalíčila som mamku paletkou Huda Beauty Desert Dusk a bola nadšená. :)

Untitled
Krásne svieti slnko, ale fúúúúúka, to by neboli Košice. :D

Untitled
Untitled
Na káve v novom Pogo Urban Café. Krásny interiér v bývalých priestoroch legendárneho Adidasu. Majú aj mandľové mlieko do kávy (občas) a je tam fakt príjemne. Teším sa, že v Košiciach vznikajú takéto pekné, moderné a štýlové podniky. :) Len tá obsluha je nejaká spomalená, čo netvrdím len ja, ale viacero ľudí. Tak s tým počítajte.

Untitled
Aspoň zopár spoločných fotiek s Laurou. :)

Untitled
Untitled
S mamkou sme mali mother-daughter time a konečne som ju zobrala do Halmi Cafe, z ktorého bola úplne nadšená. :) Mám z toho veľkú radosť. Aj tentokrát som ju nalíčila a dokonca sme dostali pochvalu aj od slečny Veroniky, ktorá tam pracuje. Bolo to veľmi milé a potešilo nás to. :)

photos by me (mostly)

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Ahoj, mohla by som ťa poprosiť o recept na tie sójové nudličky s ružou? Ďakujem :)

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Becca si krásna! Na každej tvojej fotke si poviem aká si nádherná a vždy veľmi pekne namaľovaná. Mohla by si urobiť aj nejaké make-up video s tvojím líčením :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beka, tvoje weekly posty sú asi moje najobľúbenejšie :) krásne fotky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super tip na článok, bolo zaujímavé sledovať a vidieť, čo všetko si zažila :) budem sa tešiť snáď aj na február weekly :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook