KOBEREC

7.1.18

Untitled
Toto je prvý tohtoročný outfit post a ja som ho chcela doplniť veľmi hlbokým textom, ako to bolo zvykom, ale som taká unavená, že som rada, že vôbec ťukám do klávesnice. Zase sme celý deň makali na byte a práve trvali dlhšie, ako sme čakali, koniec koncov, ako stále. Ale ktovie, možno ma táto únava posunie do hladiny, kde budem písať bez toho, aby som si to vôbec uvedomovala. Začnem však tak ľahko, outfitovo, nech sa nejako rozbehnem. 

Predminulú zimu som predala väčšinu svojich zimných kabátov, lebo som ich už nenosila a chcela som si kúpiť jeden poriadny. Lenže som žiadny nenašla. Fakt žiadny. Všetko mi prišlo za ponúkanú cenu hrozne nekvalitné, nesedel mi strih alebo sa mi to nepáčilo. Poprípade, ak sa mi to páčilo, cena zabolela a tak som to nechávala tak, kúpila si jednu páperovú bundu (ktorú ste už videli) a zmierila sa s tým, že kabát proste ne-bu-de. Ešte som teda dúfala, že v Amerike niečo nájdem, ale tam sa mi pre zmenu páčilo, čo sa oblečenia týka, tak 0,1% tovaru, opäť z vyššie spomínaných dôvodov. Až som unavená (bože, to znie, akoby som bola stále unavená, ale nie, tentoraz zničená z chodenia po obchodnom centre) cestou do auta vkročila do obchodu Free People. Poviem vám, že nepamätám, kedy ma takto nejaký obchod dostal. Všetko, čo ponúkali, zapadalo do môjho štýlu, kvalita oblečenia na vysokej úrovni a rovnako tak aj ceny. Ale to mi až tak nevadilo, lebo som sa tešila, že som našla niečo, čo ma baví. Prebiehali zľavy, tak som si prezrela štender a objavila tam tento kabát. Veľkosť XS. Chrisova mamka ma doň hneď obliekla a ja som cítila, že som HO našla. KONEČNE. Keďže som však tvor rozumný, nevzala som si ho hneď, ale nechala som si ho odložiť. A vidíte, ako to dopadlo. Mám z neho obrovskú radosť, je veľmi kvalitný, teplý a iný, ale nekričí o pozornosť. Proste dokonalý kúsok, vďaka ktorému už nebudem zháňať žiadne iné. 

Svoju premiéru mal tento víkend v Prahe, v IKEA. Ja viem, veľmi honosné, ale keď nikam inam sme sa nechystali. Obliekla som sa pohodlne a pomerne jednoducho (veď základ tvoria rifle zo sekáča a sivé bavlnené tričko), akurát mix vzorov a farieb robí z tohto outfitu trošku netradičný. Prišlo mi príliš prvoplánové stavať tento kabát do absolútneho centra pozornosti. Veď hoci je to vzorovaný, to ešte neznamená, že sa musí nosiť iba s neutrálnymi prvkami. Takže som ešte dodala trošku farby a vzorov, vďaka ktorým mi príde look oveľa prirodzenejší a nenútenejší, ako keby vynikal jedine kabát. Aký je váš názor? Je to podľa vás už too much alebo vás táto hra baví? V IKEA na mňa dosť pozerali, zistila som, že vyzerám ako sicílsky mafiánsky boss, ale mne sa to tak páči! Už len Rolexky mi chýbajú. Maco zas povedal, že čumia, lebo nie je bežné, aby mal človek kabát z koberca.....tak ako....dobre.

A tú veľkú úvahu, čo nosím v hlave už dlho, si nechám na nabudúce. Ale bude tu ešte tento mesiac. Možno sa to niektorým to, čo napíšem, nebude páčiť, ale chcem vedieť aj váš názor, takže to "dám von". Majte sa zatiaľ krásne!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by my loooove

Outfit: coat - Free People / jeans - second hand / T-shirt - Bershka / dot scarf - Marni for H&M / yellow handbag, glasses - Mango / sneakers - Adidas Stan Smith / 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Žiadny koberec, ale konečne originálny kabát na krásnej žene :-) Simona

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kabát je super zajímavý, líbí se mi :) Já bych k někomu akorát volila vyšší boty. Ale je to fakt šik, wink :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obdivuju tvoji odvahu a originalitu, já bych něco takového asi nosit nedokázala, ale na tobě se mi to hrozně moc líbí!

    Video - Co jsem dostala k Vánocům

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten kabát je Ú-ŽA-SNÝ!!! Free People sledujem už pár rôčkov a obdivujem a stále dúfam, že sa dostane aj bližšie k nám. Všetko podľa môjho gusta!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Heeeej Bekina to sú krásne krásne fotky!! Musíte s Chrisom fotiť častejšie, pretože je to pecka (mu odkáž!).
    Nádherný je ten kabát a s tou kabelkou a prostredím sa mi to veľmi veľmi páči. Vyzerá to kozmopolitne:)

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beka musim ti napisat tvoj blog sledujem povedzme dobrych par rokov od mojej puberty a veru pubertacka uz davno nie som:D ... a tvoja premena vyzorovo je fenomenalna, samozrejme kazdy sa meni pod zubom casu..ale na tebe naozaj vidno, ze si sa konecne nasla a ze si v zivote spokojna...si pre mna velkou inspiraciou a vzdy sa tesim na tvoje outfit aj ine posty...tak nech sa ti dari a vela stastnych ulovkov do skrine ako tento "kobercovy" kabatik :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tebe zožeriem všetko čo si na seba navlečieš :D ako sa hovorí - vieš to nosiť ;)

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neviem teda čím to bude, no na tebe sa mi páčia aj kúsky, po ktorých by som sa ja ani neobzrela. A tiež kombinácie. Vieš to neskutočne zladiť a naozaj aj pre mňa nie zaujímavé kúsky sa stávajú peknými. Dúfam že mi rozumieš, neviem sa už nejako vymáčknuť :D Chcela som proste povedať, že to vyzerá celé super boss ;)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook