CHRISTMAS WISHLIST FOR HIM

12.12.17

wishlist for him final
Za jednu z najťažších vecí na vzťahu s Macom je vyberať pre neho darčeky. V živote, fakt v živote, som nemala takýto problém, svojím bývalým priateľom som vždy kúpila niečo, čo som pokladala za famózne nielen ja, ale hlavne oni sami. Lenže Maco, to je strašne vyberavý a náročný človek. Alebo možno je len úprimný....:D Pritom on sám o sebe vyhlasuje, že je veľmi nenáročný a jednoduchý (ale tiež tvrdí, že nemá rád sladkosti, a to teda vôbec nie je pravda). Keď príde na darčeky, mesiace dopredu premýšľam, čo by ho potešilo, čo by chcel, čo by potreboval. Aj sa ho pravidelne pýtam, nech idem na istotu, ale väčšinou sú to finančne dosť náročné dary (nový foťák, nový objektív, Apple monitor, motorka - hej, motorka!!!) alebo niečo nie typicky darčekovské (ako napr. "daj mi vyčistiť foťák, keďže ho stále používaš." ehm...). Takže vyberte si. Dala som však dokopy zoznam vecí, ktoré má rád, ktoré používa a ktoré ho potešili. Ak teda riešite podobne zameraného frajera a nemáte pre neho darček, tu je zopár tipov. A nie, žiadne Apple vychytávky tu nebudú. :D A ak už darček pre svojho milého máte, prosím, napíšte mi, čo to je, lebo ja ešte nič nemám.

1. Drevenú medvediu brošňu od českej značky Bewooden som darovala Macovi v deň našej svadby. Mal ju pripevnenú na trakoch. :) Akože viete, maco pre Maca. Je to taká symbolická drobnosť, ale podľa mňa veľmi milá a krásna. Môže ju mať stále pri sebe, na kravate, na bunde, na košeli. Naviac je to naša domáca výroba! Teraz na Vianoce máte dokonca možnosť vytvoriť si set dvoch brošní za zvýhodnenú cenu, tak je na vás, či obe darujete milého alebo si jednu necháte a budete lesné duo (napríklad líška a vlk).

2. Maco rád nosí náramky navrstvené spolu s hodinkami. Väčšinou má samé gorálkové kúsky, odomňa - kúpené aj vyrobené, aj od mamky. Tak som si povedala, že to chce zmenu a objednala som mu tento hladný pevný náramok z chirurgickej ocele. Podľa mňa je úplne dokonalý! Maco sa do jeho nosenia až tak nehrnie, ale to príde, lebo mu stále opakujem, ako perfektne to na ňom vyzerá (akože fakt skvele!). Je z e-shopu Trend Him a nájdete tam okrem pánskych náramkov aj iné doplnky pre vašu lásku. Tašky, klobúky, opasky, traky a mnoho iných doplnkov.

3. Maco si veľmi obľúbil farebné či vzorované ponožky. Iné už ani nenosí (jedine na lyžovačku). A ja sa z toho teším tiež, lebo nemusím 5 minút hľadať správny pár k ponožke, ako to bolo predtým s jeho čiernym arzenálom. Darovať ponožky nemusí byť vôbec nuda a ak hľadáte pekné ponožky slovenskej výroby, mrknite na značku Walker´s, ktorú majú na starosti Ivanka s jej priateľom Petrom. Šikovná dvojica! :)

4. Darujte svojmu milému srdce (joj, ťažkú metaforu som si zadelila). Tomuto kovovému sa určite poteší, hlavne ak je nadšený cyklista. Je to totiž pekný dizajnový držiak na bicykel Hang bike a má ho na svedomí Čech Martin Foret. Získal s ním aj cenu Red Dot Design Award! My máme doma to červené a ja sa teším, až ho pripevníme na chodbu k stene. Maco si teda tento držiak kúpil sám, ale to nič nemení na tom, ako sa z neho tešil. :D Kúpite ho online ale aj osobne napr. vo Vnitroblocku aj v iných farbách. 

5. Ok, darovať fľašku alkoholu priateľovi asi nie je najoriginálnejšie, ale môžete si byť isté, že trafíte do čierneho. Hlavne ak je to naša krásna slovenská štýlová fľaška TATRATEA. My sme minulý rok darovali jednu  (z farebných ochutených variant) každému mužskému členovi rodiny a to bolo radosti! Boli sme si istí, že dar určite nevyjde nazmar a fľaška vyzerá dobre aj vystavená na poličke. :)

6. Z tohoto zoznamu je toto jediný darček, ktorým som Maca 100% prekvapila a 100% potešila. Kožená taška je kvalitný, pekný a praktický darček na niekoľko rokov. Viem, že takéto fancy veci on môže a presne som sa trafila do jeho vkusu, takže mal v očiach normálne iskry radosti. Nosí ju denne, do práce aj do fitka, proste si tam dá všetky potrebné veci, od notebooku po tenisky. Nosíme ju aj na víkendové cesty a hodí sa do lietadla ako príročná batožina. Je z e-shopu Trend Him. Ach, škoda, že mu ju nemôžem darovať znova...:D

7. Maco má mnoho parfémov a toaletných vôd, ktoré rád strieda. Ja mu ich teda radšej nekupujem, náš vkus sa mierne líši, ale na čom sme sa obaja zhodli bola vôňa Him od s.Oliver, ktorú sme objavili na ich minuloročnom vianočnom evente. Jeho malý flakónik je ideálny na cestovanie či do tašky a tá vôňa je fakt skvelá! Až tak, že ju kúpila moja mamka svojmu drahému a jeho brat ju dostal od svojej partnerky. Doslova pánska vôňa celej rodiny! Novinkou je toaletná voda So Pure, ktorá sa mne páči dokonca viac ako jej dámska verzia. Je veľmi čistá, svieža a ľahká, akoby váš muž vyšiel priamo z kúpelne. A flakónik je pekný, minimalistický, skladný, rovnako ako jeho vôňa. :)

8. Toto je darček, ktorý mi tento rok napadá ako jediný možný, aj keď trošku drahší. Je ním letenka. Na Bali. A jednu kúpim aj sebe, to je jasné. :D Vy však môžete kúpiť aj letenky po Európe na predĺžený víkend a to mi príde ako super darček! Zážitky. Dnes majú najväčšiu hodnotu práve zážitky. :)

9. Maco má taký malý prenosný reproduktor, ktorý sa dosť podobá na tento, ktorý som pre vás našla na internete. Dávam ho tu preto, pretože ho pravidelne využíva, či už pri práci, keď máme nejakú párty alebo keď niekde nemáme telku a pozeráme filmy cez notebook. Keby jeden už nemal, určite by som o jeho kúpe uvažovala. Tento, je dokonca vhodný aj do mokrého prostredia a plusom je jeho retro dizajn. 

10. Ja viem, že kozmetika je pre chlapa asi nuda, ale na druhej strane, stále nejakú potrebuje, no nie? Odkedy som pivnú sériu od Manufaktury (česká značka) dostala ja od Laury, Maco nič iné používať nechce. Takže sprchový gél a šampón máme v kúpelni stále. A odkedy máme opäť jednu kúpelňu, používam pivový sprchový gél aj ja. Má naozaj krásnu vôňu! Naviac sa tu priam žiada nápad, darovať túto kozmetiku v balíčku aj s jeho obľúbeným pivom. Jednoduché, milé a zrazu aj originálne! :)

11. Trenky, takisto ako ponožky, môžu byť aj zábavné a štýlové. Maco dostal od kolegov jedny od českej značky El.ka. Sú z kvalitnej látky, prídu vám pekne zabalené (ready pod stromček) a drahého určite potešia. Súdim podľa toho, že Maca veru potešili a nosí ich veľmi rád. A niečo si tam nájdete aj pre seba...:) Teda, myslím dámske trenky, ktoré môžete zladiť k tým jeho. Či ste mysleli na niečo iné? :D

12. Posledným tipom odomňa je malá, ale milá drobnosť. Je ňou smaltovaný hrnček, ale nie akýkoľvek! Coolový, ručne vyrobený na východnom Slovensku! Má ich na svedomí šikovná Soňa z Tvoriť a ľúbiť. A vy teda nemusíte tvoriť, stačí, že budete ľúbiť. :) Mňa najviac zaujal model Ľudovítov, pretože je ako stvorený pre všetkých bradáčov. Ale aj čierny s nápisom Som ľúbe(z)ný šuhaj! A vy môžete byť Ľúbe(z)ná deva. :)


collage by me

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Fajn tipy! Skus pozriet gentlemanstore.sk ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páčia sa mi tie handmade kúsky, mám ich rada. Majú vždy taký iný pocit :) ja som tento rok opäť stavila na knihy, doplnky ku ukulele, ale hlavne na predplatné jeho obľúbeného časopisu (hoci ma už prezradilo a prvé číslo už prišlo :/)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook