DIY: VYŠÍVANÝ VAK / V SPOLUPRÁCI S TVORIŤ A ĽÚBIŤ

7.9.17

ruksak 36868717782_301006a57f_o
Ako veľký fanúšik blogu Tvoriť a ľúbiť ma veľmi potešilo, keď mi je autorka Soňa navrhla spoluprácu na DIY projekte. Spoločne sme vymysleli, čo budeme vyrábať a ako sa na tom obe budeme podieľať. Nakoniec sme šli do vyšívaného batôžteka!

Sonička ušila bavlnené vrecúško, ktoré mi poslala (nádherne zabalené, vidieť, že má talent!) a ja som sa pustila do vyšívania. Priznám sa, že mi to trvalo dosť dlho, pretože popri príprave svadby a iných povinnostiach som jednoducho nemala priestor na vyšívanie tak, ako som si predstavovala. Za normálnych okolností by mi to trvalo maximálne týždeň-dva, avšak tentoraz to bolo rovno niekoľko mesiacov :/. Názorná ukážka, ako zlyhal môj time management. Takže ďakujem Soni za trpezlivosť :).

Avšak, hurá huráá hurááá, finálny produkt je na svete a my sa s ním teraz s vami podelíme. Vianoce sú síce ešte ďaleko (ale nie až tak, ako sa zdá), takže tento batôžtek vám môže slúžiť ako inšpirácia na ultra osobný darček. A jeden z vás ho môže rovno aj vyhrať! :)

Untitled

ČO POTREBUJETE:

V prvom rade bavlnený batôžtek! A ten si môžete tiež vyrobiť od základu sami. Presný postup nájdete na blogu Tvoriť a ľúbiť (kde je okrem toho aj kopec inej kvalitnej inšpirácie).

Untitled

A potom ostatné veci na VYŠÍVANIE, čo je už moja parketa:

Farebné bavlnené šnúrky / nitky sú základ. Najviac spotrebujete zelenú farbu (zvoľte však pre každý kaktus iný odtieň!), ďalšie farby sú už na vás.
Hrubšia ihla so širším očkom - aby ste cez ňu prevliekli šnúrku.
Čierna nitka - na pichliače. :)
Nožnice - jasné.
+
Trpezlivosť a čas.

Untitled

POSTUP:

1. V prvom rade si nájdite obrázok, ktorý chcete vyšívať. Ja som zvolila mini kaktusy vo farebných kvetináčoch.
2. Vybraný obrázok ceruzkou nakreslite na bavlnený batôžtek. Nebojte sa, žiadne šmuhy nebude vidieť, pretože ich zakryjete vyšívaním.
3. Môžete sa pustiť do vyšívania! Tu je pár rád, ktoré dodržiavajte:

- každému kvetináču aj kaktusu najprv vyšite kontúry, bude sa vám tak ľahšie vyšívať zvyšok (vnútro).
- látku vždy postupne počas vyšívania naťahujte, aby finálna výšivka vyzerala pekne a prirodzene.

4. A na záver nezabudnite čiernou nitkou vyšiť na kaktusy pichliače!

Untitled

A keďže je jasné, že takýto DIY nie je úplne najjednoduchší, rozhodli sme sa, že jednému z vás tento batôžtek darujeme! Na Facebooku prebieha súťaž, kde sa zapojíte napísaním vášho najkrajšieho letného zážitku! :)

Untitled
photos by Sindy

You Might Also Like

6 komentárov

  1. vak je skutočne krásny, obe ste aj so Soňou veľmi šikovné ;) fotky sú úžasné, vyzeráš na nich supersky :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nádherná práce! klobúk dole :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten ruksak je nadherny :) super inspiracia a toto bude dalsi DIY projekt do ktore sa pustim (hned ako sa trosku ochladi, v peknom pocasi sa mi nechce vysedavat doma a sit :D ) !!! Tvoritalubit som predtým vôbec nepoznala dakujem za tip - ma skvele napady :) A krasne vysivas, je to uzasne !
    Super, ze propagujes DIY veci a takato giveaway je ovela cennejsia ked si to tvorila ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vak je naozaj nádherný a ako vidím, spolupráca je viac než vydarená - preto dúfam, že od vás ešte niečo uvidím! A fotky sú krásne, ako vždy :)

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherná práca, obe ste veľmi šikovné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook