RED

22.9.17

Untitled
S názvom tohto postu nie som príliš kreatívna, ale lepšie takto ako nasilu vymýšľať. Či? Tento týždeň bol pracovne pomerne náročný, bola som v Paríži na najväčšom veľtrhu látok Premiére Vision a bola to taká nálož (v pozitívnom slova zmysle), že dnes by mi padlo vhod len tak ležať a nič nerobiť. Ale nedá sa. Tento článok som chcela dať pôvodne von už cez týždeň, myslela som, že ich stihnem upraviť skô. Nakoniec som ich spracovávala na letisku čakajúc na lietadlo do Prahy. 

A keď sme už pri tom letisku, poviem vám vtipnú príhodu. Mala som hroznú chuť na cappuccino s akýmkoľvek rastlinným mliekom. Nemala som ho celé 4 dni a myslela som si, že na letisku ho nájdem, pretože turisti sú turisti a kde je dopyt, tam by mala byť ponuka. Lenže, našla som iba Paul, a Francúzi poznajú asi iba kravské mlieko (smotanu, maslo a syry), tak som sa (opäť) musela uspokojiť s espressom. Dosť ma bolela hlava, tak si vravím, som zo Slovenska, na toto som zvyknutá, tak sa cez to nejak prenesiem. Naštvaná som si chcela sadnúť, ale všetky stoly boli obsadené, preto som sa s tým smiešnym "preskom" musela presunúť na klasické letiskové sedadlo, odkiaľ som na všetky tie plné stoly v Paul mala pekný výhľad. Vedľa mňa sedel pán do 38 rokov, celkom sympatický, taký nižší Bruce Willis (to by sa tešil, ale dosť som mu prilepšila týmto prirovnaním). Všimla som si ho až keď mi milo povedal "Bless you", po tom, čo som si kýchla. Ochutnala som to presso a zistila som, že som si nevzala cukor (z ktorého sa mi vyhodila afta, no káva bez mlieka, to nie je pre mňa, tak to zachráni aspoň ten cukor). Usúdila, že  pán vedľa mňa je na pohľad slušný a vyzerá dôveryhodne (veď Bruce Willis), tak som ho poprosila, nech mi na 30 sekúnd postráži kufor. Keď som sa vracala na miesto, usmieval sa na mňa a dokonca na mňa žmurkol! Hovorím si, ok, divné, ale som mladá, on už o niečo menej, tak nech si požmurká. O chvíľu na to došla z toalety jeho manželka. 

To som už (vo svojom vnútri) krútila hlavou. Sadli si do Paula na bagetku a keď odchádzali, žena išla dopredu, Bruce počkal kým zabočí a opäť sa usmial, žmurkol a pozdravil. Neviem presne v ktorom poradí. A to už ma trochu rozhodilo, že veď ja ešte vidím na jeho ženu a on tu so mnou flirtuje? Určite som nebola prvá (a už vôbec nie posledná), ale to, že to robil viac menej pred svojom manželkou, bolo strašne blbé. Táto príhoda vlastne nie je vôbec vtipná. Nie som ja žiadny moralista aby som tu kázala, čo sa smie a čo nie, len si myslím, že ak už niekde nie je láska, mala by byť aspoň úcta. 

My sa s Macom momentálne snažíme zosúladiť vo fotení outfitov. On má ako kreatívec svoju predstavu a ja svoju. Keďže Sindy odišla, je fotenie už iba na ňom, inak sa tento blog rozpadne :D. Myslím, že sme na dobrej ceste, lebo tieto fotky ma bavia, tak uvidíme, ako nám to vo fotení pôjde ďalej a hlavne v zime, keď je doba pre blogerov náročnejšia. Čo myslíte, môže byť?

Mám pre vás momentálne pripravených niekoľko článkov, tie svadobné budem miešať s outfitovými, kozmetickými a weekly postami, aby ste sa s tej svadby nezbláznili :D. Takisto sa teším do nášho nového bytu, kde budem mať priestor na nahrávanie videí! A na to sa fakt veľmi teším, lebo mám toľko nápadov a myšlienok, ktoré vám chcem zdeliť :). 

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
photos by Maco

Outfit: skirt - Stradivarius / T-shirt - C&A / cardigan - F&F / bag - second hand / sneakers- Nike Air Max Thea / sunglasses - Karen Millen

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Aaaaa tie fotky sú nádherné! Outfit sa mi neskutočne páči a červená ti fakt pristane. A tiež si myslím, že keď sa náhodou láska vytratí, mala by tam ostať aspoň tá ucta. A najhoršie na tom je, že nie je jediny, ale takých je neskutočné množstvo 😏

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Becca! Ty si jedina fashion blogerka, ktoru som neprestala citat a fascinuje ma ze si stale zachovavas kvalitny content a aj tvoje outfity su vzdy inspiratovne! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tričko se sukní vypadají skvěle! A hlavně - fotky jsou naprosto parádní, připomínají mi styl fotek jedné mé oblíbené německé blogerky. Kde je to focené, prosím? :) A Bruce Willis byl teda pěkný rošťák! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fotky sú superské a outfit rovnako! milujem ten retro vibe a kombináciu farieb ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bože, úplne chápem, prečo ťa tá príhoda takto rozhodila, tiež som sa nad niečím podobným dnes poriadne rozčúlila. Inak fotky sú úžasné, veľmi sa mi páči aj outfit, aj location, má to atmosféru. Mňa fotí priateľ a tiež máme niekedy také naše "kreatívne nezhody", lebo ja mám pocit že musím všetko riešiť a vyberať sama a zároveň už keď sa k tomu dopracujem, tak nevie niekedy fotiť podľa mojich predstáv, ale už sa v tom zlepšujeme (aspoň posledných pár krát som mala taký pocit) a učíme sa robiť kompromisy :)

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook