WEEKEND CASUAL

4.7.17

6 done
Dnes som úplne vyšťavená, takže odomňa nič extra nečakajte. Konečne sme sa dopracovali k našim svadobným pozvánkam. Celý deň som ich dávala dokopy, balila, vypisovala adresy a pod. Ono sa to nezdá, je to kopec práce! Všetko, od návrhu až po balenie (s výnimkou tlače, samozrejme) sme si robili sami, takže to dalo zabrať. Aj som ich pekne nafotila, tak ak budete mať záujem, môžem vám ich ukázať, keď prídu poštou všetkým pozvaným, ktorí sledujú blog.

Tak, a teraz už k fotkám. Predstavujem vám (veľkolepé intro, však? :D) víkendový outfit z minulého týždňa, keď sme boli s dievčatami v ZOO. Až tam som zistila že môj outfit pekne ladí s prostredím, čo úplne dokonale uvidíte v ďalšom poste. Tento vzorovaný cardigan mám už od Vianoc ale na blogu je prvýkrát až teraz. Upozornila ma na to mamka, keď sa ma pýtala, či ho vôbec nosím, pretože ona má ten istý a nevie si ho vynachváliť. Takže áno mami, nosím ho, ale je to skôr jesenný folk kúsok, ktorý sedí práve s klobúkmi a denimom. Akurát počasie je v poslednom čase také všelijaké, takže sa výborne hodil. Nielen cardigan, ale aj ten klobúk a denim.

Nejako podobne ma uvidíte aj na Pohode! Chystám sa tam po niekoľkých rokoch, druhýkrát v živote. V piatok o 14.00 budem mať v ZOOT stane workshop, kde si z tričiek budete môcť vyrobiť nové kúsky, tak určite príďte! Budeme tam aj s Macom a už sa na vás tešíme :). Môžete mi dať aj nejaké tipy, ako prežiť na festivale! Zatiaľ sa majte krásne!



3 done
9 done
10 done
13 done
2 done
8 done
4 done
photos by Sindy on Olympus Pen

Outfit: cardigan - FF / T-shirt - Bershka / jeans - vintage / leather belt - Asos / bag - Gado Gado / sneakers - Convers CTAS x Missoni / hat - HM / sunglasses - Karen Walker

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tak super, že konečne vidíme ten "folk kusok" aj na blogu, ked si ho mamka tak chváli :) Vyzerá super aj v lete tak co :) Perfektný outfit :


    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný outfit, ten cardigan je super ♥
    a určite nám ukáž aj pozvánky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit ti sluší, líbí se mi kabelka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten cardigan musím někde sehnat, přesně takovej chci už dlouho <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásna si! Mne sa ale asi najviac páči ten opasok, taký by som chcela :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook