VÝLETNÍCI

11.7.17

28 done
Júnové víkendy fakt stoja za to. Teraz sme sa vrátili z Pohody a prvý víkend som strávila s mojimi babami. Maco bol doma v USA a mne padlo veľmi dobre, že ma prišla navštíviť Laura. Boli sme sa kúpať, debatovali sme a zašli sme si aj do ZOO. Sindy ani ja sme od nášho pobytu v Prahe ešte v zoo neboli (ja som bola raz, pred rokmi, keď som mala 13), tak sme sa potešili, keď Laura vymyslela takýto neobvyklý program. Sindy naviac v septembri opúšťa Prahu, tak teraz postupne navštevujeme všetky miesta, ktoré sme mali už dlhšie na zozname. Takisto to bol jeden z posledných pražských víkendov s Badym. Dnes už má nový domov, veľkú záhradu, pole a dokonca aj frajerku :). 

Zoo nás príjemne prekvapila, naozaj krásny areál, jednotlivé časti sú pekne tematicky ladené, upravené, čisté. Dokonca ponúkajú aj široký výber jedál, kde som nemala problém vybrať si ani ja! Areál zoo je skutočne veľký, takže na konci sme už boli riadne unavené :D. 

P.S.: Ak by mal niekto reči k tomu, že som si ako vegán dovolila vstúpiť do zoo, prosím, nechajte to tak. Áno, nejem živočíšne produkty, ale ako viete, nosím kožené výrobky. Každý má možnosť vybrať si vlastnú cestu a škatuľkovať som sa nikdy nechcela, nechcem a ani nebudem. Ďakujem! :)


1 done
3 done
00 done
4 done
27067B43-E61C-414E-A364-16FE8CB80556
9 done
6 (2) done
9 (2) done
Na naše prekvapenie ponúkali v zoo výborné jedlá! Žiadne trápne bagety či mäsové "špeciality". S Laurou sme si dali vegánske karí s kokosovým mliekom, cesnakový naan a Sindy mala chuť na lievance. Ceny viac menej ako v normálnej reštike.

12 done
3 collage
30 done
Rodinná fotka :D. Ideálna na portrét!

14 done
11 done
17 done
20 done
Dobrý deň, tu bývam.

16 done
27 done
24 done
2 collage
33 done
34 done
1 collage
21 done
all photos taken by Olympus Pen

2.7.2017

You Might Also Like

3 komentárov

  1. krásny príspevok :) areál vyzerá naozaj perfektne a vám, baby, to všetkým veľmi sluší ;) Beka, tvoj outfit úplne, že milujem!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ó, v Pražskej zoo som ešte nebola, ale veľmi ju túžim navštíviť! :).
    fotky sú krásne a z fotiek je vidieť, že ste si to tam náramne užili!

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takéto chill out články sú super:) V pražskej zoo som ešte nebola, ale celkovo mám zoo veľmi rada, takže verím, že by som ocenila:D Keby ma chcel niekto zobrať:D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook