WEEKLY / 6.1-4

30.6.17

34 done
Mesiac prešiel ako voda, kúzla a čáry sú dnes móda....či ako to bolo? :D Ok, srandy bokom. Po mesiaci je tu ďalší WEEKLY (ehm, monthly) post. Fotila som ho už väčšinou novým Olympus Pen, tak verím, že si tú zmenu kvality všimnete. Absolvovala som stáž v reklamnej agentúre, bolo to skvelé a obohacujúce. V mnohých smeroch, a teraz je čas posunúť sa ďalej. Opäť sa mi potvrdilo, že to, čo vysielate myšlienkami do vesmíru, k sebe nejako priťahujete. Tak ak Boh dá, budem mať dream job ako vyšitý! Momentálne ma čaká mesiac a pol, ktorý by som rada primárne venovala našej svadbe, keďže už mám nočné mory z toho, že sa niečo nestihne. A viac už písať nebudem, nalejte si vína, užite si piatok, sobotu aj nedeľu. 


16
Hneď druhý deň v mesiaci patril večeru Bloger Roka! S Laurou sme sa farebne zladili! Ja som outfit riešila na poslednú chvíľu, preto som veľmi vďačná za pomoc PR manažérky Jany z Lindexu, odkiaľ celý môj look pochádza. Sukňa bola pôvodne šatami, ale upravila som ich a považujem to za posunutie mojich šicích schopností na vyšší level :D. Mám s ňou už aj nafotený outfit na bežný deň, tak tu v najbližších dňoch bude :). 

3 collage
Aaaaa ako sa len teším z 3.miesta :). Do Blogera roka som sa aktívne zapojila prvýkrát a veľmi pekne vám ešte raz ďakujem za vašu podporu! Z umiestnenia sa fakt teším, pretože hoci som v neho dúfala, nečakala som ho. Ďakujem vám za každý hlas, bez vás by to nešlo a ja si vašu podporu neskutočne vážim!  

IMG_4088
S víťazkou Jankou z Janatini - fotili sme sa ale ešte pred vyhlásením :D. 
05 done
Poznáte ten pocit, keď stretnete celebritu? Pre nás ňou je Lukáš Frlajs zo Zrebny & Frlajs, veď pozrite, aké sme vysmiate. No a viete ako sa hovorí, že všetky kontakty človek získa na párty, tak môj najnovší cieľ je zahrať si v nejakej poriadne šialenej časti Rodinných prípadov. Lebo YOLO, hahahha.

4 collage
Po Blogerovi roka sa konal v Elite Bloggers ich pravidelný Coffee Hour. A ja som tam rovno skúšala svoj nový Olympus Pen! Takže toto sú historicky prvé zábery, myslím, že dobré nie? :)

11 IMG_3426 (Upravené)
Veľkolepé cupcaky sú z Cobbler´s Bakery.

2 collage
7 IMG_3420
6 IMG_3172 (Upravené)
Tak takýto výber by som chcela mať doma. Ideálne vo forme skalky. :D

14 IMG_3452
Tu je drahúšik Olympus Pen

IMG_3451 done
Chlapci z Mes Hommes sa nasťahovali do nového bytu! Mali sme perfektnú kolaudačku a chlapcom prajem príjemné bývanie, veď priestor je veľkolepý :).

30 done
3 IMG_3577(1)
Poznáte to, dáte si ľahký zdravý obed a o hodinu by ste zjedli aj slona. Ale snaha bola.

5 IMG_3503 done
Ako by povedala Dara alebo Tomi Popovič - nebo, peklo, raj. V Sape. Konečne sme sa tam dostali a hneď urobili taký nákup potravín, že z nich čerpáme doteraz.

0 IMG_3581(1)
Láááááska, necestuj tým vlakom, budem sáááám, ani nevieš ako! To mi lieta stále hlavou, keď viem, že Maco mi odíde na služobku.

1
Takto to vyzerá keď sa pred svadbou rozhodnem držať diétu. Snáď sa mi to pri druhej už podarí :D :D.

00 done
Pokus o diétu vol. 2. 

1 collage
Cez týždeň sme boli pozvaní na otváračku novej reštaurácie Opus na Vinohradoch. Špecializujú sa na stredomorskú kuchyňu, ale vo fancy verzii. Ja som si síce moc nezajedla, ale všetko vyzeralo veľmi pekne a myslím si, že na také druhé - tretie rande to môže byť veľmi príjemné miesto, nielen na jedlo, ale aj na drink!

9DEEF1F2-173C-458C-A6D6-60305DF691A2
Tak. Ideálne každý deň.

3B32F0E3-D108-47D3-B6CD-4ADA3931D29C
Ňuňu.

31 done
Pokus o diétu vol. 3. Ale keď taký hubový burger padne tak skvele....

IMG_3884
Milujem tieto mačacie okuliare. Po čiernych som si musela objednať aj červenú a bielu verziu.

06 done
Pre môjho drahého som pripravila špeciálne matcha tiramisu a dopadlo to tak, že som 90% zjedla ja. Pretože som mu ho takticky naservírovala keď bol najedený a druhý deň odlietal na služobku. To len tak ako poznámka pod čiarou, ako dosiahnuť to, že všetko jedlo ostane vám :D.

35 done
Mám rada keď Sindy zavelí, kam ideme, tak ideme! Tak sme sa konečne dostali do Herbivore. Prostredie veľmi príjemné, takmer nikto okrem nás tam nebol a koncept menu ma dostal. Je to komplet veganské, takže super, nemusela som premýšľať nad zložením. Dala som si výborné gazpacho a hummus z červenej repy, všetko skvelé, plus keby som nebola plná, ochutnám aj burger s dragon fruit alebo čo to bolo. Sindy si dala toľko medializovaný acai bowl a všetci sme boli spokojní.

33 done
32 done
36 done
Keďže Herbivore ako naschval zatvárali v ten deň skôr, išli sme si ešte pekne posedieť na náplavku a obťažovali cudzích ľudí, aby nás odfotili.

37 done
Zbožňujem túto "tajnú" budovu na Smíchove. Kiežby ich takých bolo viac.

38 done
02 done
Sobotu sme s  Laurou a Sindy strávili na Biotope Radotín. Oveľa lepšie ako pražské preplnené kúpaliská! Hoci ako vidíte, ani tu nebolo málo ľudí.

03 done
Mali sme s Laurou a Sindy úžasný babský víkend. Čistá terapia. 

1.-30.6.2017

You Might Also Like

4 komentárov

  1. krásne fotky, Olympus je ozaj bomba :) story za tiramisu pobavila, len tak ďalej! :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto sú snáď moje najobľúbenejšie články ♥
    vyzeráš skvele, úplne žiariš!!
    to s tým tiramisu pre seba ma pobavilo :D a to mi pripomenulo, že tiramisu som nemala asi sto rokov. mňam.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje obľúbené články:)
    Herbivore som si už všimla na instagrame a acai bowl by som si hneď dala! A vyzerá, že majú veľmi fotogenické priestory.
    Na blogerke roka ti to pristalo. Dobrý nápad so šatami/sukňou:)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook