LEO & BLUE. AGAIN

2.3.17

9 done
Milujem tento leopardí kabát. Skutočne jedna z najlepších kúp tejto zimy. Netreba veľa a vyzdvihne KAŽDÝ outfit. Takže díky Jani, že si predávala to, čo som ja dlho hľadala :D. A nejako ma baví tento kabát nosiť s modrou farbou. Hlavne svetlomodrou. Prvýkrát som vám to ukázala v decembri, teraz znova. V úžasných bavlnených vintage šatách, čo som si doniesla zo sekáča z Thajska. Spolu s kabelkou, ktorá vždy dostáva mnoho komplimentov je to na mňa trochu elegantnejší outfit, na rozdiel od tých, na aké ste u mňa zvyknutí, ale cítila som sa v ňom výborne. 

Ľudia sa chovajú akosi inak, ako keď mám na sebe tenisky, klobúk či bomberu. V poslednom čase si všímam detailnejšie, ako človek ovplyvňuje okolie svojim výzorom. Tak napríklad v tomto outfite som zašla aj do banky a všetci ma zdravili akoby som u nich mala uložené státisíce. Musela som sa ovládať aby som im nekývala ako Kennedy. V inom outfite, vo veľkom ružovom klobúku mi zas aj mladý chlapec chcel pomôcť s kufrom. Bol ľahký, tak som to zvládla, ale čo mi nikto nepomáha, keď ho ledva unesiem? :D Kotníkové čižmy s haďou potlačou však zaujali akurát SBS-kara v Rossmanne, ale až natoľko, že mi začal rozprávať svoj osobný príbeh, ktorý ma bohužiaľ vôbec nezaujímal, pretože som si vyberala jedlo. A síce som inak milý človek (myslím si ja), ale keď som hladná, som ako ten had, ktorého vzor som mala na topánkach.

A možno je to celé len týmito okuliarmi. Strašne strašne ale naozaj strašne som ich chcela, ešte keď sme boli v Amerike prvýkrát. Sú od Karen Walker, majú dokonalý mačací tvar a ten vzor! V plnej cene sú dosť drahé a boli aj v outlete, tak som si ich spolu s inými modelmi dookola skúšala, premýšľala a presviedčala sama seba, že ich nechcem. Jednoducho okuliare od Karen Walker sú pre okuliaromaniaka ako som ja dosť poklad. A potom mi ich Maco daroval na narodeniny! Odvtedy vždy, keď ich mám (každý deň, ehm), som vysmiata ako na týchto fotkých. Fakt som z nich nadšená ako keď som dostala v 5. rokoch Barbie morskú pannu a chodili sme spolu aj na záchod. Viem, že leopard by sa s leopardom kombinovať nemal, ale Dolce&Gabbana teraz v Miláne na fashion weeku FW2017-2018 jasne povedali, že sa to môže (či dokonca by sa malo?), akurát oproti ich kombu je tá moja o dosť decentnejšia. A keďže v čase fotenia tohto outfitu ešte MFW neprebiehal, tak neviem neviem, či som náhodou nepredbehla dobu ako Sisa S.

5 done 2
8 done
000 done
1 collage
002a done
24 done
11 done
00 done
19 done
17 done 2
photos by Foly 

Outfit: dress - second hand in Chiang Mai (Thailand) / leopard coat - Vinted / leather baby blue handbag - Belle&Bloom / black jeans - Mango / leather boots - CCC / sunglasses - Karen Walker / watch - Michael Kors 

You Might Also Like

12 komentárov

  1. celé skvelé! <3 okuliare závidíím! oliva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak na tej poslednej vete sa ako smejem :D :D :D :D
    Nikdy by som si nepomyslela, že sa mi bude páčiť leopardí kabát (akože sám o sebe sa mi ani teraz nepáči), ale tento outfit je riadne cool! Páči sa mi to takto spolu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Becca!
    Super outfit! šaty a brýle jsou božíí :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento outfit je fakt pecka! keby som aj ja mala tolko odvahy takto krasne pokombinovat veci, ale mozno raz pride ten den :) dnes tlieskam tebe,krasa!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. toto je pecka! :D veľmi ti to pristane :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzeráš krásne, ani sa nečudujem, že si dostávala komplimenty :) A inak som sa zasmiala, ked si písala o tom, že ťa jeho príbeh nezaujímal lebo si bola hladna :D haha to som na tom rovnako

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. WAW! Tie šaty sú mega! Pripomínajú mi taký "COS" štýl. Krásne! Super úlovok ;-)

    Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vyzeráš vynikajúco a okuliare sa ti nesmierne hodia :) milujem takéto usmievavé fotky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bekina super si na týchto fotkách! A tie farby, no to vidno, že celý štáb bol:D

    S.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook