COMFY

7.3.17

14 done
Keď príde v obliekaní na pohodlnosť, je vám asi jasné, že tá je u mňa na vysokých priečkach. Vo vysokých ihličkách ma nestretnete, aktuálne ani žiadne nevlastním, rôznym nepríjemným umelým a krčivým materiálom sa vyhýbam a vyhodila som zo šatníku všetko, čo si vyžadovalo niekoľkominútový obliekací rituál a v čom som sa nemohla poriadne nadýchnuť. Myslím si, že móda má slúžiť nám a nie my jej. Ale tento názor som nezastávala odjakživa. Pamätám si časy, veď neboli ani také dávne ako sa zdajú, keď som na strednej škole vstávala o 2 hodiny skôr, každé ráno som si umývala vlasy, líčila sa (zakrývala nedostatky, ktorých bolo požehnane) a niekedy som si obliekla niečo, čo som potom celý deň preklínala, ale tak, bola to nejaká vychytávka a pre krásu sa predsa trpí. Netvrdím, že nie, len si nemyslím, že týmto spôsobom. To ale pubertiakovi nevysvetlíte.



Tento outfit je teda z kategórie ultra pohodlný! Takmer ako domáci :). Je úžasné, ako sa hranice (znova) posunuli, kolobeh sa opakuje a vyjsť si vonku v mikine či teplákoch už nikoho nepobúri. Keď sme už pri tej strednej škole, v roku 2011 boli veľkým hitom sivé tepláky. Blogerky ich nosili s bežnými kúskami, s ktorými tvorili kontrast a pri záplave úzkych riflí a legín to bol veľmi svieži vánok. Vybrala som sa v nich teda do školy (veď kam inam, highschool was my runway :D) a to bolo pohľadov! Tepláky v škole a ešte s opätkami! Už som v tých časoch mala blog, tak TU a TU je ukážka. Vtedy to bolo niečo nevídané, dnes sa nad teplákmi už málokto pozastaví.

Je mi jasné, že tento outfit nebude každému pochuti, ale mne v ňom bolo veľmi dobre. V mojej obľúbenej šedej mikine zo sekáča a kulotkách, ktoré mi Nagyika ušila zo skrátenej záclony. Cez ňu som hodila vzorovanú jemnú bomberku a koženú bundu, pretože radšej bude vrstviť, ale zimné bundy a kabáty už nechcem ani vidieť! A všimnite si jemný závan ružovej na mojich vlasoch. To je jednorazový pastelovo ružový sprej Colorista od L´Oréal Paris a takýto decentný efekt vytvoril na mojich hnedých vlasoch :).

20 done 2
6 done
18 done
1 collage
11 done
18 (2) done
7 done
photos by Nikolka

Outfit: sweatshirt - second hand / leather jacket, pink jacket - Mango / pants - DIY sewed by my grandma / backpack - Kanken Fjällraven / sneakers - Nike Air Max Thea / necklaces - Swarovski, Maria Pascual / sunglasses - Karen Walker

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Jedno, čo ma na tebe asi nikdy neprestane baviť, je že sa navlečieš kľudne aj do záclony (v tomto prípade doslovne:D) a vyzerá to super :) odvaha ti rozhodne nechýba, mňa osobne dosť obťažujú pohľady ľudí na ulici aj keď mám len roztrhané džínsy resp. holé členky :) pekný deň, D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa takéto voľné a pohodlné outfity veľmi páčia, tiež som radšej v pohodlí, než by som mala celý deň trpieť. A tá ružová vo vlasoch je skvelá.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Voľný a pohodlný outfit je super, ale toto teraz nie. Tie nohavice skutočne nepristanú tvojej výške. Keby si dala miesto nich jeansy, bolo by to úplne top! Vynikla by tvoja postava, tú sa nielenže stráca, ale ešte pôsobí aj nepekne.
    Ale nehnevaj sa, hádam môžeme vyjadriť aj negatívny názor. Ale inak, píš, píš a veľa, zbožňujem tvoje články :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vrch sa mi páči, spodok už menej. Respektíve páči sa mi to celé, ale nie dokopy. Mám rada voľné veci, ale tu je ich na môj vkus veľa dohromady. No horná polovica a aj s tým batohom ma nadchla. Bombera je naozaj krásna a veľmi ti pristane aj ten ružový nádych vo vlasoch :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tohle se mi moc na tobě nelíbí hlavně ty gatě či tepláky :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook