JAPAMALA

30.3.17

16 done 2
Niekedy mám pocit, že mám dve osobnosti. Dve Rebeky, ktoré musím striedavo uspokojovať, aby som bola potom ako celok spokojná a vyrovnaná aj ja. Mám rada spoločnosť (svojich ľudí) a rada rozprávam, ale na druhej strane milujem keď som sama, môžem si čítať, kresliť, šiť....Milujem mesto, kaviarne, krásne malé uličky Prahy, Vinohrady, moje Košice, avšak ešte viac som si obľúbila našu záhradu, parčík, kde ma sledujú dôchodci a ihrisko, kde cvičím s výhľadom na kone a les. Lebo to je také MOJE. Mesto a ulice patria VŠETKÝM, ale záhrada, park, ihrisko, to sú moje "tajomstvá", kde málokedy niekoho stretnem. 

Preto sa veľmi veľmi teším na jar a leto. Už teraz sa starám o našu záhradu (pritom nie som žiadny veľký záhradník, skôr naopak, ale snažím sa), vymýšľam rôzne DIY projekty, ako využiť prírodný materiál, ktorého sa potrebujeme zbaviť a tiež pripravujem DIY plán na našu svadbu. Na mojom wishliste je tak elektrická brúska, lebo šmirgľovať drevo ručne nie je nič moc teda....

Pracovala som v kancelárii a zistila som, že byť zavretá v klimatizovanom prestore a "čumieť" celý deň do počítača nie je vôbec pre mňa. Avšak väčšina pracovných pozícií, o ktoré sa uchádzam (pretože predsa len mám nejaké "dovednosti", ktoré sú vhodné práve na istý druh práce), je práve o práci v kancelárii. Úprimne dúfam, že sa mi podarí nájsť nejaký kompromis, kde bude možný aspoň pravidelný home office. A keď nie, kúpim si tú brúsku a budem tvoriť nielen pre seba, ale aj pre iných, len som na to ešte nezobrala odvahu (a sama neviem prečo).

Napríklad moja známa Inga (bola so mnou v Nákupných maniačkach) tú odvahu mala a dnes tvorí pod značkou Inga Espadrilles. Jej hlavným produktom sú náhrdelníky Japamala. Náhrdelníky s hrubšími gorálkami môžem, mám ich doma niekoľko a vyzerajú skvele tak s mestským casual outfitom ako aj s letnými etno šatami alebo festivalovým lookom. Pôvod náhrdelníkov japa mala (alebo iba mala) je v náboženstve, v hinduizme a buddhizme slúži k odriekaniu modlitieb či mantry. Ja mám doma jednu posvätenú mníchom z Thajska, ale tú príliš nenosím, je mi vzácna. 

13 done
15 done
6 done 2
1 done 2
collage done
2 done
3 done 2
7 done 2
photos by Maja

Outfit: leather jacket - Mango / denim vest - second hand, DIY / T-shirt - my boyfriend´s / jeans - old, H&M / boots - CCC / Japamala necklace - Inga Espadrilles / sunglasses - Ray Ban Round Fleck / bandana - vintage

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Velice zajímavý outfit. Tak jaro už začalo a je super, že je už docela teplo!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. so šatkou vyzeráš skvele! A milujem tú tvoju DIY vestu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super styl :) k tobě se hodí, ale já bych asi neměla odvahu :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc suhlasim Beka. Sme prva generacia ktora sa skusa pozerat do monitora 8 a viac hodin denne. Tiez pracujem s kompom a po praci ho uz nemozem ani vidiet, dokonca uz ziadny domaci komp nevlastnim skoro dva roky a tak sa cely moj domaci svet presunul k rucnej existencii :) odporucam..

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook