WINTER TALE

30.12.16

1 done
Dala som si počas sviatkov pauzu od prispievania, ale vidíte prečo. Blog má nový šat! Nerobila som ho teda priamo ja, ale môj najlepší Maco. Ja som len upresnila moju predstavu a on ju premenil na skutočnosť. Mám z nového dizajnu obrovskú radosť, myslím, že to už blog potreboval ako soľ! Dajte mi vedieť, ako sa vám páči a či vám všetko funguje :). Potom, čo som už chcela napísať práve tento post, som ochorela. Stredoškolská stretávka po 5 rokoch sa na mne podpísala a ja som skončila s teplotou a zimnicou v posteli. Ale to vám poviem neskôr. Aj teraz ležím, a článok pripravujem s prestávkami od rána. Musím sa dať dozajtra aspoň trochu dokopy, nech nezaspím pred polnocou, haha.

Outfit sme nafotili na Kurinci v Rimavskej Sobote. Obnovili sme tradíciu, alebo skôr zvyk, ktorý sa mal stať tradíciou. Prvé fotky pri zamrznutom jazere vznikli ešte v roku 2011, potom 2012 a ďalšie sú tu teraz. Na Kurinec mám toľko spomienok, ako dieťa som v Rimavskej trávila celé leto a práve tam sme boli dosť často. Pamätám si zlaté časy tohto areálu, keď sa tu stanovalo, konali sa tu festivaly, kde hrali dosť vychytané kapely, boli tu dve kúpaliská, minigolf a niekoľko stánkov s jedlom. Potom prišlo ticho, všetko upadlo, život sa vytratil, miestami to pripomínalo Černobyl. To bolo vtedy, keď sa mal celý areál zrekonštruovať, prišli peniažky, ale nejak sa nepoužili na to, na čo boli pôvodne určené. Ale webová stránka bola pripravená ako prvá, dokonca aj cedule už boli :D. Čo bolo vtipné, pretože toto bývajú až záverečné kroky. Tu sa začalo od konca, ale k začiatku sa nejak nedostali. Až doteraz. Kúpalisko sa rozšírilo, má dokonca farebnú šmýkačku pre deti, stánky s občersvením fungujú. Konečne to tam znova žije! Mám z toho veľkú radosť, v lete sme si tam s malým Sebanom aj s mamkou užili. Kúpať sa dá aj v samotnom jazere, ale ja mám z toho strach, takže som to za tie roky nedala ani raz. Skúšala som to aj v košickom Ružíne, ale tiež mi lepilo. V zime vyzerá Kurinec krásne, priam rozprávkovo. Hlavne ak nasneží a stromy na druhej strane vyzerajú ako zo skla. Tentoraz bolo celé jazero zamrznuté a (odvážni) ľudia sa na ňom dokonca korčuľovali. Ja som ostala radšej na brehu a nafotila s Macom outfit, lebo filmov, v ktorých sa prepadne ľad som videla už dosť.

Tento outfit som mala na sebe na Štedrý večer. Nohavice mi ušila Nagyika z látky, z ktorej máme v Prahe záclony. Skracovala som ich a ostalo mi kopec látky, tak prečo ju nevyužiť. Pôvodne som si nohavice chcela ušiť sama, ale ručne to nešlo (a ušiť nohavice je pre mňa predsa len ťažké sústo), tak som poprosila majsterku v šití :). A potom som si pod stromčekom našla šijací stroj! Mám veľkú radosť, budem tvoriť jedna radosť. Modrú košelu som našla v sekáči a neplánovala som si ju nechať, ale je tak príjemná, že ostane so mnou. Plus s ručne vyrobeným dreveným motýlikom od Bewooden vyzerá parádne! Po leoparďom kabáte som sa obzerala už dlhšie, ale nie je leopard ako leopard. Nakoniec som ten pravý našla na Vinted u Janky z Boulevard de Prague a je to dvojitá radosť, lebo čo niekomu už neslúžilo, padlo mne priamo do náruče. 

9 done
8 done
2 collage
6 done
1 collage
5 done
10 done
13 done
2 done
3 done
photos by Not Creative

Outfit: pants - DIY / blue shirt - Ralph Lauren from second hand / leopard coat - Vinted from Boulevard de Prague / wooden bow - Bewooden / leather booties - CCC

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Blog má ozaj krásny dizajn a páči sa mi aj outfit :) bewooden je top!


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je super, že si si to tu vynovila, veľmi sa mi páči tvoja hlavná fotka, teda názov a je to tu také osviežené! Klasikou nikdy nič nepokazíš, no mne je trochu ľúto, že si práve na ňu vsadila, keďže tvoj štýl a vkus je úplne originálny, tak by som možno čakala tiež niečo iné, než majú ostatné blogerky. :)

    Tie záclonové nohavice sú perfektné a palce hore za motýlika.♥ Prajem skoré uzdravenie!

    Lily of the valley


    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit je dokonalý a tie ušité nohavice a motýlik je topka ❤❤❤ Chválim za dizajn,podaril sa �� A inak krásne fotky,vieš mi povedať akým konkrétne objektívom je to fotené ?

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! :) To fotil priateľ, má Canon EOS 6D EF50mm f/1.4 USM.

      Odstrániť
  4. Wow, Becca naozaj krásne fotky :). Veľmi sa mi na tebe páči ako dokážeš vnímať jednotlivé kúsky oblečenia a možno aj z niečoho na prvý pohľad neskombinovateľného vytvoriť takto úžasný outfit :). A už iba to, že si v látke zo záclony videla úžasné nohavice niečo dokazuje :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzeráš úžasne, ja ten tvoj make-up úplne žeriem! A tie nohavice vyzerajú naozaj dobre, určite sa teším aj na tvoje ušité výtvory, vždy sa mi páčia originálne kúsky.
    Prajem ti všetko dobré do nového roku, nech sa ti darí!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. milujem tú atmosféru na fotkách, nemohli ste si na fotenie vybrať lepší čas :) a starká je veľmi šikovná ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pamätám si, ako si už dávno spomínala,že chystáš zmenu dizajnu, ale nič sa tu nedialo, tak som si myslela, že z toho asi nič nebude nakoniec. Ale prišlo to! A super to tu vyzerá! :) A krásne fotky aj nohavice aj vlasy. Dnes tu je tak mimoriadne peknučko :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ale dosť dlho to trvalo, to je pravda :D ale hlavne, že je to už konečne hotové :). Teším sa, že sa ti dizajn aj outfit páčia!

      Odstrániť
  8. Nikdy nepíšem komenty na blogy, ale dnes si to žiada výnimku. Na tých fotkách vyzeráš úžasne! :) ..len toľko som chcela a ešte mainstreamovo popriať úspešný rok 2017 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! :) Krásny nový rok aj tebe :).

      Odstrániť
  9. uu zimná edícia na Kurinci! Dočkala som sa:)
    Nohavice veľmi šmrncovné!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dokonalý outfit a máš nádhernú vizáš - tie oči sú WAU - dokonalé podčiarkli ten outfit :) ZaLúbila som sa do tvojho blogu, do tvojich outfitov a názorov - pre mňa učite ten naj na Slovensku a Česku (spolu so SjuLoves), keby vychádza výtlačok ako časopis tak okamžite kupujem :) Prajem ti tiež úspešný nový rok, nech sa ti darí a nech máš stále veľa super nápadov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, v líčení moc neexperimentujem, tak sa teším každému komplimentu :). A tiež ma neskutočne teší, že sa ti tak páči tento blog :). Veľmi si to cením. Krásny nový rok aj tebe :).

      Odstrániť

Find me on Facebook