ROUND

12.10.16

16 done
Nemôžem uveriť tomu, že koncom mesiaca letíme do USA! Ešte nikdy som nebola v Amerike, tak sa teším už len na ten moment, keď pristaneme na JFK. Pekne som si zariadila Estu a pomaly rozmýšľam čo si zbaliť. Začiatkom roka sme boli v Thajsku a táto cesta ma zasiahla tak, ako ešte žiadna iná a nemyslím si, že ju niečo prekoná. Ale objavovať a zažiť niečo nové, na to sa nesmierne teším. Budeme tam počas Haloweena a mám v pláne si ho užiť (v kostýme samozrejme), ale uvidím, či mi to jet lag dovolí, keďže to bude hneď naša prvá noc. Vyhľadávam si kaviarne a matcha bary, ktoré chcem v New Yorku navštíviť a tiež si prezerám Connecticut, kde budeme väčšinu času. K celému tešeniu sa mi pomáha aj Gossip Girl, ktorú znova pozerám (Serena mi lezie na nervy a zabite ma, milujem duo Blair a Dan) a na watchliste mám ešte zopár NYC filmov (dajte nejaký tip ak máte!). Inak jeseň je taká jesenná, ak sa neteším na tú Ameriku, tak som väčšinou melancholická, púšťam si Damiena, pálim doma desiatky sviečok, čítam pod dekou, pijem teplý čaj a občas si urobím aj chai latte (také domáce), každý druhý deň podávam na večeru tekvicu a pritom púšťam tragicko - romantické filmy, ktoré už Macovi idú na nervy. Do toho som už konečne začala riešiť školu, takže dve skúšky  už mám za sebou a pokračujem ďalej. Nosím čiapky, klobúky, okrúhle okuliare a tmavé rúže. Každá jeseň je iná, ale niektoré veci proste ostávajú stále rovnaké. 


11 done
3 done
5 done
0 done
14 done
photos by my mum

Outfit: T-shirt, sneakers - Converse / white jeans - Madonna, backpack - Mango (Answear.sk) / jacket, necklace - H&M / sunglasses - Ray Ban Round Fleck (Misteroptik.sk)

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Ameriku si poriadne uži. Dúfam, že z nej urobíš nejaké zaujímavé články. Túto jeseň mám aj ja akosi melancholické chvíľky. Baťoh je úplne top! :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak si to teda v tej Amerike uži či už v kostýme alebo bez neho! :) Inak outfit super ako vždy, páči sa mi ten náhrdelník, už som ho na tebe videla viackrát a vždy super skombinovaný. Ja som nejako prestala nosiť doplnky, a to som na nich bola zaťažená, tak sa musím znova nakopnúť :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amerika bude super, idete tam v naozaj parádnom čase, takže si to užite! :) inak, v GG sa mi tiež celkom páčili Blair a Dan, bolo to divné, ale istým spôsobom to fungovalo :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny článoka takisto outfit! :) Veľmi sa mi páči ako si skombinovala také "basic" tričko do outfitu, ktorý je úplne úžasný! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau, užite si to najviac akosa len dá, a dúfam že bude veľa veľa fitke a článkov z Ameriky .

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook