POM POM

23.8.16

6 done
Ešte pred tým, ako sa pustím do triedenia a upravovania random dovolenkových fotiek, ukážem vám ich zopár z prvých dní. To je vtedy, keď si ešte zvykáte na to, že plavky skutočne stačia a niekedy je aj to veľa. Keď sa zobudíte a raňajky s výhľadom na more vás fascinujú. Keď vyťahujete nové plavky a radujete sa z nich. Keď vstávate s nadšením, lebo si nechcete nechať ujsť ani jedinú chvíľu. A keď som sa zoznamovala s mojou okrúhlou dekou. Akonáhle som si na ňu sadla, cítila som sa, akoby som bola na svojom vlastnom súkromnou ostrove. Len ja, kniha a more. Síce sme ako rodina mali vlastný priestor bez cudzích ľudí, niekedy človek potrebuje byť úplne sám. A pre mňa je čas s knihou na dovolenke jedným z kľúčových momentov, ktorý si strážim a bez ktorého dovolenka nie je dovolenkou. Keď som si zobrala tento round towel, všetci vedeli, že sa ku mne nemajú ozývať :D. Čítala som, pozerala sa na more a snažila sa na nič nemyslieť. Paráda. Škoda, že som tento skladný kúsok nemala so sebou v Thajsku, na pieskovej pláži by s ním bolo sveta žiť. Tak ho pred dlhou zimou ešte prevetrám v parku na zelenej tráve, nech vidí niečo zo sveta. A keď mi bude smutno za teplom, rozložím si ho doma v obývačke. Bude mojim zhmotnením tohto krásneho výroku od Milana Marečka: ,,V studenej jeseni človek nad tým žasne, že leto bolo také horúce a krásne." 


2 done
cats 1
11 done 2
3 done
okrúhla deka - Dedoles (ďakujem! :)) / plavkový top - H&M / plavkové nohavičky - Calzedonia 

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Tie fotky sú dokonalé a ty na nich len žiariš! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow krásne fotky určite si si dovolenku užila ♥
    top postava!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj u mňa knižka na dovolenke musí byť :) a dečka je dokonalá, asi sa hneď idem aj ja po nejakej poobzerať, pretože ako píšeš, naozaj je super aj do parku :3 keby len ostalo čo najdlhšie teplo!

    Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj krásne deka, mám rada takéto motívy, v poslednej dobe som si všimla, že ich všade vyhľadávam :D A je pravda, že dovolenka bez knihy nie je dovolenkou.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook