LAYERS

13.8.16

18 done
Studené, priam októbrové počasie v polovici augusta nás všetkých dostalo. V jeden takýto chladný deň, keď sa rozpršalo, som sa minútu pred odchodom z domu rýchlo prezliekala z ľahkého topu a midi sukne do sivej mikiny a čiernych nohavíc, lebo som pochopila, že to nie je len taký obyčajný letný dážď a ja to v tej zime proste nevydržím. To, že som si pekne natočila vlasy som už radšej neriešila. Každopádne, potom už našťastie nepršalo, ale ostalo 15 stupňov. Čo je vzhľadom na to, že začiatkom týždňa som sa opaľovala na terase, trochu šok. Zrazu som nevedela čo na seba a rozhodne som sa nechcela vzdať letných kúskov. Takže vrstvenie to istí. Na basic biele tričko a moje obľúbené storočné rifle som si obliekla kvetovanú košeľovú tuniku, ktorú som si zaviazala ako šaty. Farba aj vzor tejto tuniky ma momentálne veľmi bavia a jej veľkým plus je, že je maximálne fotogenická. Cez to som prehodila koženú bundu a hotovo. Ruksak, ktorý mám teraz dlho neuvidíte (ja viem, super!), akurát včera sa mi na ňom pokazil zips. Takže kým ho dám vymeniť, chvíľu to potrvá. Veľmi rada by som nosila kabelky, ale keď ráno odchádzam z domu a viem, že sa vrátim až večer, ťahám so sebou foťák, dáždnik, peňaženku, obal na okuliare, knihu a vodu, takže potrebujem priestrannú tašku. Veľké kabelky nie sú pre mňa, takže tento ruksak bol najlepší a mrzí ma tento jeho úraz. Viem, že mnohým z vás sa tento look nebude páčiť, stretla som sa s rôznymi názormi, som zvedavá aj na ten váš! Každopádne je fajn vybočiť zo svojej komfortnej zóny a skúšiť niečo nové.

Odkedy som mi skončila stáž v L´oréali, otázka, ktorú počúvam najčastejšie je ,,A čo teraz robíš?" Je prirodzené, že sa ma to každý pýta, veď ja by som sa tiež isto spýtala. Na začiatku mi napadlo, že by som si asi mala niečo vymyslieť, niečo veľké, ale nie konkrétne ako ,,pomáham pri orgánizácii tajného fashion weeku, ale nič viac nemôžem povedať, ale bude to niečo, čo ešte nikto nezažil" alebo ,,zakladám značku, ktorá bude deťom v núdzi dávať nie jeden, ale 4 páry topánok, veď počkaj a uvidíš". Ale ja nie som typ, čo by klamal, takže hovorím pravdu. Teraz mám prázdniny. Vy to už viete. Nemám žiadny full ani part time job, nesedím nikde v kancelárii a nemám žiadne deadliny. No skoro, mám prácičku, ktorú môžem robiť kdekoľvek a niečo si privyrobím, naviac dávno sú preč časy, keď som vedela pozerať seriály celý deň, to určite nie. Stále mám čo robiť, ale robím to, čo robiť chcem. Som vďačná za ten pokoj a slobodu, ktorú teraz mám. Ten čas pre seba, ktorý som tak veľmi potrebovala. Vydýchnuť si, utriediť si veci v hlave a porozmýšľať nad budúcnosťou. Venujem sa blogu, čítam knihy, chodím domov na Slovensko, stretávam sa s kamarátkami a plánujem nové projekty na jeseň. O tých ale ostatným hovoriť predsa ešte nebudem, lebo by to znelo ako tie vymyslené odpovede :D. Nechcela som sa bezhlavo vrhať do novej práce, pretože som cítila, že by to nebolo správne. Že by som sa síce finančne mala dobre, ale sama by som nebola spokojná. Viem, že kancelária. zbytočný stres a honenie sa za niečím, čo by uspokojilo niekoho iného, len mňa nie, nie je cesta, ktorou chcem ísť. Mám nejakú predstavu o živote a nechcem čakať na nejakú ,,správnu" chvíľu, keď môžem začať už teraz. Dala som na svoju intuíciu a rozhodla som sa správne. Našťastie som si tieto prázdniny mohla dovoliť, v septembri mi naviac začína škola, takže o zábavu mám postarané. Nemyslím si, že je na tom niečo zlé, takže sa za svoju odpoveď na vyššie spomenutú otázku nehanbím. Napriek tomu mám pocit, že každý, kto sa mi tú otázku položí, odo mňa očakáva nejakú svetobornú odpoveď. Tá príde, ale až o čosi neskôr. Nikto ešte nič nevymyslel, keď nemal čistú hlavu.

0 done
14 done
1 collage
6 done
12 done
4 done
13 done
photos by Klaudia

Outfit: dress - Mango (from redpoppyzuz) / leather jacket - Mango / jeans - H&M (super old) / backpack - Lindex / sunglasses - Komono (here)

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Beka, kasli na tie otazky, ved si studentka, mas normal prazdniny. Teraz je to velmi IN, zacat makat pocas skoly, nechodit na prednasky, ltt dorabat skusky, rucat sa z nedostatku casu dopisat diplomovku. Podla mna je lepsie venovat sa skole poriadne, nasat co najviac, najma, ak je to zmysluplna skola, kde clovek zabrdne aj do praxe v odbore, ucia ho odbornici. Mas za sebou staz, co urcite vyzera dobre v CV do buducna pri hladani real jobu. Uzivaj si zvysok leta. Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím s Katkou, uži si prázdniny, máš na ne nárok. A keď príde ten správny čas, pustíš sa do čohokoľvek oddýchnutá. A tento look? je dokonalý. Má to nápad, je to iné a je to super.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky, mas moc pekny vkus. Libi se mi, jak jsi zkombinovala saty s dzinami a kozenou bundou! Vypadas skvele. A co se tyce prace- uzivej si prazdnin!
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neskutočne sa mi páči, že si s prácou dávaš načas, kým nenájdeš niečo, s čím budeš vnútorne stotožnená ;) presne tak nejako to vidím aj ja v mojom prípade :)

    Na mojom blogu práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, ak sa zapojíte. :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzera to zaujimavo, no ked sa na to pozeram dlhsie tak to je na mna trochu moc... pristane ti to, no ja by som na seba tolko ´´vrstiev´´ nedala.... tie rifle by som nechala v skrini...alebo to tricko... proste jedno z toho

    http://lenkaandmia.blogspot.fr/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj keď sa možno niekomu tvoj outfit nepáčil, mne si ním za hrala na moju nôtu a veľmi si ma ním potešila.Chválim výber kúskov. Len tak ďalej.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook