WIDE

6.7.16

9 done
Stáva sa vám, že ak si nejaký trend zamilujete, tak sa vám potom zdajú ostatné kúsky v šatníku nepoužiteľné a nemáte chuť ich nosiť? Ja sa tomu snažím predchádzať, ale tak raz za dva roky na mňa príde táto vlna. Napríklad v minulosti s mintovou či baby pink farbou. Alebo s basic voľnými tielkami na ramienka. Našťastie sa takmer všetky tieto veci dajú využiť aj dnes, takže ich kúpu neľutujem. Teraz mám obdobie bardot topov a culottiek či širokých nohavíc. Culottky sa v našich šatníkoch udomácnili, otázne je, ako dlho tu budú. Zato dlhé ,,wide pants" sú neopozeranou klasikou, ktorá tu bola aj pred piatimi rokmi. Pamätáte sa na tento overal? Teraz je mi trochu ľúto, že som sa ho zbavila. ale na chuť prichádzam širokému strihu poriadne až dnes. Začalo to nenápadne minulý rok s palmovými culottkami, potom s hnedými a vrchol nastal s týmto boho overalom. Takže dávam širokým nohaviciam zelenú. Sú naviac ideálne pre moju nízku postavu a nohy. Nohavice, ktoré mám na fotkách sú úlovkom zo zliav, spravila som si nimi radosť, keď som mala posledný deň v práci. A tiež som čakala na Maca, tak som si čakanie krátila v H&M, čo nerobím skoro vôbec, ale bolo hrozne teplo, zatiaľ čo vo vnútri bola klimatizácia. K topu som prišla podobným spôsobom, akurát v Košiciach, takže mám na sebe za dlhý čas komplet nový outfit. Ale povedala som si, že už žiadne nové kúsky z reťazcov domov neprinesiem, číslo dva je akurát. Rozmýšľala som, že by som si stanovila nejaké pravidlo, napríklad ,,Jeden nový kúsok za mesiac" a keď to v daný mesiac nevyužijem, prenáša sa mi to do toho ďalšieho. Ak ste si teda ešte nič tento mesiac nekúpili, pozrite sa napríklad na Answear (ja som tam našla svoj kožený ruksak a majú tam podobný!), kde majú teraz letné zľavy a fakt super kúsky, ktoré pri správnom výbere oceníte niekoľko sezón. Ja som teraz som vyradila zo šatníka dosť oblečenia, aj kúsky, ku ktorým mám citový vzťah, ale týmto spôsobom sa učím neviazať na veci, ktoré sa potom len zbytočne hromadia. Aj tak mám pocit, že mám toho stále veľa. takže budem vyraďovať aj naďalej. Pár kúskov je na Bloger Markete, tak sa mrknite :).

Momentálne by som svoj život prirovnala k veľkému otázniku. Myslela som, že po tom, čo mi skončí stáž budem vidieť veci jasnejšie a niekde z hĺbky sa vynorí radosť a elán robiť veci, ktoré nosím v hlave už dlho. Ale zatiaľ nič neprišlo. Teda niečo áno, ale zvonku a ten môj otáznik to ešte zväčšilo. Na jednej strane príležitosť, ktorá sa neodmieta, cesta, po ktorej by som mala ísť, na strane druhej moja predstava a intuícia, ktorá mi vraví niečo iné. Ja som do toho ešte ten extra ovethinking typ, čo celej veci vôbec nepomáha. Pritom keď sa na to celé pozriem s odstupom, tak je všetko v úplnom poriadku a nech sa moja budúcnosť vyvíja akokoľvek, budem spokojná, len musím v sebe nájsť silu, ktorá ten otáznik vyrieši.

6 done
IMG_7062
12 done
collage 1
3 done
8 done
photos by Maja

Outfit: wide pants - H&M / top - Mango / sandals - CCC / leather backpack - Answear.sk (similar here) / sunglasses - Quay / watch - Michael Kors

You Might Also Like

9 komentárov

  1. presne ako píšeš, mne sa v poslednom čase zdá, že mám veľa ,,nepoužiteľných" ocvočkovaných a vybíjaných vecí, ktoré boli pred časom všade, ale teraz sa už na ne nejako necítim... outfit vyzerá veľmi pohodlne a sekne ti to ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny outfit, vyzeráš v ňom úžasne. A držím palce nech sa tvoje otázniky rozplynú a ty sa rozhodneš a so svojím rozhodnutím budeš dlhodobo spokojná ;)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky to tak mívám - zamiluju se do určitého stylu a i když bych to mohla prostřídávat se staršími kousky v šatníku, nemám na ně prostě náladu :) Ale někdy je dobré nechat ty staré věci odležet a ono to zase přijde :-D Jinak ti to moc sluší, tenhle styl je super. A kromě kalhot se mi hrozně moc líbí i ten top a batůžek, podobný jsem taky chtěla. Ještě se musím vyjádřit k tomu tvému "otazníku v životě" - mám pocit, že jsem na tom dost podobně. Jsem přesně taky ten "overthink type", všechno přebírám z milionu úhlů a ne a ne se rozhodnout. Na druhou stranu se snažím k věcem přistupovat tak, že asi "tak to má být" a že se to "děje z nějakého důvodu", a jsme přesně tam, kde máme být. Nějak to všechno dopadne a věřím, že snad dobře! :)

    FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekny top.
    Podla mna ti nemusi byt luto toho predaneho oevralu,nesedel ti.ber to tak ze tomu kto si ho kupil niekto komi pristane viac.dobra sluzba:)
    Alica

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherný outfit! Ani si nevieš predstaviť ako veľmi rada mám tvoj blog.. v dnešnej dobe je na Slovensku a v Česku nesmierne málo blogov ktoré majú kvalitné fotografie a aj články ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný outfit :) Top ti veľmi pristane ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Presne tieto nohavice mam v oku aj ja. Dufam, ze coskoro ich budem mat aj na sebe :) Krasne !

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tenle druh kalhot není úplně můj schmack, ale na někom se mi hrozně líbí (spíš na těch, co to umí nosit) a tohle tvoje combo vypadá hodně slušivě.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook