WEEKLY / 7-4

31.7.16

22 done
Tento týždeň bol skutočne skvelý. Už dlho sa mi nestalo, že by som sa cestou domov usmievala, pretože som pri pomyslení na predchádzajúce dni pocítila takú dávku šťastia a vďaky za všetko čo mám a za všetkých, ktorí sú okolo mňa. Pamätám si, že som sa kedysi dávno dokázala takto tešiť aspoň kúsok každý deň, potom som dospela a zrazu ten pocit niekde zmizol a prišiel len raz za čas. A po dlhom čase som ho mala tento týždeň znova! Taký ten moment, keď na vás svieti slnko a vy si uvedomíte, že je všetko, fakt všetko, úplne v poriadku a máte viac ako by ste si mohli priať. Snáď nezniem príliš pateticky. Okrem stredy som každý jeden deň strávila s jednou alebo s viacerými kamarátkami, víkend s Macom. Hlavne na kamarátky som mala posledný polrok menej času, a preto bolo skvelé mať intenzívny ,,girl time".



2016-07-31 11 done 2
Sindy ma vytiahla do Coffee Corner na Žižkove, kde mi to pripomínalo Thajsko, ktoré mi v poslednom čase veľmi chýba. Je skvelé, že takéto pokojné miesto je v Prahe a iróniou osudu je, že som ešte donedávna od neho bývala seriózne 2 minúty. A nebolo tam vôbec veľa ľudí, čo sme najviac ocenili. V takýchto chvíľach bývam nostalgická, chýba mi Thajsko, Vinohrady, dokonca aj Žižkov, Lidl na Ohrade a všetky vietnamské večierky v okolí. Pritom mám teraz svoj vlastný coffee corner doma na terase. Povedzte mi, že nie som jediná s touto ,,diagnózou". 

collage d
DIY obrazy zo sušených kvetov. Návod TU. Ja som nadšená :).

20 done
Obed v podaní na cibulke opečenej cukety s arašidami a tymiánom. A zmesou do veggie burgeru, čo ostala z víkendu :D.

2016-07-31 11.03.14 1
2016-07-31 11 done 6
2016-07-31 12 done
Cez týždeň som mala meeting na Holešoviciach, kde môj drahý pracuje, tak sme deň začali v mojom obľúbenom Home Kitchen. Tam som deň aj zakončila s pohárom vína s Benitkou. Musím ale povedať, že holešovický HM mám najmenej rada.

2016-07-31 11 done
Zato Home Kitchen na Kozí v centre Prahy mám najradšej! Veľmi rada tam chodí aj moja mamka a tak sme tam zašli aj s kamarátkou Lubkou, ktorá došla na pár dní do Prahy, na obed. Zbožňujem ich chai latte a husté krémové polievky!

2016-07-31 11 done 3
21 done
Moja láska robí najlepšie karí! Fakt, u nás varí lepšie on, a to som si myslela, že ja viem variť veľmi dobre. Ale výhodou pre mňa je, že varí častejšie, ja potom upratujem.

2016-07-30 06 done
2016-07-30 07 done
V sobotu bolo krásne, tak sme sadli na bicykle. Maco ma dlho presviedčal, aby som si svoj bicykel z Košíc priniesla, len mne to nejaký čas trvalo. Ale už ho mám v Prahe a menšia víkendová cyklotúra popri Berounke stála za to. Dnes ma síce bolí zadok, ale vraj si zvyknem. Keď som bola mladšia, s bratom aj ockom sme sa chodili bicyklovať pomerne často, a teraz som si znova pripomenula, aké je to skvelé. V polovici cesty sme sa zastavili na Kofolu, tak sme to robili aj v detstve a teším sa, že táto ,,tradícia" funguje aj dnes. Deň sme ukončili veggie burgrami, ale zatiaľ čo môj hubový bol naozaj skvelý, tak Maco mal burger z polenty, čo bola spolu s pečivom dosť zlá kombinácia. A to si so mnou pôvodne burger vymenil :D.

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Musel to byť naozaj úžasný týždeň. Veľmi rada si prezerám tvoje fotky. Je na nich vidno, že si naozaj šťastná ♥
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook