BASICS

29.7.16

5 done
Keď som bola single, snažila som sa byť pred pár mužmi, s ktorými som randila, dokonalá. Alebo aspoň iná ako ostatné, s ktorými oni doteraz randili. Samú seba som presviedčala o tom, že mi nevadí, ak sa dotyčný neozve celý týždeň, že ma veľmi zaujímajú jeho problémy, o ktorých dookola rozpráva a je presvedčený o tom (a ja samozrejme tiež), že sa ho týka tá najväčšia nespravodlivosť na svete, varila som svoje zeleninové pokrmy a pod, lebo dnes to tak asi chodí alebo čo. Tí muži ma dokázali presvedčiť, že sú výnimoční. Šikovníci prefíkaní. A ja zaslepená a očarená ich žiarou falošnej dokonalosti som niekedy zabudla na vlastné potreby. Na vlastné pocity. Niet komu čo vyčítať, obe strany si klamali rovnako. Preto nám to tak ,,dlho" vydržalo, haha. Mali sme pocit, že ak by sme boli slabší, nestáli by sme za nič. A tak sme hrali tieto naše krátke divadielka bez akéhoľvek konca. Väčšinou sme odišli rovno počas predstavenia. Nikomu sa nechcelo nič vysvetlovať. V skutočnosti sme za nič stáli práve s touto pretvárkou. Na to však treba prísť. Po čase to všetkých prestane baviť. Niekoho skôr, niekoho neskôr. Myslím, že keby sme spolu nehrali niektoré nezmyselné hry a videli by sme, akí v skutočnosti sme, mali by sme na seba pri tých odchodoch / rozchodoch iný názor. Našťastie sme s vekom a sklamaniami boli k sebe féroví, čo vždy (alebo časom určite) druhá strana ocenila. Minule som sa obhliadla do svojej minulosti a zistila som, že až na pár výnimiek, to boli všetko skvelí chlapci, dnes už niektorí aj muži a ja sa teším, keď vidím, že našli niekoho, s kým si rozumejú a do koho sa zamilovali. Rovnako ako ja. Mať vzťah, kde nemusíme nič predstierať, kde môžeme navzájom mlčať a kde jeden druhého rešpektujeme, to je niečo, za čo som veľmi vďačná. 

S Macom nemusím byť dokonalá, ani on nie je (ale to len tak medzi nami) a je to tak skvelé! Ako každá žena, mávam svoje stavy. Väčšinou je to počas PMS a vtedy občas aj sama seba prekvapím, haha. Potrebujem sa vykričať, pohádať, dať von to napätie. Objaví sa vo mne bezdôvodne, ale rastie a rastie až kým ho nepustím von. Môj muž sa nerád háda. Neznáša, keď naňho čo i len zvýšim hlas. Ešte si nezvykol, že v našej rodine takto prebieha normálna debata a ja rozprávam prirodzeným tónom. Ja zas neznášam, keď mi povie, že nemám zvyšovať hlas. ,,Tak ja podľa teba kričím? Toto nie je krik, ale keď chceš, môžem začať, veď ja ti ukážem, čo to je krik!" Takže to už odchádza vedľa, ľahne si na gauč a nechá ma dusiť sa vo vlastnej šťave môjho umelo vytvoreného a neexistujúceho problému. To by som si predtým nikdy nedovolila. Nie som predsa žiadna hysterka. Som ale normálna žena, a aj toto ku mne patrí. Mám rada ženské seriály ako Gossip Girl, Desperate Housewives či Devious Maids (videli ste už 4. sériu?). Rada si lakujem nechty, potrpím si na ich úpravu a preto nešúpem zemiaky (môj jediný rozmar). Mávam mastné vlasy, neoholené nohy, doma chodím v pohodlných nohavičkách (nie v tangách, ako som predstierala kedysi) a v teplákoch. A Maco tvrdí, že v tých sivých, s drdolom na hlave a nenalíčená sa mu páčim najviac. Keď sme sa poznali pomerne krátko, Maco nič nehral, ukázal mi hneď aký je, že nech beriem, alebo nech nechám tak. A ja som brala. Asi je to láska. Taká úplne obyčajne neobyčajná a neobyčajne obyčajná. Rovnako ako celý tento outfit.

1 done
8 done
13 done
14 done
4 done
7 done

Outfit: tee - F&F / denim shorts - Old Navy - second hand / leather bag - vintage shop in Thailand / shoes - Toms / belt - vintage / headband - Farfallamia / watch - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / leather bracelet - Lusha Florence

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Super článok, prajem vám s macom ešte veľa veľa lásky, len tak z vás na fotkách srší :) veľmi často sa vo svojom okolí stretávam s tým, že ľudia vo vzťahoch nie sú šťastní, preto som sa po náročnom rozchode zamerala na kamarátov a školu/prácu, a keď to príde, príde, keď nie, nie :) každopádne sa z vás veľmi teším a tebe to veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fantastický text, takéto veci si od teba vždy rada prečítam (samozrejme nielen tie) :) a za nehádavého chlapa buď vďačná, ja mám doma presný opak a niekedy je to ozaj ťažké, keďže sme podobné povahy :D proste čisté talianske partnerstvo :D :D Ale aj tak sa ľúbime :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je krásne napísané! je to úplná pravda :) veľa šťastia prajem :)
    a outfit úžasný, inšpirovala som sa
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som sa nikdy nemala potrebu na nic hrat a toto som chapala uz od zaciatku svojej interakcie nielen s muzmi, ale s ludskymi tvormi vo vseobecnosti, preto som nikdy nebola nijak extra popularna u dievcat, ale na muzov to vzdy fungovalo.jednoducho je to strata casu pre vsetkych zucastnenych lebo vase prave ja vzdy casom vyjde na povrch.nedokazeme sa kontrolovat stle.to je az bolestne logicke. Dost ma otravuju podobne dievcenske enlightenty,typicke pre slepacie zenske casopisy a bloggove zachvaty o vztahoch.
    Zaujimalo by ma cim to je, ze niekto na to pride hned niekto az po x zbytocnych stroskotanych vztahoch. Nedostatok sebavedomia to asi nebude, lebo ty rebeka s tym podla mna problem nemas.co vobec nemyslim v zlom.ako ani cely tento komentar.
    Odkedy si s priatelom tak si stale krajsia, takze nieco magicke na tom vasom spojeni bude!
    alica

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Beka, krááásny článok...ja to mám s mojím rovnako, že on sa nerád háda a ja si niekedy umelo vytvorím problém a "chcem sa vyhádať" :D eh znie to hrozne, on to zablokuje,odchádza od toho, ja vypením a zase sa ukľudním, zmiereníčko...no jo :) ale myslím, že od začiatku nášho vzťahu, čo už bude 5 rokov, sa to zlepšuje...chce to zachytiť tú zlú energiu už v zárodku a vybiť si ju nejako inak :)a zdravím, si krasotinka! :-* Ann.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne a zároveň jednoducho napísané. A mimochodom super vyzeráš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook