WEEKLY / 7-1

9.7.16

4 done
Ahojte! Rozhodla som sa namiesto mesačných postov z mobilu pridávať pár momentov z môjho života každý týždeň-dva. Príde mi to zaujímavejšie a mňa baví robiť takéto random fotky :). Tento týždeň sme mali v Čechách dva dni štátne sviatky, tak si väčšina ľudí brala dovolenku aj v pondelok a tak vzniklo 5 voľných dní. Mali sme ísť s Macom do Košíc, pretože sme tam spoločne už dlho neboli, ale Maco bol týždeň predtým v Cannes na festivale, tak bol unavený a nakoniec sme sa rozhodli ostať doma, čo vôbec nebolo na škodu, práve naopak :).


1 done
2 done
V sobotu sme sa rozhodli zájsť na dlhú prechádzku na Karlštejn. Po raňajkách sme sa pekne nakrémovali, zabalili sme si plavky (keby sme mali chuť schladiť sa v Berounke), vodu a vyrazili sme. Všetko by bolo krásne a skvelé, keby nám v polovici cesty nezačalo strašne liať. Totálne sme zmokli a jedine vďaka milej pani, ktorá sa nad nami po ceste zľutovala a hodila nás autom na najbližšiu vlakovú stanicu sme na sebe našli aspoň jednu nitku suchú. Tak sme si potom aspoň zašli na pivo a obľúbené cibuľové krúžky. Takže prechádzka na Karlštejn niekedy nabudúce....

7 done
8 done
Zbožňujem domácu pohodu a domáce mini party pri dobrom filme. Raz za čas si namiesto večere spravíme jednohubky, nejaké dobroty a k tomu si dáme víno alebo cider. Najnovšie, keďže je leto=teplo, sme si začali miešať drinky s obľúbenými TATRATEA. A je to veľká zábava! Je síce pravda, že Maco mieša o niečo lepšie (ale on aj lepšie varí), ale ja sa stále zlepšujem. Minule som nasledovala postup z nového videa Heartmix: Rain Drop, kde je fakt peckovo zobrazený a tiež sa mi zdal najjednoduchší :D. Ale nabudúce spravím - ok, napodobním - Rosery, lebo ten ma láka veľmi! 

9 done
16 (2)
S Macom sme si vyšli aj na rande na Metronom. Krásny výhľad aj počasie nám vyšlo a bolo super, že sme si po dlhom čase zašli spolu do centra :).

before after 1
before after 2
Milujem našu terasu, na jar sme si kúpili nový tmavohnedý záhradný nábytok, dva závesné kvetináče a svetielka. Postupne si tak premieňame terasu podľa svojich predstáv. Cez voľno som sa konečne venovala svojej obľúbenej činnosti - makeover nábytku :D. Kúpili sme spreje a ja som pekne umývala, šmirglovala a striekala. Juchúúú, toto by som dokázala robiť stále. Milujem kombináciu tyrkysovej a červenej a myslím, že hnedú pekne dopĺňajú. Naviac tá terase potrebovala trochu farby, ktorú sme tam dodali práve doplnkami. Ešte pár vankúšov a kvetináčov na zábradlie a bude to paráda :). Keď bude hotovo, nafotím vám ju celú.

14 done
V poslednom čase sa cítim dosť ťažko a cítim, že musím trochu upraviť stravu, hlavne, čo sa môjho milovaného chleba týka. Preto si na raňajky dávam každý druhý deň iba ovocie a obedy aj večere tvoria šaláty. Viem, že niektorí ovocie na ráno neodporúčajú, ale mne vždy len prospievalo.

Krásny víkend vám prajem! :)

You Might Also Like

5 komentárov

  1. teším sa na ďalšie takéto posty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný post, užívej léta :)
    Krásné brýle!!

    www.marrydreams.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá presprejovaná komoda vyzerá neskutočne dokonalo! :O ako z nejakého časopisu o bývaní, super nápad ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta skříňka je předělaná skvěle. Povedlo se to :))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook