July-August Random

27.7.16

8 done
Za posledné mesiace mi pribudlo zopár vecí, tak vám ich ukážem detailnejšie. Mnohé z nich ste už v outfitoch videli, ale keďže mi všetko prichádza pomaly a postupne. chvíľu trvalo, kým sa nazbieral materiál na samostatný článok. Toto sú kľúčové kúsky môjho leta.



Toto leto som na červenú. Celkovo nosím farby málo, ale povedala som si, že musím viac a akosi som si zaobstarala až 3 nové červené kúsky (tieto šaty, Tomsky a najnovšie túto šatku). Asi to bude tým, že červený rúž bol dlho mojim obľúbeným doplnkom rovnako ako červená manikúra. Rúž už ale nosím menej a tak som potrebovala nejakým spôsobom túto farbu dostať do života opäť. Výborne sa kombinuje s mojou milovanou vojenskou zelenou a s bielymi či šedými topmi, ktoré nosím najčastejšie. Z výrazných farieb milujem aj tyrkysovú / mintovú či rôzne odtiene ružovej, veď celá moja izba sa nesie v týchto farbách, ale na sebe si ich teraz buď neviem predstaviť (prípad tyrkysová) alebo sa v nich momentálne necítim (prípad ružová). Červená je taká statement farba, ktorá ma bude baviť či už viac alebo menej stále a mám naviac pocit, že sa hodí k mojej osobnosti. Takže keď som si vyberala v SloCz šatku Farfallamia, hoci mi rozhodovanie chvíľu trvalo, nakoniec som šla do istoty. Šatky ma teraz veľmi bavia, s celkovým lookom dokážu divy, je to nenákladný a multifunkčný doplnok. Najviac ich teraz nosím vo vlasoch, čo už ste videli a ešte aj vidieť budete :). 

4 done
Mám rada náramky, ktoré môžem spolu s hodinkami, ktoré nosím denne, rôzne vrstviť. Výraznejšie aj tie menej nápadné. Staré či nové, s príbehom alebo so spomienkou. Medzi moje obľúbené patria veľké náramky Trésor talianskej značky OPS!Objects. Teraz ma však zaujali aj jemnejšie náramky Snake. Vo farbe ružového zlata sa mi veľmi páči so striebornými hodinkami. Je to na rozdiel od tých veľkých náramkov kúsok, ktorý nosím častejšie, lebo nie je taký nápadný.

11 done
Keď nenosím červené Tomsky o ktorých píšem nižšie, tak mám na nohách práve tieto Conversky v vojenskej zelenej. Túto farbu som si veľmi obľúbila, neskutočne ma baví. K basic outfitom, ale aj k šatám vyzerajú výborne. CTAS sú podľa mňa taký must-have v medzi topánkami a ja na nich nedám dopustiť. Dokonca majú tú výhodu, že obnosené a trochu obité vyzerajú ešte lepšie ako nové :).

5 done
S výraznými náhrdelníkmi som sekla už dávnejšie, ale sú kúsky, ktoré mi nejak ostali v hlave a nedali mi spávať. Teda jeden kúsok, aby som bola presná. Tento tribal náhrdelník. Neviem prečo musím o každom svojom nákupe premýšľať (teda pokiaľ si niesom hneď istá o jeho využití) niekoľko týždňov. Ale som už raz taká, fakt odmietam kupovať veci, ktoré mi potom budú doma stáť. Takže keď som uvidela tento náhrdelník, nezobrala som si ho, načo. Potom som naňho myslela, ale zabudla som naňho, fakt mi ho nebolo treba. Potom mi prišiel pod ruku zas. Zas som ho nechala tak, hoci som ho obzerala zo všetkých strán, racionálna stránka zvýťazila. Lenže potom som sa dozvedela, že pôjdeme na dovolenku a v hlave sa mi zapol ten dovolenkový mód. A keď som čakala na kamarátku, ktorá mi volala, že bude meškať, išla som si krátiť čas do H&M a videla som ho tam opäť. Už som aj videla seba s ním pri západe slnka, so šumom mora, s háčkovaným topom a vlnitými vlasmi. Ale prišla som na jeho využitie aj v chladnejších mesiacoch, lebo ja takéto boho doplnky veru môžem. 

6 done
Viem, že ste už tieto okuliare videli, ale je to jedna z tých vecí, ktoré som si za posledné týždne kúpila a mám z nich ohromnú radosť. Milujem okuliare Quay a toto sú moje tretie. Zrkadlové okuliare sú podľa mňa úžasným výrazným doplnkom, hlavne v lete, ale aj v zime s kožuchom či ťavým kabátom spravia parádu. A fialová s oranžovou je celkom neobvyklá, ale zároveň tak prirodzená kombinácia farieb! Model Kitti je môj obľúbený, túžim po jeho čiernočiernej verzii, ale priznám sa, že si ich nechcem kupovať za plnú cenu. Všetky Quayky som zohnala v zľavách na Asose a odporúčam to aj vám, hlavne ak uvažujete o kúpe prvého páru. Keď som videla, za čo túto značku predávajú slovenské e-shopy, až som sa musela smiať. Dúfam, že nikto nie je taký hlúpy, aby si niečo kupoval za dvojnásobok originálnej ceny. Na Asose svoj vysnívaný model s trochou šťastia zoženiete za polovicu alebo aj za 1/3 pôvodnej ceny. A to už je dobrý deal, lebo sú kvalitné, majú veľmi aktuálny design a sú cenovo dostupné. Okuliariky tejto austrálskej značky nosí aj Beyoncé, Emma Roberts či Gigi Hadid. Ale koho už len zaujímajú celebrity však :D. 

1 done
O týchto TOMSkách som vám už písala, ale musím ešte raz, lebo ich nosím tak 4-5x do týždňa. Sú fakt ako papučky a mám pocit, že ich ani na nohách nemám aké sú ľahké! V tých obrovských horúčavách ideálne. Nerada nosím balerínky, žabky iba na dovolenke a v sandálkach sa mi tvoria pľuzgiere, preto sú tieto topánky pre mňa mojou letnou záchranou. Nie sú na dlhé chodenie ani na túry (to hádam ani nikto neočakáva), ale do mesta, pikniky, festivaly a pod. sú najlepšie.

10 done
Posledná vec, ktorú som si kúpila je táto košeľová tunika / šaty. Zuz vyradila zo šatníka zopár vecí a mne tento olivový kvietkovaný kúsok hneď padol do oka. Mám v pláne nosiť ho na jeseň s koženou bundou a čižmičkami na hrubom opätku či s biker boots. A s bordovým rúžom! 

photos by me

You Might Also Like

5 komentárov

Find me on Facebook