LEAVES

5.6.16

5 done
Tak som začiatkom týždňa písala o farebných kombináciách, idem príkladom a tento outfit som ladila do tmavozelenej a navy. Nie je to teda úplne tmavozelená, tým, že sa jedná o vzor, tak je tam viac odtieňov, ale to neprekáža. Ďalším mojim obľúbeným trendom je mixovanie vzorov, obzvlášť, ak sa jedná o pásiky, ktoré idú skutočne ku všetkému. Tento outfit vznikol úplne náhodou, ešte predtým ako som článok o farbách písala, ale hneď som si spomenula, že sa do témy presne hodí! Na prvý pohľad by som si nemyslela, že takéto combo bude vyzerať dobre ale nakoniec je to veselý look, ktorý pri minime doplnkov neposobí prekombinovane. Pôvodne som mala tento look prichystaný s podpätkami a klobúkom, ale oba prvky vidíte na blogu dosť často, tak som si povedala, že to skúsim inak, nech sa tu neopakujú dookola tie isté prvky. Aj keď sa priznám, že každú sezónu mám pár svojich favoritov, ktorých nosím výrazne častejšie ako ostatné kúsky a tak sa stanú charakteristické pre danú jar/leto/jeseň/zimu. Po čase sa stanú spomienkou ,,Tieto okuliare som nosila v lete 2014" alebo ,,Tento klobúk mal svoje naj obdobie v roku 2012", bolo tak krásne...chápete. Napríklad túto kabelku som vytiahla po dlhej dobe, mám z nej radosť, stále je pekná a mám pocit, akoby bola nová. Pekný nadčasový kúsok, ktorý ma stále baví. Leto 2016 bude určite patriť týmto mačacím okuliarom. A rozhodne aj culottes, lebo sú ultra pohodlné, vzdušné a hravé. Tieto so zelenými listami boli jedným z mála kúskov, ktoré som si minulé leto kúpila a dosť dlho som nad nimi rozmýšľala. Našťastie som ich vzala, ten vzor je neprekonateľný a nakoniec sa dá kombinovať na omnoho viac spôsoov, ako som si myslela. Dnes len takto ,,outfitovo", idem dokončiť jeden DIY, o ktorom vám chcem napísať :).

3 done
10 done
4 done
6 done
photos by Foly

Outfit: culottes - H&M / tričko - Terranova (od mamky) / slip-ons - Baťa / hodinky - Michael Kors / okuliare - Mango

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Super outfit (: a čo to máš za kabelku? Je to Chanel?

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si tak strašne sympatická! Krásny outfit!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super kombinácia, tie culottes milujem! a musim povedať, krásne zuby :D (pardon :D) prosím ťa, nechceš spraviť aj DIY návod na ten perlový náhrdelník cez celé telo? na blogu tu bol na fotkách cez nejaký silvester..stále naň spomínam a veľmi rada by som si niečo podobné vytvorila, takže veľmi by to pomohlo...inak len tak ďalej stále, rada ťa sledujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím povedať, že hneď ako som zbadala prvú fotku som si povedala "och nie"... Ale potom som sa tak zamyslela, pozerala som na ňu viac a viac, skúmala som a dospela som k záveru, že "och áno"... Je to veľmi hravý a veselý outfit, ktorý človeka nakoniec poteší :) Ide z teba neskutočná energia, čo vidieť na fotkách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. na týchto fotkách žiariš šťastím, veľmi ti to pristane ;) a mačacím okuliarom toto leto fandím aj ja :3

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zaujímavý outfit, nenápadný, ale veselý :)

    my page: Lacies

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook