GOLD

30.6.16

9 done e
Gucci má veľké šťastie, že má Alessandra Micheleho. To, čo tvorí v tejto minimalizmus obdivujúcej dobe je úžasné. Prišiel s niečím, čo nikto neočakával a my to milujeme. Vrátil do hry flitre, volány a farby, na ktoré sme už pomaly zabudli v nových, neočakávaných kombináciách, ktoré nadchli aj vyznávačov čierno-bielej. Metalické plisované sukne? Čo to ako je? Ó áno, to chcem! A keďže netreba podceňovať silu myšlienok, lebo vesmír nezabúda, našla som jednu v sekáči. V sekáči! Keď som to najmenej čakala, lebo kto by už len dúfal, že nájde niečo podobné na takom mieste? Ja teda rozhodne nie. V hlave sa mi vynorilo hneď niekoľko kombinácií. Tu je prvá. Cez čierne tielko som hodila vzorovanú bomberu a žltú kabelku. Čierna sa mi zdala zrazu akási obyčajná. To ten Alessandro. Po dlhej dobe som, čo sa obliekania týka, vystúpila zo svojej komfortnej zóny. Čo všetko dokáže jedna zlatá sukňa :).

Tento týždeň bol môj posledný v L´Oréali, stáž sa mi po roku skončila. Normálne neverím, že už prešiel rok. Tak som si ten posledný týždeň užila. V utorok sme po práci zašli s kolegyňou Jankou, ktorá nastupuje na moje miesto, na vernisáž Un Petit Monde, kde sme si to užili s pivom Aurosa. Normálne pivo nepijem, ale toto je špeciálne určené pre ženy. Obal ma dostal hneď, o obsahu som si najprv nebola istá, veď pivo je vždy pivo. Ale potom som ho ochutnala a vypila som ho celkom dosť, haha :D. Z pekných pohárov, nie z pivových kríglov, to je to hneď iné. Veď sa pozrite na Facebook, je tam zopár fotiek :). Celý večer bol veľmi spontánny a ja som sa bavila ako už dávno nie. 

0 done
02 done
4 done
0 page
photos by Sindy

Outfit: golden plated skirt - second hand / tee - old / bomber jacket, sandals - Mango / bag - House / sunglasses - Michael Kors / necklaces - Koshikira / bracelet - eppi.cz

You Might Also Like

5 komentárov

  1. aaaa ta zlata sukna spolu s bomberom == megaaa !! ♥ ♥ ♥

    Inak jak vsetci ospevujete tu Aurosu, tak uz sa tesim, az to tiez konecne skusim. Ja pivo celkom mozem, najma psenicne a nefiltrovane, najlepsie z malych ceskych pivovarov mhmmm ..ale tak nesud pivo podla obalu a mozno aj tato Aurosa bude lepsia, nez sa mi skrze nalepky "zenske pivo" javi :))

    Sju Loves

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasná sukňa!!! veľmi sa ti hodí a presne, predtým som si ani nelistovala v rubrike Runway Gucciho prehliadky, až keď prišiel ON...a najprv všetci minimalizmus a všade minimalizmus a on priniesol odvahu kombinovať viac s väčšmi a ešte viac. Mne sa to veľmi páči. Lebo maximalizmus vyžaduje obrovský cit a talent pre kombinovanie, je to umenie. Tebe sa to podarilo :) A páči sa mi, že konečne nejaká blogerka skočila do takej maximalistickej kombinácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi zaujímavá sukňa ! :) Pristane ti :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj mne sa paci, ze sa nebojis kombinovat, ved teraz nosia vsetci vsetko take nudne uniformne, sede&biele, oversized, bez napadu. Btw. oprav si chybku - sukna je plisovana (z francuzskeho plisé), nie plysovana :-)
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook