CHOKER

19.6.16

8 done
Je pre mňa príjemnou zmenou mať fotky z inej lokality ako z okolia pražského Andělu. Pri práci totiž väčšinou fotíme počas obeda a presvedčiť Maca o fotenie inde ako v okolí nášho domu je raritná záležistosť. Avšak, Foly bola na dovolenke a počasie či nálada nebola, až som si uvedomila, že už som tu fakt dlho nič nedala. Maco mal v piatok narodeniny, tak naplánoval večeru v Sansho, kam už veľmi dlho túžil ísť a narodeniny sú ideálna príležitosť :). Oslavujeme spolu jeho druhé narodeniny a ja som šťastná, že môžem byť pri ňom. Hoci vymýšľanie darčekov pre môjho ,,kajšmentkera“ nie je vôbec jednoduché! :D To už aby som začala vymýšľať niečo veľké na jeho tridsiatku, haha. Maco ma po ceste aj odfotil, netrvalo to dlho, lebo veď  z výsledných 45 fotografií je predsa ľahšie vyberať, ako keby ich bolo 200. Počasie bolo pomerne chladné, takže žiadne šaty ani otvorené sandálky sa nekonali. Počasie vždy ovplyvňuje to, ako sa obliekam a najcitlivejšia som na chlad a dážď.  Stavila som teda na svoju obľúbenú istotu a to hnedé culottes. Na blogu tieto nohavice vidíte iba 3x, ale pravdou je, že ich v rôznych obmenách nosím veľmi často. Tentoraz v kombinácii s obľúbeným čiernym koženkovým topom, pod ktorý som si vzala DIY podprsenku a na krk som uviazala tenkú koženú šnúrku. Je vtipné, ako sa tieto chokers vrátili do módy a ako ich milujeme. Mňa teda strašne bavia, úplne obyčajná vec, ktorá spraví s outfitom veľa. A celkovo som si obľúbila aj kulotky. Sú pohodlné, vyzerajú super a ich strih mi stále príde ,,nový“ a neopozeraný. Brala by som ešte nejaké v staroružovej a čiernej. Rozmýšľam, že si ich ušijem (za pomoci Nagyiky), tento týždeň som na Slovensku, tak na to bude čas aj príležitosť. A prehrabem aj svoje obľúbené sekáče! Ozaj, spolu s modny-svet.sk som sa spolu s inými blogerkami a známymi osobnosťami zapojila do BLOGER MARKETU, ktorého ambasádorkou je Babsy Heribanová. Z každého predaného kusu putuje 1 euro na dobrú vec. Ja som vyselektovala okrem oblečenia aj niekoľko minimálne nosených kožených kabeliek, tak sa pozrite, možno vás niečo zaujme u mňa alebo u niekoho iného.
3 done

9 done
2 done
6 done
1 done
7 done
photos by my love

Outfit: culottes - H&M / leather jacket - Mango / sneakers - Nike Air Max Thea / bag - Belle&Bloom / bra - DIY / sunglasses - Ray Ban Clubmaster

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Krasne zladený outfit najviac sa mi páčia ten hnedé nohavice sú TOP :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta posledna fotka je uplne magicka. Neskutocne fotogenicka si Beka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Culottes su krasne,ale skus skombinovat s inymi topankami, extremne ti to skracuje celu postavu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow veľmi pekný outfit! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je super, že ste stále spolu a stále rovnako sa ľúbite ;) nech vám to dlho vydrží :) outfit je super, veľmi sa ti to takto hodí!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S tými chokers s tebou úplne súhlasím! Všetko sa vracia a čo sa ešte nevrátilo, to tu určite o chvíľu opäť bude. Outfit sa mi páči ,ale nemôžem ti nepochváliť tvoj make up. Vyzerá to fakt skvele a sviežo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nádherný outfit!! a make-up taktiež krásny

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Príde mi to, že ti tie nohavice dosť skracujú postavu ale inak fotky nádherné!:) Je krásne, že sa tak veľmi ľúbite:) Ja priateľa tiež volám Maco:D

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekné, moc sa mi páči ako si namaľovaná, pristane ti to.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvělý outfit, hodně se mi líbí ty doplňky a hlavně hodinky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook