LEMON

23.4.16

7 done
Prišla som na víkend domov, lebo Sebi oslavuje svoje 3. narodeniny! Takže vám píšem rýchly post, ešte z rozfúkanej Prahy. Už by fakt mohlo byť normálne jarné počasie, lebo tieto chladné dni ma nebavia. Veď koho áno. Inak v Košiciach klasicky fúka tiež, ale všetko krásne kvitne, orgovány, čerešňové stromy aj zlatý dážď, čo vyzerá krásne. Hneď ma to nabije energiou, ktorú pri Sebinovi potrebujem :D. Tú v práci niekedy strácam a potom si na zlepšenie nálady musím kúpiť niečo dobré alebo aspoň niečo do domácnosti. Taká blbosť, ale fakt to funguje. Potom som hneď o niečo spokojnejšia. 

Šedá so žltou je skvelá kobinácia, jedna z mála, ktorá sa mi so žltou fakt páči. Takže keď som dostala túto kabelku na narodeniny, hneď som vedela, že ju využijem s týmito rolákovými šedými šatami. Tie nosím veľmi rada, sú pohodlné a príjemné. Navyše keď neviem čo na seba, toto je taká istota. Teraz ma naviac strašne baví hnedo-sivý MAC - Stone rúž, ten odtieň je perfektný, čo myslíte? Dnes teda len tak stručne, lebo už po mne lezie toto nezastaviteľné dieťa a musím ísť spievať Kráľovnu bielych tenisiek, tak ma ospravedlňte. Krásny víkend vám prajem!

Keď si chcete zlepšiť náladu aj vy, tak na Answear.sk máte s kódom "Becca20" zľavu 20%, čo je slušná zľava :). 
1 done
5 done
6 done
3 done
9 done
Outfit: dress - Answear / handbag - H&M / sunglasses - Mango / sneakers - Nike Air Max Thea / bracelet - Eppi and Guess / watch - Komono 

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Ty šaty jsou fakt skvělý, poslední dobou se mi moc líbí roláky. Jinak s tou žlutou máš pravdu, že se k tomu skvěle hodí:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý outfit a tie slnečné okuliare sú úžasné ♥
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzeráš skvele. Tie šaty sú super a rúž ti veľmi pristane.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kombo šedá a žltá je naozaj super, to sa aj mne vždy páčilo :) inak máš takto strašne super účes ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný outfit! :) Kabelka má krásnu farbu a okuliare ti veľmi pristané :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tieto saty ma velmi zaujali a uvazujem nad nimi, kedze v tehotenstve je tento material extra prijemny a pohodlny, takze asi sa necham inspirovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten rúž je veľmi pekný a tebe sa fakt hodí! Celé sa mi to páči, len by som asi vymenila topánky...inak všetko super, ako vždy ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook