GREEN

9.3.16

20 done

Minule som celkom náhodne našla v počítači tieto fotky z mája 2015. Zabudla som ich zverejniť na blogu, pretože začalo byť príliš teplo a mne neprišlo aktuálne dávať na blog outfit v čiernych silonkách. Mne sa však fotky aj outfit stále páčia a tak by mi prišla škoda vám ich neukázať. To sme ešte s Foly fotili pravidelne na Vinohradoch. V tomto outfite som šla na svoj prvý pracovný pohovor do L´Oréalu! Tie časy mi celkom chýbajú, nebudem klamať. Čo mi však nechýba sú moje ultra svetlé vlasy. Teraz po dovolenke sa akurát nachádzam v tom období, že rozmýšľam, čo ďalej z vlasmi. Už ich mám celkom dlhé a po rokoch mid lenght - teda strednej dĺžky chcem trocha zmeny v podobe dlhších vlasov. Zapletať copy a tak. S farbou som tiež spokojná, aj keď som rozmýšľala nad tmavšou hnedou. Na druhej strane príde mi škoda zničiť si tu prirodzene hnedú, ku ktorej som sa po dlhom čase dopracovala. Takže s dĺžkou a farbou je to celkom jasné, ale jedna vec mi vŕta v hlave. Ofina. Ja viem, ja viem, je to ofina, vec náročná na údržbu. Naposledy som ju mala v 16-tich, takže pred 7 rokmi (ehm, nie som už nejaká stará?) a zaprisahala som sa, že si ju už nikdy nedám. Pre istotu som požiadala svoje kamarátky, aby ma od tohto nápadu odhovorili, pretože to asi každej žene z času na čas napadne. Mám ale na mysli takú voľnú, nedbalú ofinu. Na štýl french girl hair. A ako s tým pracujem a vidím to každý deň, moje myšlienky prúdia a prúdia...poraďte, čo myslíte?

Taktiež by som vás rada poprosila o váš hlas v ankete Bloger roka. Viem, že treba vyplniť trochu viac info, ale tiež viem, že ste super a budem vďačná, ak si nájdete minútu :). Plus keď už ste tu, zapojili ste sa do súťaže o sérum na rast rias Realash?


12 done

25 done

1 collage

4 done

27 done
14 done
photos by Foly

Outfit: skirt - unknown / shirt - Foly´s / shoes - Baťa / hat - Claire´s / sunglasses - Ray Ban Wayfarers / watch - Michael Kors / bracelet - Coach / bra - Tezenis

You Might Also Like

8 komentárov

  1. ofina je zlooo
    fakt neodporučam :D
    a už vobec nie na leto ked sa čelo bude potiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný outfit, je super, že si ho predsa len zverejnila :) A pokiaľ ide o ofinu, mne osobne sa k tebe nehodí, nejako si ťa s ňou neviem predstaviť.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi ti to sluší :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny outfit :) Tá blúzka je super ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Si tu prekrasna a ofina urcite NIE :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherný outfit! Ten klobúčik je geniálny! Hlavne jeho farba. Chválim :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne fotky:) mám rovnakú suknu

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook