BOXER BRAIDS

27.3.16

6 done
Ahojte! Dúfam, že si užívate veľkonočné sviatky! My sme aj s macom prišli do Rimavskej Soboty a je nám tu sveta žiť. Nagyika vyvára moja obľúbené jedlá a zistila som, že už sú obľúbenými aj tie, ktoré boli predtým také priemerné v obľúbenosti....jednoducho nad domácu kuchyňu naozaj niet. Taktiež sme si zahrali žolíka, čo ma nesmierne potešilo a Nagyiku tiež, lebo ani môj maco a ani Papi nechcú s nami hrať :D. Celú dovolenku som presviedčala maca, nech si so mnou zahrá, ale on nechcel. A ja som žolíkový maniak! A teraz som aj palacinkový maniak. Pritom som si povedala, že pred tým letom by to chcelo obmedziť....ale tak nie som tak často doma aby som si mohla dovoliť odolávať. Takisto v obchode často neodolám strieborným veciam. Konkrétne túto sukňu z Lindexu z kolekcie Jean Paul Gaultier považujem za jednu zo svojich najobľúbenejších, hoci ju nenosím až tak často. Naopak, jemný pozlátený náramok z Eppi nedávam z ruky. Mikina, ktorú mám na sebe je zo sekáča a patrí medzi kúsky, ktoré nosím dosť často, len vy to na blogu nevidíte :D. No a na dovolenke som sa vycvičila v pletení boxer braids, takže som ich dokázala zapliesť aj ráno pred prácou, čo považujem za osobný miniúspech. Aký bol v poslednej dobe ten váš? Prepáčte za rýchly článok, ale ponáhľam sa, idem sa učiť šoférovať. Tu v Rimavskej sú na to ideálne miesta. Peknú nedeľu!


2 done
7 done
5 done
photos by Foly

Outfit: sweatshirt - second hand / skirt - Jean Paul Gaultier for Lindex / backpack - Lindex / sneakers - Nike Air Max Thea / sunglasses, watch - Komono from Freshlabels / bracelet - Ops Objects / tiny gold plated bracelet - Eppi

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Celá žiariš :) Ja za svoje posledné miniúspechy považujem, že sa mi podarí upiecť všetko, do čoho sa pustím :D Krásne sviatky prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé ten účes ti naozaj pristane ! :) a outfit je krásny :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta bunda je velmi pekna a aj uces sa ti k tomu hodi, ale mne sa velmi nepaci ten spodok. Ja by som k tomu skor dala nejake boyfriend dzinsy a conversy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som prvý krát ostala na Veľkú Noc v Prahe a nešla domov do RS. ;) Užite si to.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Becca kraaaaaaasny a odvazny outfit .A tie copiky 💜💜💜 tie nosim v jednom kuse .Blogi velmy necitam ale ten tvoj si citam velmi rada .
    Tu je moj blog :http://allaboutmyls.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa veľmi páči tá mikina!
    Pekné dni doma prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekné fotky! :) Mikina je super a vrkôčiky ti pristanú :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zajímavý outfit, vypadá skvěle! A máme radost, že se náramek líbí :))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook