AFTER SUN

4.3.16

1 done
Prvý pracovný týždeň po mesiaci totálneho voľna je za mnou a nebudem klamať, bolo to ťažké. Človek si ešte viac ako inokedy uvedomuje, koľko úžasných vecí stihne, ak nesedí 8 hodín v kancelárii. Dovolenková melanchólia je navyše vďaka počasiu ešte silnejšia ako obvykle, ale nič sa nedá robiť. Ale ešte chvíľu budete so mnou na thajskej vlne, pretože mám v zálohe niekoľko článkov a samozrejme, aj videí. Napríklad tento outfit sme fotili rovno pred našim ,,domom“ v rezorte predtým ako sme šli na večeru. Mesiac som sa nelíčila (iba som si večer dofarbila obočie), podprsenku som videla iba tú plavkovú, vlasy som každý deň nechala iba voľne vyschnúť na vzduchu. Paráda. Táto pauza mi spravila veľmi dobre. Navyše sa človek cíti na dovolenke tak pekne, atraktívne, oddýchnuto a sviežo. Ak pravdaže práve neleží na pláži na horúcom slnku :D. Jediné, čo mi chýbalo boli upravené nechty, nezobrala som si so sebou žiadne laky, tak som raz zašla na manikúru, ale pri mori mi to už prišlo zbytočné, keďže by sa mi lak hneď odlúpol. Top, ktorý mám na sebe je jeden z mojich obľúbených, v lete patrí medzi tie, ktoré nosím najčastejšie. Šortky som si kúpila na miestnych trhoch, pretože ma na ne presvedčil priateľ a už sa teším, ako ich vytiahnem znova. Žabky na nohách sú klasika, nič iné (okrem tenisiek) som si nebrala, tak dúfam, že oceníte tú autentickosť :D. A nakoniec doplnky. Koženú kabelku som si kúpila vo vintage obchode v Chiang Mai a mám z nej obrovskú radosť. Rovnako ako z hadieho náramku talianskej značky Lusha. Ten bol jediný doplnok, ktorý som si zo sebou brala z domu a momentálne patrí medzi moje absolútne topky.


Každý deň myslím na ľudí, ktorých som tam stretla. Na čašníčky, barmanov, masérky, vodičov tuk-tukov. Žijú si ďalej na miestach, kde sme my strávili iba pár dní, obsluhujú iných ľudí, musia odpovedať na tie isté otázky niekomu novému. Zaujímalo by ma, či by si nás vôbec pamätali, hoci by sme sa vrátili napríklad zajtra. Pri tom množstve turistov o tom trochu pochybujem. Myslím na trhy plné ovocia, hlavne keď vidím v potravinách biedny výber za vysoké ceny. Hej hej, teraz sa mi tu zdá všetko drahé. A hlavne myslím na ten pocit, že som nemusela myslieť na nič. Ale dobre, zvyknem si, však, veď som doma. A teším sa na víkend!

2 done
6 done
10 done
4 done
8 done
photos by my love

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Šortky s kabelkou sú krásne kúsky! A Tebe to ako vždy veľmi svedčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne fotky a šortky ti pristanú, takže super, že ťa presvedčil :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beautiful! Love the top on you!

    xo

    www.dylanasuarez.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi peknáá, to tričko je úplne super a ženské! ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny outfit :) Thajsko muselo byť naozaj úžasné. Fotky sú skvelé, navodzujú ma na letnú atmosféru, leto by sa už mohlo poponáhľať. :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné fotky! :) Kraťasky a kabelká sú skvelé :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook