PHONE RANDOM / January 2016

4.2.16

page 5
Zistila som, že by som mala fotiť asi viac ,,fashion" foto, lebo moje fotky v mobile asi nie sú úplne to, čo nájdete na módnych blogoch. Na druhej strane som povedala, že budem pridávať viac zo súkromia, viac seba, tak tu to je :). Január bol fajn, ale úprimne, som rada, že už je za mnou, pretože bol náročný a stresujúci. Napriek tomu sa v ňom našli aj pekné chvíle a tie sú práve v tomto poste.


Výborný drink na prezentácii novej kolekcia Swarovski / Mrkvovo-ananásová šťava z UGA / Choďte do Costa Coffee na vanilkové latté, je božské! / banánovo-mangové smoothie na raňajky 

page 1
Silvester bol skvelý, oslávili sme ho s našou partiou s kopou jedla a pitiva. Akurát fotiek máme menej a tie, čo sú, ostanú radšej v archíve :D.

page 2
Maja a Samo nás zobrali na Show Jana Krausa! Ďakujeme! :) / 6.januára je na Slovensku sviatok, ale v Čechách nie. Aj tak sme ho ale oslávili francúzskou tradíciou, čo bolo super, lebo som ju doteraz nepoznala. / Potom sa nám pokazila chladnička, takže sme museli absolvovať vybavovačky v IKEA. Ale nevadí, pretože kto tam chodí nerád?

page 10
Takto mintovo-ružovo sme sa s Foly náhodne zladili do práce. / Niekedy si hovorím, že keby niekto vedel, čo robím vo výťahu, keď som tam sama....a fotenie je len jedna z vecí :D.

page 3
Pracovné obedy. Asi nebudem najlepším príkladom zdravej stravy, snažím sa to totiž striedať. Niekedy si obed nosím z domu, inokedy chodíme do okolitých reštaurácií. Na obed sa potrebujem najesť a občas zhreším. Tento mesiac to bol segedínsky, na ktorý som mala hroznú chuť, takže som neodolala a ani som nechcela :D. A potom burger, ktorý ale vôbec nebol taký dobrý, ako vyzeral na obedovom menu...

page 6
Naša škola má vlastné fitko, a keďže ju nenavštevujem príliš často, keď už som tam, využijem to :). / Priateľ našiel takéto fancy playboy poháriky, tak sme si z nich pochutnávali na TatraTea :D. / vínečko obľúbené, ktoré v poslednom čase pijem fakt veľmi zriedka (keď si to porovnám z minulosťou...).

page 7
Prázdne metro je veľmi scary. A išli ste už niekedy výťahom z Národní třídy smer Lazarská? Double scary!

page 11
Naladení na Thajsko sme zašli s priateľom cez pracovný obed do Modrého Zubu.

page 8
Sneh vyzerá krásne, ale keď sa topí, to už vôbec nie. Som však rada, že bolo v Prahe aspoň pár dní bielo :) / Opäť sme si dali dvojité rande s Majou v únikovej hre! Fakt vám ich odporúčam, sú super. / nová kolekcia Swarovski na S/S 2016

page 4
Keďže můj maco varí lepšie ako ja, snažím sa stále zlepšovať. Papriky a paradajky plnené mletým mäsom a zeleninou s cícerovými ,,knedlíkmi". Už som skoro ako Bree Van de Kamp. Ale len skoro. Skutočná Bree je totiž práve maco. Stále vymyslí niečo skvelé. Napríklad naposledy taco salat.

page 12
Posledný piatok v Prahe pred tripom sme ukončili v Thajskom ráji na masáži. Nech vieme porovnať, aké to je doma a aké tam :D.

You Might Also Like

4 komentárov

Find me on Facebook