BYE BAE

2.2.16

3 done
Ešte predtým, ako odletím do Thajska, mám pre vás prichystaných zopár postov a jedným z nich je aj tento outfitový. Fotili sme ho, ako obvykle, cez obednú pauzu, pretože len vtedy sme stihli svetlo :D. No ale o práci už dosť, teraz jej na mesiac dávam zbohom. Sedím na letisku a užívam si, že nemám na robote nič, iba čakanie, kým môžeme odbaviť batožinu. Juchúúú, konečne čas na blog, časopisy, knihy! Avšak, teraz som taká vzrušená nielen z cesty, ale aj z toho, čo sa pred chvíľou stalo. Priateľ videl, že už sa môžeme ísť odbaviť, ale pomýlil si let a tak to vlastne nebol ten náš. Ale ako sme išli po Terminále 2, zrazu v diaľke vidíme dvoch ľudí (nepoviem, k tomu žiadne prídavné mená). Idem bližšie. Bordový kožuch, flitrovaná šiltovka, čierne silonky z nepravidelnými zelenými bodkami, modro-fialový šál. To je predsa Sisa Lelkes Sklovská! Hneď som si spomenula na moju Lauru a nemohla som odísť bez fotografie. Tú si nechám na súkromné účely, pretože ten kontrast medzi mojim nulovým make-upom a Sisinými čiernymi flitrovanými tieňmi s umelými mihalnicami je dosť výrazný. S Laurou sme takto raz večer v Košiciach stretli Petra Cmoríka. Proste celebrity. A keďže Sisa mala aj kyticu (bukrétu, ako sa hovorí :D), tak som jej určite tou žiadosťou o foto zlepšila náladu, lebo tu okrem mňa asi už nikto nevie, kto je. Krásny začiatok nášho tripu! Možno budú v Thajsku na ulici zastavovať mňa. V Thajskom ráji mi raz po masáži jedna Thajka povedala, že vyzerám ako ich thajská Superstar. Takže uvidíme. Majte sa krásne, ozvem sa čoskoro, v Miláne totiž čakáme na ďalší let sedem hodín :D.


1 done
4 done
photos by Foly

Outfit: camel coat - Zara / dress - Choies / boots - Baťa / bag - Belle and Bloom / hat - Bershka / watch - Michael Kors

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Krásny jednoduchý outfit ! Kabátik má krásne rukáviky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Perfektní sladění barev a super šaty! :) A potkat celebritu je vždycky zážitek :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasny prirozeny makeup. Strasne ti slusi. Saty jsou take skvele.

    www.poshlife.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto je krásna kombinácia a veľmi ti sekne takýto ruž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V Thajsku je krásne, teším sa na reportáž. Uži si dovču. o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ta Sisa ma rozsekala:-D ked si na IG napisala, ze znama operna diva, Sisa by mi vobec nenapadla:-D Ak by si si rozmyslela to uverejnenie fotky, bolo by to supeer

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nie že by si inak nebola, no tu si naozaj taká krásna. Veľmi pekne si nalíčená a outfit je 100 bodový. Užívajte dovolenku :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. You look super lovely!

    xo

    www.dylanasuarez.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na tej prvej fotke si strašne krásna, perfektný make-up a tak celkovo tam pôsobíš nádherne! Outfit perfektný samozrejme :) strašne sa mi páči ten kabát a kabelka!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Toto je outfit presne podľa môjho gusta :) Všetko je veľmi pekné, najradšej by som ti to ukradla haha :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super outfit! :) Krásne šaty! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook