BIG FUR

5.12.15

5 doone
To, že prešiel ďalší mesiac si väčšinou uvedomím, keď doberiem poslednú antikoncepčnú pilulku. Človek sa v tom kolotoči práca-domov-niekedy víno ani nestihne spamätať. Pondelok-utorok-streda-štvrtok-konečne piatok-víkend fuč, plynú dni a s nimi mesiace. Blíži sa koniec roka a poriadne som si to ani nevšimla. Teda, skoro. Ak sa nechtiac či z neodkladných dôvodov dostanem do obchodného centra, každé je hrozne preplnené. Ale chcem si vytvoriť atmosféru sviatkov aj v Prahe, doma. Chcem piecť - neviem kedy, lebo niekedy chcem len tak ležať. A tiež chcem aj chudnúť a ono sa to všetko navzájom bohužiaľ vylučuje. Včera som ale kúpila vianočné ozdoby a vydekorovala náš byt ako sa na Vianoce patrí. K tomu som si pustila koledy a nič viac mi nebolo treba. Takže sa budem opakovať, ale nehorázne sa teším na Vianoce! Dnes začíname našou domácou Tatra Tea Christmas Party! Z tej vám určite prinesiem aj článok :). 

Outfit, ktorý mám na sebe je veľmi jednoduchý. Asi by bol aj obyčajný, nebyť tých hadích čižmičiek. Rifle, krémový sveter, čierny kožuch a výrazný rúž. Takto mi to vyhovuje najviac. 
Krásny víkend, nech trvá čo najdlhšie.

4 done
8 done
collage 1
6 done
3 done
9 done
photos by Foly

Outfit: fur coat, sweater - Choies (similar here) / jeans - H&M / snake booties - Shoes & The City / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / watch - Komono (via Freshlabels.com)

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Krasny outfit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. po prečítaní prvej vety som stratila chuť dočítať si článok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skoda lebo clanok je super ako vzdy...Zijeme v 21.storoci!nie za opicami

      Odstrániť
  3. páči :) ja na také kožúšky nemám odvahu, ale ten svetrík by sa mi zišiel!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook