NAVY

11.11.15

9 done-007
Som typ plánovací. Typ, ktorý si vytvorí rituály a potom ich s radosťou dodržuje a nesmierne si to užíva. Typ, ktorý ťažko znáša zmeny. Neviem, či to je dedičné, ale moja mamka väčšinou všetko plánovala a ja som z toho bola nervózna. Teraz som rovnaká a som nesvoja (a áno, občas aj nervózna), ak niečo nejde podľa MÔJHO plánu. A to si pište, že sa to stáva. Spontánne akcie mám rada, nevravím, že nie, ale potrebujem nejakú istotu. Nejakú záruku, že všetko bude v poriadku a tak ako má byť (aj keď, aj to je na zamyslenie). Preto už automaticky vykonávam svoju rannú rutinu. Tú majú už asi všetci, inak by sme sa chystali o hodinu dlhšie. Ale napríklad, keď som nechodila do práce, priam som milovala, keď som vstala, urobila si raňajky, všetci odišli z bytu a ja som sa naraňajkovala v posteli pred seriálom. A potom som šla cvičiť. Ach, to bolo proste úžasné! Každý deň to bolo super. Teraz robím po príchode do práce tiež stále to isté. Urobím si kávu, čaj, dám si vodu do džbánu, a ak sú nové časopisy, tak deň začnem nimi. Doma v Košiciach či v Rimavskej si užìvam spoločné veľké raňajky. Viem, že budú a stále sa na nich teším. Mám rada, keď ideme s mamkou autom do Rimavskej, Sebanko zaspí a my máme nerušenú hodinku a pol iba pre seba. V aute sa tak dobre rozpráva! Na Vianoce trvám na dodržiavaní tradícií. Som na to priam zaťažená. Chcem, aby sme počas Štedrovečernej večere robili to, čo sme robili v detstve, to, čo nám ukázal môj otec a jemu zas jeho rodičia. 
Kedysi som písala post na blog každý druhý deň, brala som to úplne prirodzene. Teraz mi to pravda nevychádza. Na začiatku ma to strašne mrzelo, ale teraz viem, že to chce len nastaviť nové pravidlá - také, ktoré sa budú môcť stať rutinou. Viete, som rada organizovaná, mám rada poriadok. Alebo sk or SYSTÉM (v ktorom sa vyznám). No a v tom poriadku a organizovanosti je potom super robiť spontánne rozhodnutia! Bola som striktne proti tmavomodrej. Proste tmavomodrá nebola pre mňa, to radšej čierna. Ale som tu, vtmavomodrom cropped svetríku a pýtam sa, prečo tejto farby nemám viac? Asi to celé trochu prehodnotím a dám jej väčšiu šancu. Ako kedysi púdrovej ružovej, ktorú dnes považujem za jednu zo stavebných farieb môjho šatníka.


1 done-005 2
2 collage
8 done-002
5 done-006 2
1 collage 2
15 done-001
7 done-003
photos by Foly

Outfit: pants - F&F / sweater - Choies /shoes - Baťa / bag - Liedownithinkiloveyou / sunglasses - Quay / watch Komono (freshlabels.cz) / bracelet – OPS! Objects

You Might Also Like

14 komentárov

  1. - mam to absolutne stejny. i s temi barvami, s cimz jsem rozhodla pomalounku (tak jako ty) bojovat a opatrne povystoupit ze svyho cernobilyho kruhu .)

    a pekelne ti to slusi ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jojo, taky mám raději věci plánované a organizované, no né vždy to jde, často je třeba to zrevidovat a upravit..a někdy pak je super jen tak do něčeho vletět na slepo a užít si to napětí netušíc, co přijde..

    Btw., barva super, fakt ji nemáš v šatníku víc? Měla bys to změnit, padne ti..a koneckonců..dokážu si tento svetřík představit i jako rolák!!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sekne ti to :) okuliare a ružový prívesok sa mi asi najviac páčia :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie ružové nohavice sú strašne krásne! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ako vždy, úžasný outfit a super kombinácia farieb :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekná farebná kombinácia aj makeup, ale tie gate v kombinácii s topánkami Tvojej postave absolútne nelichotia... Od hora po kolená je to super, ale zvyšok nie, neformuje Ti to nohy... Navyše tie bledé ponožky v tmavých topánkach?! Nieeeee

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásný barvy <3
    http://giallotulipano.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takáto modrá ti naozaj veľmi pristane a určite by si jej mala mať v šatníku viac :) Veľmi pekne ti ladí s rúžom. Vôbec to nepôsobí presladeno ale tak pekne žensky. A aj takýto účes sa ti hodí. A s tými plánmi to mám podobne :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ouu, ako vzdy thumbs up za clanok a vyzarovanie, ale tie nohavice veru nie, velmi nelichotivy strih :))
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelá kombinácia a krásne fotky ! :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi ti to sekne :) krásny drdol a aj topánočky ^^
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. pekný outfit :) milujem pudrovú ružovú :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook