HOME

28.11.15

6 done
Minulý víkend som bola na Slovensku a tých pár dní prešlo tak rýchlo! Z Košíc sme zašli aj do Rimavskej Soboty, kde som nebola od Veľkej Noci. To je hrozne dlho, myslím, že som si nikdy nedala takú dlhú pauzu od tohto môjho obľúbeného miesta. Už sa teším na Vianoce a potom na leto, keď tam budem aspoň 2 týždne. Mamku som poprosila, aby ma odfotila, pretože na to inak fakt nemám čas, poprípade osobu, ktorá by ma odfotila alebo do toho príde počasie. Mamka, keďže je to mamka, to urobila s radosťou :). A tento týždeň prišla aj s papim za mnou do Prahy! Mala som promócie a to, že tu boli ma neskutočne potešilo. Boli sme s mamkou v IKEA, papi opravil pár vecí v byte, boli sme na hamburger, chodili po meste, pili vínko. Paráda. Kiežby mohol prísť aj Sebi a boli by tu dlhšie. Teraz je mi smutno, že už museli odísť a odrátavam dni do Vianoc. 

Vtipná príhoda sa mi stala začiatkom týždňa, keď som dala prať tmavé oblečenie. Medzi nimi aj túto vestu s týmto pásikavým tričkom. Lenže vo veste som zabudla červený rúž. Keď som vytiahla oblečenie z práčky, väčšina bola pokrytá červenými fľakmi. Skoro som odpadla. Našťastie mám taký špeciálny gél na pranie a všetko sa dalo doporiadku. Až na priateľovu bielu košeľu, ktorú šupol do práčky pred praním, pretože jemu je jedno, či je niečo čierne, či biele alebo farebné...A keď už sme pri tej červenej farbe, tak náramok, ktorý mám na ruke sa volá With Love a červená gorálka symbolizuje kvapku krvi. Vytvorila ho značka Trollbeads v spolupráci s Červeným Krížom a celá suma, za ktorú tento náramok kúpite putuje práve Červenému Krížu. 

1 done
1 collage
8 done
photos by my mum

Outfit: striped T-shirt - Choies / jeans - Tommy Hilfiger / vest - H&M / boots - Eye / watch, sunglasses - Komono (freshlabels.cz) / ,,With Love" bracelet - Trollbeads

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Ahoj Rebeka, ako sa volá ten špeciálny gél? Dosť ma to zaujalo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Volá sa to Smacchio Tutto 500 ml, odporučila mi ho mamka a je podľa mňa neprekonateľný :D.

      Odstrániť
  2. Tá vesta je prekrásna rovnako aj ty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá vestička je krásna :) pristane ti to !
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento štýl na tebe vyzerá úplne super :) a stretnutia s rodinou sú vždy krásne, preto ti úplne rozumiem, že už teraz sa tešíš na tie ďalšie :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já tě žeru holka! :)) chtěla bych celý tvůj šatník!

    Style Solution

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prvá fotka je dokonalá :) Veľmi ti pristane takýto jemne pánsky look. A názov toho gelu by ma tiež celkom zaujímal.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook